• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebe Time Marka Testleri Almayın Yanıltıcı Sonuç Veriyor..

bu markanın son mağduruda benim..2 gün önce testi yaptığımda 2. çizgi belirgin bir biçimde silik çıkmıştı..hemde pembe renkteydi.bu yazıyı okuyunca acaba hatalımı diyerek başka bir marka test daha aldım ve sonuç negatif:43:çizgiden en ufacık bir eser bile yok..çokta umutluydum bu ay..:50:kesinlikle ama kesinlikle bu markaya güvenmeyin arkadaşlar..

adetim gecikti bugün 9. günüm bikaç saat önce yaptım bu markalı testten :5: bendeki sonuç :26: C ve T nin ortasında tek çizgi çıktı :53: off yaaaa saçma sapan bişi :19: yarın kanda baktırıcammm :6: :31:

adetim gecikti bugün 9. günüm bikaç saat önce yaptım bu markalı testten :5: bendeki sonuç :26: C ve T nin ortasında tek çizgi çıktı :53: off yaaaa saçma sapan bişi :19: yarın kanda baktırıcammm :6: :31:
az önce yine yaptım aynı testten :44: 2. çizgi silik yani 2 çizgi var bakalım :10:asıl gerçek kandadır eminim inşallah :28:

ay bende 1 saat önce bu markadan test yaptımmm .. ilk yaptıgımda çizgi yoktu yaırm saat sonra atayım diye testi aldım belli belirsiz bir çizgi var çok çok silik yakından dikatli bakınca görebiliyorummmmm.. demekki yalnış bi testmiş iki tane almıştım halbukiiii neyse bidaha almayayım bundan:)

arkadaşlar ben de bu testin mağduruyum.ve yakın zamanda oldu geçen ay bir 10 gün regl gecikmem oldu hiç aklımda yokken kendimden şüphe ettim acaba dedim ve ilk başka marka testi 3 gün gecikmişken yaptım.sonra 9.günde bunu yaptım silik çizgi çıktı inanamadım şaşırdım.sabah başka marka ile denedim ve tabi ki sonuç negatif ertesi günü de regl oldum zaten.ve dikkatimi çeken birşey oldu bu testte 5-20 dakik bekleyin yazıyor diğerler ise sadece 5 dakika

bence de gördüğünüz an geri çevirin almayın.5 tl ye aldım üstelik diğer 2,5 tl idi ama doğru sonuçtu

Son düzenleme:
başlığı görünce hemen bakayım dedim hangi testmiş,fotoğrafı görünce gülme aldı beni :)) 1 saat önce bu testten yaptım ve negatif çıktı ve adet olmayalı tam tamına 11 gün geçti...kan tahlili yaptırmanın zamanı geldi sanırım...:44:

Son düzenleme:
kızlar bnde mağdurmuyum bilmiyorum ama az önce bu testten yaptım negatf reglm 6 gün geckti test negatf napcamı blmiyorum cumrtesi kan thlılı yptrcm bklım orda ne sonuç çıkıck. bu testte prokpektüs falan da yok diğrlern de nasıl ypıyo ne kdr zmnda sonç veriyo herşy yazıyo bnda hiç birşey yk. işnlh yanlış çıkmıştır da hamileyimdir.... moralim çok bozuldu yaa off her ay başı aynı şeyler resmen sil baştan yapıyoruz :14:

kızlar bnde mağdurmuyum bilmiyorum ama az önce bu testten yaptım negatf reglm 6 gün geckti test negatf napcamı blmiyorum cumrtesi kan thlılı yptrcm bklım orda ne sonuç çıkıck. bu testte prokpektüs falan da yok diğrlern de nasıl ypıyo ne kdr zmnda sonç veriyo herşy yazıyo bnda hiç birşey yk. işnlh yanlış çıkmıştır da hamileyimdir.... moralim çok bozuldu yaa off her ay başı aynı şeyler resmen sil baştan yapıyoruz :14:

cnm testi az önce yaptın ya şöle 1-2 saat osnra bidaha baksana teste..ben öle baktım silik ikinci çizgi vardı sendede çıkcakmı

yaklaşık 2 saat geçti hiç bir çizgi yok canım...

yalnız cnmm böle uzaktan bakınca belli olmuyo nsl desem eline alıp yaklaştırcan baya öle görünüyo.. mesela resmini çkeip buraya koycaktım ama resimde belli olmadıı öle silik yani:)internetten görmüştüm bi kaç silik örnek.. gerçeketen ilk bakışta resimlerde ikinci çizgi dikatimi bile çekmedi dikatli bkaınca anladım ok hafif pembe bi çizgi oldugunu..
ha şölede bşy var hiiç duymadım testi yapıp 2 saat sonra 2 . çizgiyii silik görüpte hamile kalanı ..sadece umut işte:(

bugun sabah bebe time ile test yaptım silik ikinci çizgiyi görünce koşa koşa hastahaneye gittim çok umutlanmıştım.. sonuc negatif çıktı .. sakın almayınnn bakın testimde bu ikinci çizgi silik ama sonuc negatif.. veee bu ilk yaptıgım an çıkan silik çizgi.. öle saatlerce bekleyipte sonradan çıkan bi çizgi deildi..

Son düzenleyen: Moderatör:
bu markanın müşteri hizmetlerini ara ve bi güzel söv.......

bu markanın müşteri hizmetlerini ara ve bi güzel söv.......

allaha havale ettim cnm bu sabah benim için okdr güzel bi gündüki anlatamma sanaaa ama ögleleyin sonucu ögrenince yıkıldım.. ve inanırmısın hastahaneyii 3 kez yarım saatte bir aradım acaba yalnış sonucumu veriyor diye...

yok artık ya yokkkkkkkkkk bukadar olmaz dun bende aynı hatayı yapıp bu markayı aldım 1 cızgı oda bellı belırsız 2-3 saat bekledım tek cızgı koyulamıs sankı bıraz sonra baktım N bende bu test nasıl bısey dıye acıp ıçını ınceledım o ıkıncı cızgı sılık cok dıkkatlı bakmak gerekıyor ama ıcınde vardı kapakları ayırınca yok artık:KK52:

yok artık ya yokkkkkkkkkk bukadar olmaz dun bende aynı hatayı yapıp bu markayı aldım 1 cızgı oda bellı belırsız 2-3 saat bekledım tek cızgı koyulamıs sankı bıraz sonra baktım N bende bu test nasıl bısey dıye acıp ıçını ınceledım o ıkıncı cızgı sılık cok dıkkatlı bakmak gerekıyor ama ıcınde vardı kapakları ayırınca yok artık:52:

bu teste bolca küfrettim cnmm:) bidaha keisnlikle almam zaten adetim 10 gün gecikmedende evime idrar testi sokmam:) bidaha bundan yapıp umuda kapılma

yalnız cnmm böle uzaktan bakınca belli olmuyo nsl desem eline alıp yaklaştırcan baya öle görünüyo.. mesela resmini çkeip buraya koycaktım ama resimde belli olmadıı öle silik yani:)internetten görmüştüm bi kaç silik örnek.. gerçeketen ilk bakışta resimlerde ikinci çizgi dikatimi bile çekmedi dikatli bkaınca anladım ok hafif pembe bi çizgi oldugunu..
ha şölede bşy var hiiç duymadım testi yapıp 2 saat sonra 2 . çizgiyii silik görüpte hamile kalanı ..sadece umut işte:(

yok canım benimkinde hiç çizgi çıkmadı senınkinde belli oluyo bende oda yoktu tek bir çizgi çıktı yarın bnde randovu aldım bakalım ne çıkıck sonuç cnım hiç umudum kalmadı ama RABBİM sevndirir beni belki... senın adına üzldm canım yaa heray bir umut ama sonu herdefasnda hüsran artık bizimde svnmeye hakkımız var yaa heray aynı şeyleri yaşamk ne kadr zor tamam bu ayı attlattık diyelim diğer ay aynı şeyler başlıck yine işnlh sevndirir rabbim hepimizi...

bu teste bolca küfrettim cnmm:) bidaha keisnlikle almam zaten adetim 10 gün gecikmedende evime idrar testi sokmam:) bidaha bundan yapıp umuda kapılma

artık bende asla eve sokmıycam ya eve bu arkadas benımreglım hıc gecıkmedı ıkdefa yasıyorum boyle bısey dusunsene bı halımı belkıde umuda kapıla kapıla gecıktırdım ınan morelım okadar bozukkı anlatamam

yok canım benimkinde hiç çizgi çıkmadı senınkinde belli oluyo bende oda yoktu tek bir çizgi çıktı yarın bnde randovu aldım bakalım ne çıkıck sonuç cnım hiç umudum kalmadı ama RABBİM sevndirir beni belki... senın adına üzldm canım yaa heray bir umut ama sonu herdefasnda hüsran artık bizimde svnmeye hakkımız var yaa heray aynı şeyleri yaşamk ne kadr zor tamam bu ayı attlattık diyelim diğer ay aynı şeyler başlıck yine işnlh sevndirir rabbim hepimizi...

bu testin sonucuna bakma cnmm yalnış işte bugun onayladım bu testinnnn yanlış oldugunu.. bidahaki ayda böle olmyycam paşa paşa adetimi bekliycem 10 gün gecikirse belki evde test yaprım öle kan testine giderim ama 10 günden önce kimse bana idrar testi yaptıramaz:)

Back