Bebak acı badem sütü mucizesi

ya benim cildim kuru mu karma mı hassas mı yağlı mı karar veremedim. ne sürsem suratıma mutlaka bişey çıkar. en son bunu deniycem artık. ama hangisini almam gerekiyo onu da bilmiyorum offff.

ben de bebak acı badem sütünü yaklaşık 3 yıldır yüz ve göz makyajımı temizlemek için kullanıorm. şimdiye kadar bir sorun yasamadım. cildimde sivilce de yapmadı. ben memnunum.

bir arkadaşımızın tavsiyesi ile dün gratisten aldım. Duştan sonra önce yüzümü süt ile sildim sonrasında nemlendiricisini sürdüm.Çok az almama rağmen inanılmaz yoğun ve yağlıydı. Beş dakika içinde terleyen yüzüm adeta nemlendiriciyi attı . Tonikle temizleme zorunda kaldım. Ama vücut için harika bir nemlendirici olduğunu söyleyebilirim. KArma cildim için bana pek uygun gelmedi

Merhabalar, Bebak sabun da çıkarmış kızlar.ben aldım.güzel memnunum.ama kuru ciltleri çok kurutur diye düşünüyorum.benim cildim karma.yıkadıktan sonra kuruduğunu hissediyorum.bazen bebak süt sürüyorum bazen zeytinyağı.şu an memnunum.bir değişiklik olursa yazarım.

Ben de burada görüp aldım, size nasıl teşekkür etsem bilemedim karma bir cildim var, ne kullansam olmuyordu. bu temizleme sütü süpermiş, kokusu da çok güzel, kremini de alcam sanırım.

Daha öncesinde -düzenli olmasa da- kullanmistim, biraz yagli gelmisti bana.

Benim cildim alliksiz falan cok soluk, biraz canlandirmak ve parlatmak amaciyla aldim bu ürünü.
Simdi düzenli bi sekilde kullanmayi düsünüyorum, insallah etkisini görürüm.

Kızlar ben yıllar önce daha yeni yeni makyaj yaptığım zamanlar kullandım lise başlarında. Dağa doğrusu kullanamadım çünkü nedense bu ürünün kokusu bana çok kötü geldi ya. Şu üstü uzun altı toparlak acıbbadem sütünden kullanmıştım. Şimdi tekrar kullanmayı düşünüyorum. Acaba sadece makyajımı çıkarmak için kullansam kullandıktan sonra durulasam vede üstüne temizleme sütümle toniğimi sürsem yinede yumuşatır mı :d çok şey istedim biliyorum, koku meseleside zevk meselesi ve beni çok rahatsız etti ya

Bakım sütüne de aldım ama gerçekten yağlıymış, başka bir krem kutusuna koydum, parmağımın ucunu değdirip çekiyorum, tüm yüzüme yetiyor ama yine de biraz yağlı :/

Forumdan edindiğim izlenim,karma ciltlerde yüz için bir miktar yağlı gelebiliyor fakat vücut için muhteşem bir nemlendirici,kullanıcılar müthiş memnun!genel anlamda konunun özeti bu:)

Arkadaşlar bu acı badem sütünü "nemlendirici" olarak krem gibi kullansam olur mu? (makyaj temizleme sütü yazan)

Eğer cildiniz kuru değilse kullanabilirsiniz yeterli geliyor karma ve yağlı cilde fakat kuruluk varsa süt pek tatmin edici olmaz malesef!Aynı markanın daha yoğun içerikli olanı var onu kullanabilirsiniz

içeriğinde bademin sadece esansı olmasına rağmen genel anlamda zararsız biyo-kimyasallar içeren özellikle dirsek diz gibi bölgelerde harikalar yarattığını düşündüğüm bir ürün ben de tavsiye ederim...

bebak kullandığımdan beri kirpiklerimi övenler oldu. bakım da yapıp kirpikleri güçlendiriyor. o nedenle tavsiye ederim.

kızlar bugün aldım acı badem sütünün deneme boyunu. makyaj temizleyici olarak kullanacaktım ama dayanılmaz kötü bir kokusu var kimse böyle bir şeyden bahsetmemiş acaba benim aldığım bozulmuş olabilir mi? tarihi geçmiş vs değil ama gerçekten çok kötü kokuyor

onun kendi kokusu öyle ben de ilk aldığımda öyle hissetmiştim ağır bir kokusu var bozulmuş olamaz galiba

Şu an nemlendiricisini kullanıyorum. Sadece makyajımı temizliyorum. Yarın bir de sütünü almayı düşünüyorum. Memnun kaldığım bir ürün.

metil paraben çok zararlı bir kimyasal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…