Bebak acı badem sütü mucizesi

canım ben 2 haftadır John Frieda diye bir markanın sampuan+ sac kremi + bakım kremini kullanıyorum
inanılmaz derece memnunum
düzleştirici + maşanın o yipranmış etkilerini yüzde 70 yok etti 2 haftada
dökülme falan yok
harika kokuyor üstelik

tavsiye ederim
fakat biraz tuzlu işte
sadece sampuanı 22ytl civarında

sevgili gurbiş, ben kremini yüzüme kullanıyorum ama inanılmaz kuru bi cildim var, hatta kaz ayağı çizgilerim kışın beliriyor, yazın biras daha nemlendiğimden inan o kadar belli olmuyor, amme alın bölgemde hafif lekelenme oldu geçen bahar, sanırım bu kremi sürüp dışarı çıktım yada çok hassas bi cildim var bilemiyorum, benim sorum şu olacak bu krem değilde sütle göz makyajı falanda çıkarmı, bide sütü krem niyetine kullansak diyorum, cildi nemlendirir mi krem sürmeye gerek kalmaz mı

sevgili gurbiş, ben kremini yüzüme kullanıyorum ama inanılmaz kuru bi cildim var, hatta kaz ayağı çizgilerim kışın beliriyor, yazın biras daha nemlendiğimden inan o kadar belli olmuyor, amme alın bölgemde hafif lekelenme oldu geçen bahar, sanırım bu kremi sürüp dışarı çıktım yada çok hassas bi cildim var bilemiyorum, benim sorum şu olacak bu krem değilde sütle göz makyajı falanda çıkarmı, bide sütü krem niyetine kullansak diyorum, cildi nemlendirir mi krem sürmeye gerek kalmaz mı
canım bu konuda bi cok kez uyarıda bulunmustum

bebak'ın 3 ürünü var

1. temizleme sütü
2. nemlendiricisi
3. kremi

ben 1 ve 2 numarayi yüze kullanabilirsiniz dedim
kremi asla sürmeyin yüzünüze
agir gelir cunku
ama nemlendiricisi tam yüz için, harika...

temizleme sütü ile göz makyajı cıkarılmaz yazıyor ama ben kullanıyorum
gozunuze kacirmayin feci yakar ona göre
bu arada bi süre kullan bakalım temizleme sütünü yalnız olarak
cildin aşiri kuru değilse nemlendirme gorevi de gorur

kurbiş orda profilimde ankara yazabilir ama bu ankarada olduğum anlamına gelmez değilmi?ee sende amarıkada değilsin??:eek:
çok teşekkür ederim ama tavsiyelerin için sorularım devam edecek:jeyyar:

kurbiş orda profilimde ankara yazabilir ama bu ankarada olduğum anlamına gelmez değilmi?ee sende amarıkada değilsin??:eek:
çok teşekkür ederim ama tavsiyelerin için sorularım devam edecek:jeyyar:
pardon canım haklısın :roflol:
internetten alişveriş yapiyosan oradan da alabilirsin hayatım:)
yok ugrasmam diyosan gliss'tir 2. tavsiyem

anaaa süperkaydirigubbakcemile5peki datlım bidenem bilge kişim öğreten insanım bu saç bakım serumlarına ne diyeceksin?:1rolleyes:

sarıkız diye bi markayı gösterdi mağazadaki kız
diğerlerine göre doğal olduğunu söyledi,duştan sonra saçlarımıza sıkıyormuşuz ve bir müddet öyle bekliyormuşuz?

ben biraz bakımsız bi hatun olduğumdan markaları bilmiyodum tabi ama sen iyi diyosan alıyım hemen üstelik 15 TL idi

bebem evli barklısın
sakın pasaklı gezme
sür sürüştür tak takıştır
bi kilo muzun parasını kalkıp allıga verdi diye ölmemiş kimse
yemek lüksünden feragat et ama bakımından süsünden püsünden aslaaa:)))
gurbaanın prensibi budur :lepi:

kız kurbiş allık dedin böğrümü deldin sence ne marka alayım?böle parlasın istemiyorum ama doğal dursun..

not:eşim bana oğlan çocuğu diyo:KK43:

gurba bende bişey sorcam ya cildimde sivilce izleri var aksam bebak suruyorum iyi geliyo sabahlarıda sursem mi yada sabahları kullanabileceğim bi ürün tavsiye edbilir misin simdiden tesekkurler

kız kurbiş seni bana allah gönderdi valla kaydirigubbakcemile3hemen bakıyorum netten

bak canım, pahalı gelirse daha makul bişiler oneririm
opuyorum

gurba bende bişey sorcam ya cildimde sivilce izleri var aksam bebak suruyorum iyi geliyo sabahlarıda sursem mi yada sabahları kullanabileceğim bi ürün tavsiye edbilir misin simdiden tesekkurler

canım cildin çok yaglı değilse ve sivilce problemin yoksa baha da sürebilirsin
biberiye sabunuyla beraber kullanmanı oneririm eğer sivilce sorunun varsa
sabahları ben buz kaliplarını kullanmanı oneririm
yarım litre suya yarım limonu sık ve buz kaliplarına doldur
her sabah bi tanesini alip cildinde gezdir
hem izlere iyi gelir hem cilt sarkmasını geciktirir :lepi:

X