- 20 Temmuz 2018
- 669
- 328
- 29
-
- Konu Sahibi annemiolcamben
6 aylık kızım var her şekilde uyuttum. Sallayarak ,kolumda , memede, battaniyede sallayarak,hamak salıncakla ama hala net bi uyku şekli yok. En son bi haftadır kolumda uyuyodu şimdi onuda bıraktı tekrar elde sallanmaya döndü. Çok imreniyorum komşumun kızı var o da 6 aylık annesi pusete koyuyo pışpış yapıyo kız uyuyo bizimki ortalığı yıkıyo.kizlar bebeğim 3 aylık ayakta sallamak nedense hiç içime sinmiyo ama günde 2 ya da 3 kez sallayarak uyuttuğum oluyo.tabi sallarken gözlerinin kapali olduguna emin oluyorum sapkasiyla tülbentle vs kapatiyorum sabit bi noktaya bakip iyice sersemlemesin diye gene de icime pek sinmiyo.
bu konuda çok fazla görüş ayriligi var bir de size sorayim dedim.henüz sallanarak uyumaya alışmıs degil eger bi hata yapiyosam aliskanlik kazanmadan birakayim istiyorum.
birşey daha,siz bebeklerinizi uyutmak icin nasil bi yol izlediniz özellikle bu kadar minikken?
şimdiden yorumlar için teşekkürler.
Bebegini ayakta uyutmayin ya bunun zarari var doktorlar söylüyor hic mi haberiniz yok?kizlar bebeğim 3 aylık ayakta sallamak nedense hiç içime sinmiyo ama günde 2 ya da 3 kez sallayarak uyuttuğum oluyo.tabi sallarken gözlerinin kapali olduguna emin oluyorum sapkasiyla tülbentle vs kapatiyorum sabit bi noktaya bakip iyice sersemlemesin diye gene de icime pek sinmiyo.
bu konuda çok fazla görüş ayriligi var bir de size sorayim dedim.henüz sallanarak uyumaya alışmıs degil eger bi hata yapiyosam aliskanlik kazanmadan birakayim istiyorum.
birşey daha,siz bebeklerinizi uyutmak icin nasil bi yol izlediniz özellikle bu kadar minikken?
Büyüdükçe senin için zor olabilir bence memede uyut hem sen dinlenmiş olursun hemde daha kısa sürer dalmasikizlar bebeğim 3 aylık ayakta sallamak nedense hiç içime sinmiyo ama günde 2 ya da 3 kez sallayarak uyuttuğum oluyo.tabi sallarken gözlerinin kapali olduguna emin oluyorum sapkasiyla tülbentle vs kapatiyorum sabit bi noktaya bakip iyice sersemlemesin diye gene de icime pek sinmiyo.
Ay benimki de memede uyuyor 17aylik oldu.Benimki asla ayakta sallayarak uyumazdi. Uyusaydı sallardim inanın. Bir yerden sonra çok çaresiz kaliyor ve her yöntemi deniyoruzmemede uyurdu patatesim.