Bebe time ın T kısmındaki hafif renk dağılmasını çizgiymiş gibi algılandığı için sanırm sonuçlarda tereddüt ediliyor. Çizgiden çok farklı bişey bn şüpheye düşmedim, çok hafif renk dağılması. Adet gecikmemin 10. gününde after 10 la test yaptım, net negatifti. Şüpheye düşüp bugün yani gecikmemin 15. günümde bebe time ve pely adında iki test daha aldım, aşırı su içmeden 4 saat gibi zamn sonra idrara çıkarak testi yaptım. Pely de netti tek çizgi, negatifti. Bebe time de de netti tek çizgi T kısmı dağılmış çok hafif pembe T kısmına yakın pembe boya. Resmini de paylaşıyorum, alltaki bebe time, üstteki pely.
kullanım tarihine bakmış mıydınızAynı markadan iki kere daha kullandım ikisi de bozuk çıktı. Dün yine aynısından almış eşim başka yokmuş. İkisi de bozuk çıktı. Birinde hiç renk yok diğeri de dağınık. Ben beceremiyorum desem daha önce aldığım başka markalarda hiç problem yoktu.Eki Görüntüle 1645134
kullanım tarihine bakmış mıydınız
Certain iyidir.. ben 3 gebeliğimi de onunla öğrendim.. miracle da iyi bi test.. bu arada biraz zaman geçmiş gebelik haberinizi almışsınızdır inşallahBebetime ile az önce test yaptım başta gölge gibi çizgi çıktı idrar dagilirken ve okadar dandik ki kenarları falan kalkik içini açtım beş para etmez neredeyse ilk çizgi de ilk etapta bulanık oldu sonra netleşti...hangi marka net artık bilmiyorum bitane açılmamış certain ultra erken duruyor 20 tl aldık dün clearblue yada predictor sorduk yoktu bu var dedi onu aldık...certain ultra erken gebelik testini kullanıp memnun kalan varsa yorum yapabilirmi acaba?
Keşke ama malesefCertain iyidir.. ben 3 gebeliğimi de onunla öğrendim.. miracle da iyi bi test.. bu arada biraz zaman geçmiş gebelik haberinizi almışsınızdır inşallah
siğil dediğiniz karnıbahar şeklindeki oluşumlar mı, yoksa sivilce tarzında olan siğiller mi?Keşke ama malesef15 subatta sigillerimi yaktirdigim için doktorum 15 gün ilişki yasağı koydu 1 martta randevu var bakalım herhalde test ister bi sorun var mı yokmu bakmak için adete de az kaldı hayırlısı ama...akrabalardan herkes haber bekliyor artık sıkıldım....
Sonucunuz ne oldukızlar adet günüme 3 gün var dayanamadım hamilelik testi yaptım (sente lady gebelik testi)ve ikinci çizgi silik çıktı ardından ertesi sabah gittim koştur koştur test aldım ve başka bir markaydı (bebe time) tek çizgi çıktı. Şimdi adet günümü bekliyorum kan verip heveslenmek istemiyorum . Benim durumumu yaşayıpta hamile olduğunu öğrenen var mıııı ?? Yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teeşekkür ederim hepinize
Adet oldum geçen ay maalesef,ama bu ay hamişimSonucunuz ne oldu
Bu ay hangi marka test ile öğrendiniz?Adet oldum geçen ay maalesef,ama bu ay hamişim
Bebe time canım
Umarım güzel sonuç Alrsın canım benim hevesim kursagımda kaldı dış gebelikten şüpheleniyorlar bugün kesin belli olacak dua edin olur muEvt cnm dediğin testten aldım
İnş dış gebelik falan değildir cnmUmarım güzel sonuç Alrsın canım benim hevesim kursagımda kaldı dış gebelikten şüpheleniyorlar bugün kesin belli olacak dua edin olur mu
Canim baya zaman geçmiş girmedim bayadir...bir tane büyük vardı biraz karnibahar görünümü vardı evet çok küçük sivilce gibi olanlarda vardi..siğil dediğiniz karnıbahar şeklindeki oluşumlar mı, yoksa sivilce tarzında olan siğiller mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?