Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım çok teşekkür ederim. İnşallah düzelir ve daha kötü şeyler olmaz. Doktor özellikle bir isim verdi fizyoterapi için eğer anlaşamazsanız yine de haberim olsun başka isim veririm dedi. Bakalım hafta arası bir konuşalım onun önerdiği kişiyle yardım teklifin için ayrıca teşekkür ederim.canımmm çok üzüldüm...ama fizikle geçecek yani düzelecek Mehtap...
iyi bir fizyoterapist bul..
nereden bakacaksın ???
off ne diyeceğimi şaşırdım...
evet prematürelerde olan ve tedeviside olan birşey canım...
beni bilgilendirmeyi unutma...
sen şimdi nasıl üzülmüşsündür..
tahmin edebiliyorum..
ama toparla kendini çünkü tedavisi var...
istesen bende senin için bir araştırayım sizin o taraflarda bir fizyoterapist..
benim bu yakada medamerikan polikliniğinde bir fizyoterapist tanıdığım var..
ona sorayım karşıda önerebileceği biri varmı ???
ne dersin ...
geçmiş olsun mehtap valla okuyunca çok üzüldüm bende yaa... offf... ama berkaycık bunu atlatacaktır eminim ama sana çok dokunmuştur muhakkak... ama sen hem çok güçlü hem de bilgili bir annesin, üstesinden geleceksinizdir... nınım da söylemiş yine şükür tedavisi olan birşey, allah çaresiz dert vermesin canım...
Canım çok teşekkür ederim. ınşallah düzelir ve daha kötü şeyler olmaz. Doktor özellikle bir isim verdi fizyoterapi için eğer anlaşamazsanız yine de haberim olsun başka isim veririm dedi. Bakalım hafta arası bir konuşalım onun önerdiği kişiyle yardım teklifin için ayrıca teşekkür ederim.
canım rica ederim.. adın ney fizyoterpistin ??
ve nerede görev yapıyormuş ??
beni bilgilendirirsen sevinirim ...
İnşallah bizimde düzelir canım çok teşekkürler. İnşallah çok sıkıntı vermeden çıkar bu defa dişleri.merhaba arkadaşlar..mehtpcım hiç üzülme benim kızımdada kol kasları güçsüzdü.uzanıp bişey tutamıyodu..dr.fizik terapi önerdi..1 aya kalmadı kızımda fazlasıyla ilerleme oldu..hatta normale döndü diyebilirim..berkayımda öle olucak..nurda bu ara yine huysuz azı dişler kabarmış çok zor çocuk büyütmek çooooooook. Allah yardımcımız olsun..herkese selam bebişleri kokluyorumopuyorumnanaktan
Canım çok teşekkür ederim. İnşallah düzelir ve daha kötü şeyler olmaz. Doktor özellikle bir isim verdi fizyoterapi için eğer anlaşamazsanız yine de haberim olsun başka isim veririm dedi. Bakalım hafta arası bir konuşalım onun önerdiği kişiyle yardım teklifin için ayrıca teşekkür ederim.
canım rica ederim.. adın ney fizyoterpistin ??
ve nerede görev yapıyormuş ??
beni bilgilendirirsen sevinirim ...
Canım doktor yazısı işte pek iyi anlaşılmıyor ama Gönül FTR diye birşey yazıyor cep numarasını verdi haftaiçi görüşelim bakalım inşallah iyi gelir.
mehtapcım cok gecmıs olsun berkaya nedıyecegımı sasırdım ama ıyı olacak ınsallah
Soraya çok üzülüyorum inşallah tedavisi olan bişeydir ve geçer. İnşallah fizik tedavi iyi gelir kuzucuğuma.
canım senı en ıyı bızler anlarız allah sabır versın ama berkay bunun ustesınden gelırmerak etme o neler atlattı kuzum benım yaaa hıc uzulme bak hepımız aynı seylerı yasıyoruz
bu arada arıyorum dunden berı cevap vermıyorsun
Berkaycığımı nöroloji muayenesine götürdük. Malesef tahminim doğru çıktı. Hipotonisi var yani kas gevşekliği. Doktor fizik tedavi önerdi. Önümüzdeki hafta fizik tedavi uzmanı ayarlayacağız. Fizik tedaviye başladıktan 1 ay sonra tekrar nöroloğa götürücez.
Doktor önemli birşey değil prematürelerde gevşeklik olabilir sadece herhangibirşeyi atlamamak için evde jimnastik yaptıracaksınız dedi ama dünya başıma yıkıldı sanki.
Geçmiş olsun berkaya eminim düzelecek annesi seni çok iyi anlayanlardan biriyim bende prematüre bebek annesiyim ikizlerim var şuan 27 aylıklar akınında spastisesi var kaslarda sertik rahat hareket edemesi buna tıp dilinde slebral palsi deniyor 8 aylıktı öğrendiğimizde ve ne dönmesi ne oturması nede basması vardı. fizik tedavi görmeye başladık ilk 10 günde dönmeye başladı fizik tedavi sayesinde 1,5 ayda emekleme pozistonunu aldı ve emekledi. gittiğimiz fizik tedavi uzmanı bu çocuk ayaklarının üzerine duramaz bırakın durmayı emekleyemez demişti ben hocayı bozunca tabi nedeni ise akın için ne bi dosya tutsun ne bi not alsın hastanın adını bilmiyor nerden nereye geldik nasıl hareket etti bilmiyordu o fizyoterapisti bıraktık bi müddet evde plates topu ile kendimiz çalıştık int. hareketler indirdik. ve uzman bir fizik tedavi uzmanı bulduk 16 aylıktı ilk botoksumuzu olduk botoks kasların sertleşmesini önleyip rahat hareket etmesini sağlamak ve akın ilk botokstan sonra adım atmaya taytay durrmaya başladı 10 adım kendi gidiyordu daha sonra botoksun etkisi geçmeye başladı ikinci botoksu şubatta oldu bu ikinci botoksta pek etkisini göremedik ama kendi çabaları var elimizden çok az kendi tutuyor o şekilde yürüyor. sizde birkez fizyoterapisten gördüğünüz zaman evde anne babada yapabilir şimdi biz ailecek akının eğlenerek yapması için spor yapıyoruz ikiz kardeşininde olması akına çok fayda sağladı ondan gördükçe dahada istekli oluyor biz 2 senede nerden nerelere geldik ve inanınki bir noroloji uzmanına götürdük kendisi bir üniversitede görevli ayrıca özel hastanedede çalışıyor özelde birde paslaştığı fizyoterapisti var direk bizi top gibi ona attı ve bizi resmen döner sermaye gibi gördüler ama allahtan erkenden farkeetik. noroloji uzmanı beyin emarında bu çocuğun zekayı gösteren kısmı incecik çizgi özürlü olacak dedi şok olmuştum ama adamın odasından çıkınca toparladım kendimi ve benim çocuğum özürlü değil herşeyi anlıyor dile döndüğünce konuşuyor.. ve biz çok uzun yollar katettik eminim berkay annesi ve babası ile bu yolları geçecek ve iyi bir fizik ile kasları kuvvetlenecekkk. biz tedaviye başlarken acabalarla asla başlamadık emin olarak başladık anne ve baba olarak ben inanıyorum bu işin üstesinden geleceksinizz. ve ben şimdi akının yürümesini bekliyorum fizyoterapistimiz 3 aya kadar akın elinizi bırakacak tedavi bu çocuk yürüyemeyecek diyen fizyoterapiste götürücem oğlumuu görmesi için neyse ne kadar çok uzun yazdımm... bol bol fizik tedavi hareketleri ile 10 gün içinde beryaın ne kadar değiştiğini farkedeceksinizz geçmiş olsun ....Berkaycığımı nöroloji muayenesine götürdük. Malesef tahminim doğru çıktı. Hipotonisi var yani kas gevşekliği. Doktor fizik tedavi önerdi. Önümüzdeki hafta fizik tedavi uzmanı ayarlayacağız. Fizik tedaviye başladıktan 1 ay sonra tekrar nöroloğa götürücez.
Doktor önemli birşey değil prematürelerde gevşeklik olabilir sadece herhangibirşeyi atlamamak için evde jimnastik yaptıracaksınız dedi ama dünya başıma yıkıldı sanki.
Evet canım çok zor günlr geçirdi kuzucuğum. İnşallah bunu da atlatacak. İnşallah sizin muayeneniz iyi geçer. Güzel haberler verirsin bize.canım geçmişolsun üzülme terapiyle düzelirinş. seni anlıyoruz hepimiz aynı korkuları yaşıyoruz bunlar ufak tefek şeyler kalıcı olmadığı sürece sorun değil düşün neler yaşadı berkay nerelerden geldibugüne buda düzelircnm...
yarın bizimde nöroloji muaynemiz var baklım berrak nasıl
Geçmiş olsun berkaya eminim düzelecek annesi seni çok iyi anlayanlardan biriyim bende prematüre bebek annesiyim ikizlerim var şuan 27 aylıklar akınında spastisesi var kaslarda sertik rahat hareket edemesi buna tıp dilinde slebral palsi deniyor 8 aylıktı öğrendiğimizde ve ne dönmesi ne oturması nede basması vardı. fizik tedavi görmeye başladık ilk 10 günde dönmeye başladı fizik tedavi sayesinde 1,5 ayda emekleme pozistonunu aldı ve emekledi. gittiğimiz fizik tedavi uzmanı bu çocuk ayaklarının üzerine duramaz bırakın durmayı emekleyemez demişti ben hocayı bozunca tabi nedeni ise akın için ne bi dosya tutsun ne bi not alsın hastanın adını bilmiyor nerden nereye geldik nasıl hareket etti bilmiyordu o fizyoterapisti bıraktık bi müddet evde plates topu ile kendimiz çalıştık int. hareketler indirdik. ve uzman bir fizik tedavi uzmanı bulduk 16 aylıktı ilk botoksumuzu olduk botoks kasların sertleşmesini önleyip rahat hareket etmesini sağlamak ve akın ilk botokstan sonra adım atmaya taytay durrmaya başladı 10 adım kendi gidiyordu daha sonra botoksun etkisi geçmeye başladı ikinci botoksu şubatta oldu bu ikinci botoksta pek etkisini göremedik ama kendi çabaları var elimizden çok az kendi tutuyor o şekilde yürüyor. sizde birkez fizyoterapisten gördüğünüz zaman evde anne babada yapabilir şimdi biz ailecek akının eğlenerek yapması için spor yapıyoruz ikiz kardeşininde olması akına çok fayda sağladı ondan gördükçe dahada istekli oluyor biz 2 senede nerden nerelere geldik ve inanınki bir noroloji uzmanına götürdük kendisi bir üniversitede görevli ayrıca özel hastanedede çalışıyor özelde birde paslaştığı fizyoterapisti var direk bizi top gibi ona attı ve bizi resmen döner sermaye gibi gördüler ama allahtan erkenden farkeetik. noroloji uzmanı beyin emarında bu çocuğun zekayı gösteren kısmı incecik çizgi özürlü olacak dedi şok olmuştum ama adamın odasından çıkınca toparladım kendimi ve benim çocuğum özürlü değil herşeyi anlıyor dile döndüğünce konuşuyor.. ve biz çok uzun yollar katettik eminim berkay annesi ve babası ile bu yolları geçecek ve iyi bir fizik ile kasları kuvvetlenecekkk. biz tedaviye başlarken acabalarla asla başlamadık emin olarak başladık anne ve baba olarak ben inanıyorum bu işin üstesinden geleceksinizz. ve ben şimdi akının yürümesini bekliyorum fizyoterapistimiz 3 aya kadar akın elinizi bırakacak tedavi bu çocuk yürüyemeyecek diyen fizyoterapiste götürücem oğlumuu görmesi için neyse ne kadar çok uzun yazdımm... bol bol fizik tedavi hareketleri ile 10 gün içinde beryaın ne kadar değiştiğini farkedeceksinizz geçmiş olsun ....