Bebak acı badem sütü mucizesi

biberiye sabunu ve peeling aşkitom
gidiyom mesaim bitti yarın konusak

tamam canım mersü anacım
ben rahat bırakmam daha çok sorum var yarın sana -tatlicadiarzu-
tatlım şu biberiye sabunu na netten baktımda resmine birsürü çeşit var görünüş olarak senin dediğininde bi resmini koysan hangisi ona göre alsam
bunun gözle temasında bişi olmaz dimi yıkarken yüzümüzü -tatlicadiarzu-

Son düzenleyen: Moderatör:
gurbişim ya sana bişi sorcam şimdi sen süt demişsin onu biliyorum beyazbi şişe yeşil kapaklı
krem demişsin yeşil bi tüp
ama ben nemlendiricisini hiç görmedim be canım, o nasıl bişi bu biiiiiiir
ikinciiiii olarakta bu temizleme sütüyle göz makyajı çıkarmak içindeki diğer maddelerden falan göze ağır gelipte çizgi mizgi olmazdimi ya, çünkü çok hesaplı, valla neutrogena nın göz temizlicisini almayı düşünüyordum almam o zaman paramda yanıma kalır dimi ama
üçüncüüü olarakta yine neutrogena nın göz çevresi nemlendiricisini aldım böyle allık sürünce iyice kaz ayaklarım belli oluyo diye komplek yaptım da ilk kez o kadar paraya kıydım,acaba bu bebak sütle gözü temizlersek nemlendirmişte olurmuyuz diye soruyorum canım
hepimizi dinleyip cevap yazmışsın çok sağol canım valla süpersin

balım ben bagno di roma'nın sabunlarını kullanıyorum
yuzu yıkarken goze kacarsa yakıyo delikafadulden
bu farklı bi markanın ama görünüşü aynen böyle
tebi bagno'nunkiler biraz daha sosyetik ambalaclı yievrumcum :smiley-cool:-tatlicadiarzu-

canım merhaba
nemlendiricisinin resmini ilk mesajımda eklemiştim
aynen öyle olacak
bulunması zor evet
ben de bulamıyorum for you kapandıgından beri
kremi var sütü var nemlendiricisi karaborsa...
ne iş anlamadım
bebak san. tic.'in telefon nolarını bulabilsem sorucam ama anacım onlar da gizemli şirket havalarındalar
nette ne telleri var ne websiteleri
garip...
havalandılar mı ne? delikafadulden

ben goz makyajımı da bebakla siliyorum
bi sorun yasamadım canım
cizilme mizilme olmadi yani
goz cevresini nemlendiriyo olması yuksek ihtimal
zira yüzü nemlendiren şey gozu de nemlendirir :)
fakat yine de yasal uyarıyı yapiyim göz cevrenizde kullanmayin diyeyim :)
zira goz cevresindeki deri yuzumuzun derisinden 7 kat daha incedir
bu yüzden ilk o bolge kırısır
bu sebepledir ki oraya kullanacaginiz ürünlere yuksek onem verin
neutrogena da iyidir yalnız...

ben de aldım bugün ama nemlendiricisini bulabildim,eve gelir gelmez denedim ve inanın ilk sürüşte bile etki etti,ellerim bile yumuşacık..inş. bu sefer doğru nemlendiriciyi bulmuşumdur...gelişmeleri yazarım...

bn uzun süredir kullanıorum çok beğendmm çk teşekkr ediyorum sizee bu bilgi için yüzüm gözüm toplandı ayolll kaydirigubbakcemile2

Ya gurba prenses sen hem amerikada yaşıyon,hem for you lardan tl ile alışveriş yapıyon.Hem doktorsun hem ilkokul mezunu. Bu ne yaman çelişkiler sinsilesi.................paylaşımların güzelde profilin biraz bunlarla örtüşmüyor....................

ayrıntılara takılmayın
canım ne istiyosa onu yazıyorum ben :ecrin_bebek:

bencede ayrıntılara takılmaya gerek yok, gayet samimi ve mantıklı sohbeti var gurbişin......... önemli olan bu

gerçekten bende çok meak etmiştim
gerçekten
doktor musun ve abd de yaşıyomusun

arkadaşlar kimseden özellikle birşey sakladıgım yok
nerde yaşadıgım ne iş yaptıgım hakkında bir çok kez açıklama yaptım topiklerde
madem bu kadar merak ediyorsunuz takip edin azicik :lepi:
mizacım bu, profilimi kafama göre dolduruyorum gamyoncuiremsu

bencede ayrıntılara takılmaya gerek yok, gayet samimi ve mantıklı sohbeti var gurbişin......... önemli olan bu

gurbişim çok teşekkürederim bilgilerin için

canım asıl ben teşekkür ederim kaydirigubbakcemile5

canım bi arastırdıktan sonra buldum acı badem sütünü bebak ama biberiye sabunu bulanadım evde olan sabubunla yüzümün yıkadım sonra bebak sildim nemlendiricisini bulamdım yeterlimi başlangıç için

canım yüzün için "herhangi bir sabun" kullanmanı kesinlikle önermem...

bagno di roma yetkilileri ile gorustum ve ürünlerinin KIPA'da oldugunu soylediler
bi bakın isterseniz

gurbiş yetişş bacım :1hug: bende çene bölgesinde geçmeyen mor renkli sivilceler var ve sen böbrekleri söylemişsin bende yazın kum dökmüştüm acaba bu sivilceler böbreklerimden mi kaynaklanıyo
birde bagno di roma biberiye sabunu için de aynı marka dimi:ecrin_bebek:
şimdiden teşekkür ederim gurbişa.s.

gurbaacım sana birşey soracağım cevaplarsan sevinirim aslında seni çok yoruyoruz :) benim tüz temizleme sütüm var onu kullanıyorum ama nemlendiricim yok .nemlendirici olarak acı badem sütü kullansam olur mu?

canım peki bulana kadar böyle idare etsem olurmu yanlış biley yapmak istemiyorum da
hayır bitanem o sabunu kullanma yasakkelime

canım olabilir elbette
böbreklerin işlevini yerine getirmesi cok onemli
bagno di roma evet sabunların markası

gurbaacım sana birşey soracağım cevaplarsan sevinirim aslında seni çok yoruyoruz :) benim tüz temizleme sütüm var onu kullanıyorum ama nemlendiricim yok .nemlendirici olarak acı badem sütü kullansam olur mu?

est. canım yorulmak ne demek

yüz temizleme sütü dedigin nedir canım?
hangi markanın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…