- 29 Mart 2011
- 8.135
- 2.082
- 173
artık bende asla eve sokmıycam ya eve bu arkadas benımreglım hıc gecıkmedı ıkdefa yasıyorum boyle bısey dusunsene bı halımı belkıde umuda kapıla kapıla gecıktırdım ınan morelım okadar bozukkı anlatamam
boşver cnm allahım nasip ederse olur.. bizde 3-4 haftalık hamileyken ögrenmeyizde iki aylıkken ögreiniriz olur biter... allahım bidaha bu duyguyu ne bana nede kimseye yaşatmasın sanki dogum yaptımda bebegimi bir iki dakka gördüm sonrada ölmüş kdr kötü oldum inan
bu testin sonucuna bakma cnmm yalnış işte bugun onayladım bu testinnnn yanlış oldugunu.. bidahaki ayda böle olmyycam paşa paşa adetimi bekliycem 10 gün gecikirse belki evde test yaprım öle kan testine giderim ama 10 günden önce kimse bana idrar testi yaptıramaz:)
şuanda iyiyim cnm şoku atlattım:) bebe time inat hamile kalcam önümüzdeki ay:):):)ahhh kuzum benım ya uzulme sakın rabbım buyuk hepımız anne olucaz ınsallh sakın uzulme sakın
yapmamak en iyisi zaten canım baksana boşa üzülüyorz. işnlh yarn güzl hbrler alırım... valla dicem psikolajik oluyo bu geckme ama ben bu olayları her ay yaşıyorum ki hamilemiyim değilmiyim, adet oldum mu olacakmıyım hani psikolajk olsa her ay adet geckmesi yaşmk lazım gecn ay adetmden 3 gn kadr önce belim ağrımaya başladı 3 gün snra adet oldum ama bu defa yaklaşık 2 haftadr belim ağrıyo yatkda dönemiyorum bazen. valla kendimide anlayamıyorum artık :) ağlanacak halime gülüyorum :)
kızlar bide bn interntte hesplama yaptım hani hamilelik varsa nekadrlık diye hafta olark bile göstermiyo sadece rahim içime ekilme günü 1 ekim diye yazıyo bu durumda testlerde çıkması lazım mı ? benim siklus uzunluğum 34 gün.
bende bugun 4+4 günlük hamile oluyordum cnm o sitelere çok bakıyorum:) yarın sabahmı gitcen doktora hemen gel yaz ok ama güzel sonuc yaz olumsuz bşy istemiyorum:)
yok tatlım randovum akşam 4bucuktu eve gelir gelmez yazarım canım merak etme. bnde burdakilern hamilelik hberini duynca çok sevnıyorum. ferhad85 e çok sevndım canım ya 7 ay sonunda sevndi benide çok mutlu etti az beklemedi ...
of ya 7 ay çok uzun sanki
umaırm okdr beklemeden gelir
bekliyorum cnm bakcam akşam bburaya:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?