• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebe Time Marka Testleri Almayın Yanıltıcı Sonuç Veriyor..

Bende de çok çok silik ikinci çizgi çıktı.. Bir kaç gün sonra yeni test alıp yapıcam..Zaten umutlu değildim, hepten umudum bitti şimdi.. Herkeste aynı sorun olmuş.. Hayırlısı artık.. :110:

Daha 1 aylık evliyim ama kist problemleri yüzünden hemen hamile kalmam gerekiyor . 6 ay içinde hamile kalamazsam tedaviye baslayacagim . Ilk günden beri korunmuyorum zaten . Hamile kalmayi o kadar çok istiyorum ki ... Son adetim 12 eylul deydi daha çok erken biliyorum ama midem bulantı ve kasiklarim da ağrı ve akıntı şikayetlerim olunca kendimi iyice hamile gibi hissetmeye başladım dün gece bebe time aldım testi yaptım negatif çıktı o kadar üzüldük ki eşimle anlatamam . Allah isteyen herkese nasip etsin .

Aynı markadan iki kere daha kullandım ikisi de bozuk çıktı. Dün yine aynısından almış eşim başka yokmuş. İkisi de bozuk çıktı. Birinde hiç renk yok diğeri de dağınık. Ben beceremiyorum desem daha önce aldığım başka markalarda hiç problem yoktu. 2015-10-01 21.34.06.jpg

ben de hep bebetime kullanıyorum ve gayet net bi şekilde negatif cıkıyor. bi çok arkadasım bu markayla hamiş oldugunu ögrendiler. ben eczaneden 5 tl ye alıyodum ama net de ggde 45 kurusa gördüm az önce. bu da aklıma süresi gecmiş testler olabilecegini getirdi aklıma. yani öyle bi sıkıntı da olabilir. ama üzücü bi durum yanlıs cıkması :(

Kızlar bebetime aldım bende bugün adetim 4 gün gecikti..tek çizgi ve alt sıra da kendinden olusan ince çizgi olustu silindi acaba sorunlu muydu

Arkadaşlar yıllar önce açılmış bu konu fakat bana cevap verecek birileri elbet vardır.15 Mayıs reglim bitti ama belimde sanki adet olacakmışım gibi bi ağrı var, bir de ufaktan şiddetli olmamak kaydı ile bi koku alınca midem tuhaf oluyor. Dün bebe time test aldım, negatif çıktı. Yanlış çıkma olasılığı mı var? Adet oldum hamile olsam adet olmazdım dimi?

Arkadaşlar yıllar önce açılmış bu konu fakat bana cevap verecek birileri elbet vardır.15 Mayıs reglim bitti ama belimde sanki adet olacakmışım gibi bi ağrı var, bir de ufaktan şiddetli olmamak kaydı ile bi koku alınca midem tuhaf oluyor. Dün bebe time test aldım, negatif çıktı. Yanlış çıkma olasılığı mı var? Adet oldum hamile olsam adet olmazdım dimi?
Adet olmuşsun canım yumurtlama günlerinde olabilursin haziran ayı için değerlendir

Bende hep bu markayı kullandım ama bi aksilik yaşamadım gebelik olmadığında gayet tek çizgiydi gebe olduğum ayda ikinvi çizgi çıkmıştı gayet koyuydu :işsiz:

Aaaaaahhh bebetime ahh
Daha adete var 4 gun
Ne demeye test yapar silik bişeyler görür acaba mi dersin be kadin:(Burdaki be kadın benim
Aksi gibi test bebetime olsun çizgi çok çok silik olsun ve yine aksi gibi yarın resmi tatil olsun:(
Olsun da olsun bu aceleci kadın kendini yesin dursun var mı yok mu yanlış mı doğru mu diye
:)
Gören okuyan varsa bi bakin nolur nedir şimdi bu

Eklentiler

• 20160518_205553.jpg
    20160518_205553.jpg
    20,6 KB · Görüntüleme: 1.628
Aaaaaahhh bebetime ahh
Daha adete var 4 gun
Ne demeye test yapar silik bişeyler görür acaba mi dersin be kadin:KK43:Burdaki be kadın benim
Aksi gibi test bebetime olsun çizgi çok çok silik olsun ve yine aksi gibi yarın resmi tatil olsun:KK43:
Olsun da olsun bu aceleci kadın kendini yesin dursun var mı yok mu yanlış mı doğru mu diye
:)
Gören okuyan varsa bi bakin nolur nedir şimdi bu
Ben bu testle hiç sorun yaşamadım çizgi de belli oluyo yarın nöbetçi egzaneden başka marka alıp sabah idrarıyla deneyebilirsin

Ben bu testle hiç sorun yaşamadım çizgi de belli oluyo yarın nöbetçi egzaneden başka marka alıp sabah idrarıyla deneyebilirsin

Teşekkür ederim canım hayırlısı insallah ,Herkes olumsuz yorum belirtince inanmadim, tekrar yapıp hayal kırıklığı yaşarım diye korktum. Beklerim heralde cuma sabahına kadar,hayırlısı hakkımda.
Sana da kolay hamilelik sağlıcakla kavuş mani dilerim

Teşekkür ederim canım hayırlısı insallah ,Herkes olumsuz yorum belirtince inanmadim, tekrar yapıp hayal kırıklığı yaşarım diye korktum. Beklerim heralde cuma sabahına kadar,hayırlısı hakkımda.
Sana da kolay hamilelik sağlıcakla kavuş mani dilerim
Sağol canım Rabbim bütün isteyenlere evlat nasip etsin inşallah.amin

Predictor early ile 2 kere husrana ugrayinca bebe time de nedir dedim :( idrar testlerine inanma cok da bel baglama 2. Cizgi gun gectikce koyulasmiyorsa bosver gitsin :(

Predictor early ile 2 kere husrana ugrayinca bebe time de nedir dedim :KK43: idrar testlerine inanma cok da bel baglama 2. Cizgi gun gectikce koyulasmiyorsa bosver gitsin :KK43:

Inanmiyorum ki zaten öyle soktan sevinçten falan değil, ciddi ciddi inanmıyorum.
Kendime kiziyorum daha adete var pazar günü bekliyorum
Aksam akşam yapıp boşa telaş oldu.
Bekleyip bari sabah yapsaydim ,hatta bekleseydim adeti,varsa er geç çıkacaktı nasıl olsa:(
Şimdi böyle kalakaldim ne sacma bi ruh hali
Cuma sabahi yapar duruma göre bakarım artık hayirlisi

Inanmiyorum ki zaten öyle soktan sevinçten falan değil, ciddi ciddi inanmıyorum.
Kendime kiziyorum daha adete var pazar günü bekliyorum
Aksam akşam yapıp boşa telaş oldu.
Bekleyip bari sabah yapsaydim ,hatta bekleseydim adeti,varsa er geç çıkacaktı nasıl olsa:KK43:
Şimdi böyle kalakaldim ne sacma bi ruh hali
Cuma sabahi yapar duruma göre bakarım artık hayirlisi

Seni cok iyi anliyorum insallah dogru sonuctur insallah hamilesindir :(

Arkadaslar bugün sabah ilk idrarla yapılan başka marka testim negatif:(

Zaten hiç inanasim gelmemisti:p
Bana da yanlış pozitif denk geldi yani
Allahtan kimseye bahsetmemistim eşime bile;)
Hayırlısı hepimizin hakkinda artik

Bende aldım bu testtenn normalde 24 agustosta olmam lazımdı ama tık yok teste sonuç negatif ben bu testi adana da 4 TL te alıyorum

Bebe time ın T kısmındaki hafif renk dağılmasını çizgiymiş gibi algılandığı için sanırm sonuçlarda tereddüt ediliyor. Çizgiden çok farklı bişey bn şüpheye düşmedim, çok hafif renk dağılması. Adet gecikmemin 10. gününde after 10 la test yaptım, net negatifti. Şüpheye düşüp bugün yani gecikmemin 15. günümde bebe time ve pely adında iki test daha aldım, aşırı su içmeden 4 saat gibi zamn sonra idrara çıkarak testi yaptım. Pely de netti tek çizgi, negatifti. Bebe time de de netti tek çizgi T kısmı dağılmış çok hafif pembe T kısmına yakın pembe boya. Resmini de paylaşıyorum, alltaki bebe time, üstteki pely.

Back