az önce yine yaptım aynı testten :44: 2. çizgi silik yani 2 çizgi var bakalımadetim gecikti bugün 9. günüm bikaç saat önce yaptım bu markalı testtenbendeki sonuç :26: C ve T nin ortasında tek çizgi çıktı off yaaaa saçma sapan bişi yarın kanda baktırıcammm
kızlar bnde mağdurmuyum bilmiyorum ama az önce bu testten yaptım negatf reglm 6 gün geckti test negatf napcamı blmiyorum cumrtesi kan thlılı yptrcm bklım orda ne sonuç çıkıck. bu testte prokpektüs falan da yok diğrlern de nasıl ypıyo ne kdr zmnda sonç veriyo herşy yazıyo bnda hiç birşey yk. işnlh yanlış çıkmıştır da hamileyimdir.... moralim çok bozuldu yaa off her ay başı aynı şeyler resmen sil baştan yapıyoruz
cnm testi az önce yaptın ya şöle 1-2 saat osnra bidaha baksana teste..ben öle baktım silik ikinci çizgi vardı sendede çıkcakmı
yaklaşık 2 saat geçti hiç bir çizgi yok canım...
bu markanın müşteri hizmetlerini ara ve bi güzel söv.......
yok artık ya yokkkkkkkkkk bukadar olmaz dun bende aynı hatayı yapıp bu markayı aldım 1 cızgı oda bellı belırsız 2-3 saat bekledım tek cızgı koyulamıs sankı bıraz sonra baktım N bende bu test nasıl bısey dıye acıp ıçını ınceledım o ıkıncı cızgı sılık cok dıkkatlı bakmak gerekıyor ama ıcınde vardı kapakları ayırınca yok artık
yalnız cnmm böle uzaktan bakınca belli olmuyo nsl desem eline alıp yaklaştırcan baya öle görünüyo.. mesela resmini çkeip buraya koycaktım ama resimde belli olmadıı öle silik yani:)internetten görmüştüm bi kaç silik örnek.. gerçeketen ilk bakışta resimlerde ikinci çizgi dikatimi bile çekmedi dikatli bkaınca anladım ok hafif pembe bi çizgi oldugunu..
ha şölede bşy var hiiç duymadım testi yapıp 2 saat sonra 2 . çizgiyii silik görüpte hamile kalanı ..sadece umut işte
bu teste bolca küfrettim cnmm:) bidaha keisnlikle almam zaten adetim 10 gün gecikmedende evime idrar testi sokmam:) bidaha bundan yapıp umuda kapılma
yok canım benimkinde hiç çizgi çıkmadı senınkinde belli oluyo bende oda yoktu tek bir çizgi çıktı yarın bnde randovu aldım bakalım ne çıkıck sonuç cnım hiç umudum kalmadı ama RABBİM sevndirir beni belki... senın adına üzldm canım yaa heray bir umut ama sonu herdefasnda hüsran artık bizimde svnmeye hakkımız var yaa heray aynı şeyleri yaşamk ne kadr zor tamam bu ayı attlattık diyelim diğer ay aynı şeyler başlıck yine işnlh sevndirir rabbim hepimizi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?