Bebak acı badem sütü mucizesi

15 gündür kullanıyorum nemlendirici-süt-nar sabunu çok fark etti siyah noktalarım bile kayboldu Prof.Osman Müftüoğlu da acı badem sütünü tavsiye ettii programında :)

meIkfett ringeI bIumen da cok iyi makyaj temizIiyor, ben makyajımı bununIa temizIiyorum ciItteki siviIce ve IekeIere siyah noktoIarada iyi geIiyo

benim ablam uzun yıllardır kullanıyor özellikle göz makyajı çıkarırken şaşırıyordum zararlı olmuyor mu yakmıyor mu diye ama ona bir zararı olmadı herkesi farklı etkiler tabi bilemem

4-5 aydır bende bebak acı badem sütü kullanıyorum..her gece nemlendirici yerine kullanıyorum. Bilmiyorum psikolojik mi ama sanki tüylenme yaptı yüzümde sarı sarı tüyler çıkmış.
Tüylenme yapıyor mu?

inessimm :)

badem tüylenme yapiyoo bende de yaptı maalesef hem de hiç tüysüz bölgem oldu tüylü

dün aldım bende marketten..baya iyi geldi cildime.yumuşacık yaptı...ama tüylenme oldu demişsiniz,korktum şimdi.inşallah öyle bişey olmaz.

kızar cuma günü bime gelecek olan acı badem sütü için makyaj temizleme için yazıyor nemlendirici yazmıyor aynı ürün değilmi

uzun süredir yazamıyorum kızlar cevap veremediğim soru ve sorunlariniz için üzgünüm...
bu konuyu acali neredeyse üç yıl olacak
görünen o ki bebak o günden bu güne epeeeey yol katetmiş, popularitesi tavan yapmış :)
demek ki cildin iyi gorunmesi için kremlere yüzlerce lira vermek gerekmiyormuş

konu altında soru ve sorunlarınıza yanıt vermeye devam edicem kızlar
öpüldünüz...

Son düzenleme:
canım teşekkür ederiz öncelikle her sorumuza bıkmadan cvp verebildiğin için. yaa sorma bak bir acı badem furyasıdır gidiyor sana bu firma prim vermesi lazım
bugun bime geliyor bende iş çıkışı alıcam
buna ek olarak bebakın nemlendiricisinide kullansammı acaba:26:kuru ve nemsiz cildim için.kuru olduğundan göz çevremde kırışıklar çok fazla arttı 28 yaşındayım aman allahım bir güleyim çizgi adedini sayamazsın.cildim bari kırışmasın

kızlar cuma günü bime gelmişti 3 tane aldım bende temizleme sütü yazıyor üstünde fakat arkadasını okuduğumda *metil paraben * içerdiğini gördüm
netten araştırdığımda çok zararlı olduğunu okudum
şimdi masumiyetine nasıl güvenebileceğini düşünüyorum bu tatlı şişelerin

cildin çok nemsiz ve kuru ise kullanabilirsin canim
yalnız yüzüne nemlendiricisini sür, kremini değil

paraben konusunda ne yazık ki yapilabilicek pek birşey yok hanımlar
kozmetik ürünlerin çok büyük bir kısmında paraben kullanılıyor ne yazık ki
kullanıp kullanmamak hususunda tercih sizin

konu ilk açıldığı zamanlar takip edip kullanmışım.
hatırlıyorum tabi aldığımı ama yorumlarımıda okudum.
ben cildim çok kuru hatta pul pul dökülmeler oluyor diye nemlendiricisini almıştım.
ama oda biraz ağır gelmişti.
gurba sence böyle bir kuruluğa sütü işe yarar mı.yani nemlendirici yerine geçer mi.
ayrıca sanki ilk zamnlar daha ucuzdu.
dün baktım bir kaç yer dolaştım 7 -7,50 civarındaydı .
sanırım bu topikten sonra fiyatı ykselltiler:)

bugün bimde gördüm bebak makyaj temizleme sütü vede mendilleri vardı açıkcası mendillerini aldım çünkü ilk önce mendille fazlalığı alıp daha sonra bol suyla yıkamak en sağlıklısı ve en temizi

az önce bebak nemlendirici sütünü aldım için de paraben oldugunu şimdi gördüm ve ne yapacağımı bilemedim. Cildim kuru bir cilt ancak nedendir bilinmez son zamanlarda sivilceler oluştu normalde sivilce problemim yok. Satan bayan sivilceleriniz var daha cok arttırabilir dedi ama nemlendirici sürmeden çıkamıyorum gerilliyor cildim ne yapayım bilemedim.

Arkadaş bişiy sorucam bu kullandığınız biberiye,bal ya da bal sabununun markası BEBAK mı??? bebak değilse nedir ? hemen yarın alacağım...bir ara ben de acı badem sütü kullanmış makyajımı çıkarmak için çok iyi gelmişti yüzüme, ama bu kullandığınız sabunun adı nedir markası ???????? acil cevap lütfeeeen yardım plss :))

gurbık tam 5 yıldır tavsıyenle yazları daha az olmak uzere bebak kullanıyrm. gecen watsonsdan aldıgımın yarısı suydu ama sıkıyom sıkıyom su gelıyo resmen.. neyse memnunum gurbık optüm seni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…