L
LayLayLomHop
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi gurbaa prenses
biberiye sabunu ve peeling aşkitom
gidiyom mesaim bitti yarın konusak
tamam canım mersü anacım
ben rahat bırakmam daha çok sorum var yarın sana -tatlicadiarzu-
tatlım şu biberiye sabunu na netten baktımda resmine birsürü çeşit var görünüş olarak senin dediğininde bi resmini koysan hangisi ona göre alsam
bunun gözle temasında bişi olmaz dimi yıkarken yüzümüzü -tatlicadiarzu-
canım merhabagurbişim ya sana bişi sorcam şimdi sen süt demişsin onu biliyorum beyazbi şişe yeşil kapaklı
krem demişsin yeşil bi tüp
ama ben nemlendiricisini hiç görmedim be canım, o nasıl bişi bu biiiiiiir
ikinciiiii olarakta bu temizleme sütüyle göz makyajı çıkarmak içindeki diğer maddelerden falan göze ağır gelipte çizgi mizgi olmazdimi ya, çünkü çok hesaplı, valla neutrogena nın göz temizlicisini almayı düşünüyordum almam o zaman paramda yanıma kalır dimi ama
üçüncüüü olarakta yine neutrogena nın göz çevresi nemlendiricisini aldım böyle allık sürünce iyice kaz ayaklarım belli oluyo diye komplek yaptım da ilk kez o kadar paraya kıydım,acaba bu bebak sütle gözü temizlersek nemlendirmişte olurmuyuz diye soruyorum canım
hepimizi dinleyip cevap yazmışsın çok sağol canım valla süpersin
ayrıntılara takılmayınYa gurba prenses sen hem amerikada yaşıyon,hem for you lardan tl ile alışveriş yapıyon.Hem doktorsun hem ilkokul mezunu. Bu ne yaman çelişkiler sinsilesi.................paylaşımların güzelde profilin biraz bunlarla örtüşmüyor....................
gerçekten bende çok meak etmiştim
gerçekten
doktor musun ve abd de yaşıyomusun
bencede ayrıntılara takılmaya gerek yok, gayet samimi ve mantıklı sohbeti var gurbişin......... önemli olan bu
gurbişim çok teşekkürederim bilgilerin için
bebak olması sart değil canım
herhangi bir acı badem sütü olabilir
canım bi arastırdıktan sonra buldum acı badem sütünü bebak ama biberiye sabunu bulanadım evde olan sabubunla yüzümün yıkadım sonra bebak sildim nemlendiricisini bulamdım yeterlimi başlangıç için
canım yüzün için "herhangi bir sabun" kullanmanı kesinlikle önermem...
bagno di roma yetkilileri ile gorustum ve ürünlerinin KIPA'da oldugunu soylediler
bi bakın isterseniz
hayır bitanem o sabunu kullanma yasakkelimecanım peki bulana kadar böyle idare etsem olurmu yanlış biley yapmak istemiyorum da
canım olabilir elbettegurbiş yetişş bacım :1hug: bende çene bölgesinde geçmeyen mor renkli sivilceler var ve sen böbrekleri söylemişsin bende yazın kum dökmüştüm acaba bu sivilceler böbreklerimden mi kaynaklanıyo
birde bagno di roma biberiye sabunu için de aynı marka dimi:ecrin_bebek:
şimdiden teşekkür ederim gurbişa.s.
gurbaacım sana birşey soracağım cevaplarsan sevinirim aslında seni çok yoruyoruz :) benim tüz temizleme sütüm var onu kullanıyorum ama nemlendiricim yok .nemlendirici olarak acı badem sütü kullansam olur mu?