Bebak acı badem sütü mucizesi

Ben her alacağım ürünü bu forumda okuyarak bilgi edinen biri olarak bunu kesinlikle sizinle paşlaşmak istedim.
Ben 3 aydır bebak acıbadem sütüyle cildimi temizliyordum, bu süreçte özellikle çene bölgemde yoğun bi şekilde sivilce çıkmaya başladı.
Aklıma acıbadem sütünün yapacağı gelmediği için, kullandığım nemlendiricileri değiştirdim, yeme düzenimi değiştirdim ama bi türlü sivilcelerimde azalma olmadı.
Bebek gibi olan cildim sivilce ve onun sonrasındaki lekelerle kaldı. DR gittiğimde yaptığım konuşmada acıbadem sütünün her cilde iyi gelmediğini ve benim cildimin yağ dengesini bozduğu için sivilce kustuğunu öğrendim. Şu an acıbadem sütünü kullanmıyorum ve sivilcelerim kesildi ama lekeleri baki kaldı ve tedavi görüyorum. Kullandığım için çok pişmanım, benim önerim, alacaksanız bile dikkat edin eğer cilt tepki veriyorsa hemen bırakın, benim aklıma gelmediği için 3 ay işkence gibi geçti.

Uzun lafın kısası, aslında o kadarda faydali birşey olmayabilir bu ürün.

cilde sakın aktardaki yagları alıp sürmeyin :KK43: mahvetti suratımı yaglıydı cildim zten kayısı yagı falan hiç sürmeyin derim ancak argan yagını alabilrsiniz ama orjinalini bulmak zor argan yagı ciltteki kırısıklıklar için cok iyi

slm:)
125 sayfayı bir haftdaır gerek evde gerek işyerimde bıkmadan usanmadan okumaya çalıştım vee..şu an itibarıylan bitmiş bulunmakta.
öncelikler gurbaa' ya katkıları, yardımları, cevapları ve acaip espritüel konuşma tarzı için teşekkürlerimi borç bilerek saygılarımı sunuyorum:)

şimdii gelelim benim şu karman çorman olmuş kafama...
elimde bulundurduğum not defterime aldığım notlar:
1. acıbadem sütü
2. nemlendiricisi
3. biberiye sabunu
4. soda toniği
5. limon+su toniği
6. çilek esansı yağı
7. kara üzüm çekirdeği yağı
8. gülsuyu
......kısaca anladığımı anlatayım ve olurda gurbaacım girerse foruma bana bi cevp veriverse ne kadaaar güzel olur:)

işten gelioz makyajımızı cildim yağlı ya da karmaysa biberiye sabunuylan yıkıoz. ardından temizleyici bebak sütünü pamuğa döküp silioz yüzümüzü ardından limon+su toniğini yine cildimize yedirioz.
sabah kalktığımızda sodalı buz kütlelerini gezdirioz cildimizde. eğer bebak sütü fazlaca ii gelmişse bebak nemlendiricimizi sürüp makyajımızı yapabilioz dimi. diğer kara üzüm yağı ve çilek esansı yağını katamadım bile. hangi ara sürcem diye.
benim cildimin problemi sadece çenemde çıkan ufakcık sivilceler, burun kenarlarındaki gözenek açıkları. o bakımdan doğru bir yol izleceyek miyim bilemedim ben onu:KK43:
gurbaamm yada nisanım girseniz de şu suallerime bi cevap bulsam öle güzel olurki...
sevgiler saygılar....:26:

makyaj temizlemek için aldığım bebak acı badem sütü göz altı morluklarıma da iyi geldi biraz parlak bir etki yapıyor ama gece yatarken mutlaka kullanıyorum tavsiye ederim

Bebak cilt sorunu olmayanlar için iyi bi rutin. Cildinin sağlığını korumak makyajini temizlemek yumuşacık yapmak için falan. ama problemli ciltler ivin uygun değil bence

Kızlar bence kesinlikle problemli bir cildiniz varsa kullanmadan önce tekrar düşünün... Benim azıcık olan sivilciklerim bile çoğaldı. Aman dikkat diyorum!!

merhaba herkese iş yerinde olduğumdan ve çok fazla vaktim olmadığından bütün yazıları okuyamadım neyse herkeste farklı etkiler yapmış tabikide.. benimde t bölgem yağlı sadece yanaklarım normal ve kuru arası sivilcelerim var az biraz dönem dönem çıkan ve sönen bende bu acı badem serisini kullanmak istiyorum acaba cildi benim gibi olan ve yararını gören varmı ?:44::44::44:

ben bugün kremini aldım dışı yeşil ama benimkisi beyaz değil ayaklarımda ve ellerimde kullanmak için.

Son düzenleme:
merhaba ben daha bu gun uye oldum ve cilt sorunları hakkındaki bilgilerinize hayran kaldım .... yanlız size bir şey sormak istiyorum bu bal sabunu olsun nar sabunu olsun
hepsi belli bir marka altında satılıyor sizin önere bileceginiz bir marka varmı ???

bu marka güneş bakım sütü çıkarmış. birisi kakaolu diğeri havuçlu. ben kakaoluyu aldım, güneş için değil de normal vücut kremi olarak kullanıyorum. zaten spf'si yok, güneşten korumaz, sadece nemlendirici ve besleyici özelliği var. bir de yağlı bir yapısı var. o nedenle ben yüzüme sürmedim.

göz makyajınıda güvenle çıkarıyor ben hertürlü makyajımı bununla çıkarıyor aynı zamanda da gece nemlendirici olarak da kullanıyorum .

göz makyajı için tavsiye edilmiyor etiketindeki yazıda, ben de o yüzden göz altına kullanmıyorum, arkadaş kullanmış ama istersen sen de dene:KK34:

ben bunu da bir ara kullanmıştım ama gözümü hem yaktı, bulandırdı, hem de dediğiniz gibi etiketinde "göz makyajı temizlemede kullanmayın" yazıyor. o nedenle sadece ruj, allık çıkarırken kullanıyorum.

ben bunu da bir ara kullanmıştım ama gözümü hem yaktı, bulandırdı, hem de dediğiniz gibi etiketinde "göz makyajı temizlemede kullanmayın" yazıyor. o nedenle sadece ruj, allık çıkarırken kullanıyorum.

Ben göz makyajımı temizleme de kullanıyorum daha önce neutregena kullanıyordum bebak ın performansı çok daha iyi siz de bence kullanmalısınız

peki bu ürün sivilcelenme veya yüzde tüylenme yapmıyor mu ?

yok canım. acı badem ürünleri yapmıyor, tatlı badem tüy çıkarır :KK34: bende dün indirimdeydi eczanede, tüpü 1 lira olan kremlerden 10 tane aldım. sırf kokusunu sevdim diye. fakat bu ürün bir harikaaaaaaa:21: yalnız dikkat etmeniz gereken bir nokta var. içindekiler kısmında e vitamini yazıyor. sakın sabah sürüp dışarı çıkmayın. e vitamini güneşi gördiğinde cilt lekesi yapar :KK34: ben akşam sürüp yatıyorum:KK23:

X