Lohusalık kaynaklı olabilir düsüncelerinızMerhaba. 2 aylık bebeğim var 5 yıllık evliyim. Eşim hep rahat sorumsuz bir adamdı ama gözüme hiç bu kadar batmamıştı huyları. Aklımda sadece boşanma fikri var. Bu lohusalıktan mı böyle aranızda yaşayan var mı bu durumu? Bir de 2 aylık bebek ile boşanan var mı aranızda? Neler yaşadı yardımcı olur musunuz?
İnsanın lohusayken bazen eşini parçalayası geliyor, normalde batmayan şeyleri bile batıyor. Ne gibi şeyler sinirinize dokunuyor, beş yıllık sessiz sakin evlilikte birden boşanma isteği gelmez. Biraz örnek verirseniz daha kolay anlayabiliriz durumu.Merhaba. 2 aylık bebeğim var 5 yıllık evliyim. Eşim hep rahat sorumsuz bir adamdı ama gözüme hiç bu kadar batmamıştı huyları. Aklımda sadece boşanma fikri var. Bu lohusalıktan mı böyle aranızda yaşayan var mı bu durumu? Bir de 2 aylık bebek ile boşanan var mı aranızda? Neler yaşadı yardımcı olur musunuz?
Sebep peki?Merhaba. 2 aylık bebeğim var 5 yıllık evliyim. Eşim hep rahat sorumsuz bir adamdı ama gözüme hiç bu kadar batmamıştı huyları. Aklımda sadece boşanma fikri var. Bu lohusalıktan mı böyle aranızda yaşayan var mı bu durumu? Bir de 2 aylık bebek ile boşanan var mı aranızda? Neler yaşadı yardımcı olur musunuz?
Üzüldüm tam olarak sebep ne? Lohusalık ciddi zor dönem. Eğer şiddet,aldatma yoksa daha sakin bir zamanda böyle bir karar alman daha mantıklı olabilir. Yorgun ve hassas bir dönemindesin ama bu süreç geçecekMerhaba. 2 aylık bebeğim var 5 yıllık evliyim. Eşim hep rahat sorumsuz bir adamdı ama gözüme hiç bu kadar batmamıştı huyları. Aklımda sadece boşanma fikri var. Bu lohusalıktan mı böyle aranızda yaşayan var mı bu durumu? Bir de 2 aylık bebek ile boşanan var mı aranızda? Neler yaşadı yardımcı olur musunuz?
Merhaba bebeğim 2 aylıkken (bebeğim prematüre) evden çıktım başka şehire taşındım konularım profilimde çok uzun hikaye boşanma davası açtım Nisan'da duruşma var ilk çekişmeli açtım baktım çok uzayacak herşey daha da cirkinleşecek anlaşmaliya cevirdim arada çocuk var diye ücretsiz izne ayrıldım bebeğime tek başına bakıyorum ama ailemde destekcim her zaman 8 aylık oldu çok şükür babası 8 ayda 2 kez gördü uzaklaştırma almıştım bizim durumlar çok karışık Allah yardımcınız olsunMerhaba. 2 aylık bebeğim var 5 yıllık evliyim. Eşim hep rahat sorumsuz bir adamdı ama gözüme hiç bu kadar batmamıştı huyları. Aklımda sadece boşanma fikri var. Bu lohusalıktan mı böyle aranızda yaşayan var mı bu durumu? Bir de 2 aylık bebek ile boşanan var mı aranızda? Neler yaşadı yardımcı olur musunuz?
Çocuk iyi olan evliliği daha da iyi hale getirirken, kötü giden evliliği daha beter ediyor o yüzden lohusalıkta başlıyor hersey , yani eskiden de iyi bir evlilik yokmuş ortada ...Merhaba. 2 aylık bebeğim var 5 yıllık evliyim. Eşim hep rahat sorumsuz bir adamdı ama gözüme hiç bu kadar batmamıştı huyları. Aklımda sadece boşanma fikri var. Bu lohusalıktan mı böyle aranızda yaşayan var mı bu durumu? Bir de 2 aylık bebek ile boşanan var mı aranızda? Neler yaşadı yardımcı olur musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?