- 25 Şubat 2013
- 1.158
- 298
- 113
Bazı testler hatalı oluyor imkanın varsa bi daha tekrarlaKızlar bebetime aldım bende bugün adetim 4 gün gecikti..tek çizgi ve alt sıra da kendinden olusan ince çizgi olustu silindi acaba sorunlu muydu
Adet olmuşsun canım yumurtlama günlerinde olabilursin haziran ayı için değerlendirArkadaşlar yıllar önce açılmış bu konu fakat bana cevap verecek birileri elbet vardır.15 Mayıs reglim bitti ama belimde sanki adet olacakmışım gibi bi ağrı var, bir de ufaktan şiddetli olmamak kaydı ile bi koku alınca midem tuhaf oluyor. Dün bebe time test aldım, negatif çıktı. Yanlış çıkma olasılığı mı var? Adet oldum hamile olsam adet olmazdım dimi?
Adet olmuşsun canım yumurtlama günlerinde olabilursin haziran ayı için değerlendir
Ben bu testle hiç sorun yaşamadım çizgi de belli oluyo yarın nöbetçi egzaneden başka marka alıp sabah idrarıyla deneyebilirsinAaaaaahhh bebetime ahh
Daha adete var 4 gun
Ne demeye test yapar silik bişeyler görür acaba mi dersin be kadinBurdaki be kadın benim
Aksi gibi test bebetime olsun çizgi çok çok silik olsun ve yine aksi gibi yarın resmi tatil olsun
Olsun da olsun bu aceleci kadın kendini yesin dursun var mı yok mu yanlış mı doğru mu diye
:)
Gören okuyan varsa bi bakin nolur nedir şimdi bu
Ben bu testle hiç sorun yaşamadım çizgi de belli oluyo yarın nöbetçi egzaneden başka marka alıp sabah idrarıyla deneyebilirsin
Sağol canım Rabbim bütün isteyenlere evlat nasip etsin inşallah.aminTeşekkür ederim canım hayırlısı insallah ,Herkes olumsuz yorum belirtince inanmadim, tekrar yapıp hayal kırıklığı yaşarım diye korktum. Beklerim heralde cuma sabahına kadar,hayırlısı hakkımda.
Sana da kolay hamilelik sağlıcakla kavuş mani dilerim
Predictor early ile 2 kere husrana ugrayinca bebe time de nedir dedimidrar testlerine inanma cok da bel baglama 2. Cizgi gun gectikce koyulasmiyorsa bosver gitsin
Inanmiyorum ki zaten öyle soktan sevinçten falan değil, ciddi ciddi inanmıyorum.
Kendime kiziyorum daha adete var pazar günü bekliyorum
Aksam akşam yapıp boşa telaş oldu.
Bekleyip bari sabah yapsaydim ,hatta bekleseydim adeti,varsa er geç çıkacaktı nasıl olsa
Şimdi böyle kalakaldim ne sacma bi ruh hali
Cuma sabahi yapar duruma göre bakarım artık hayirlisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?