Bebak acı badem sütü mucizesi

bu bebak acı badem sütüne baktım amaa bizim burda (istanbulda)kozmetikcilerde 7.50 6.99 fiyatındalar siz nasıl ucuza nereden buluyosunuz :KK31:

Merhaba,
Bebak acıbadem sütü nemlendirici'sini 2-3 haftadır kullanıyorum.içeriği kimyasal olmadığı için tercih ettim ve oldukça memnunum.
Cildim yağlı-hassas.Yüzümü jel ile yıkayıp gülsuyu ile silip, acıbadem kremimi sürüyorum.Ucuz olduğu için rahat rahat boynuma da sürüyorum:))
Geceleri el ve ayaklarıma da sürüyorum,ayağımdaki ''egzama''ma da iyi geliyor nemlendirici özelliği ile.

Sabahları ise yüzümün parlamaması için,nemlendiriciyi sürdüp 5dk. cildim emdikten sonra, gülsuyu döktüğüm pamuk ile siliyorum.
Makyajımı yapıyorum gayet de güzel oluyor.

herkese tavsiye ediyorum...

İzmirde bebak acıbadem sütü bulabileceğim bir yer varmı? Büyük marketlerde gözüme çarpmadı ama yanılmış olabilirim bilen varsa çok memnun olurum.

biraz geç bi msj oldu ama.. izmirde gülsedef parfümeri var.. nerede oturduğunu bilmiyorum ama Hatay ve Balçovada var bu parfümerilerden.. oradan alıyorum ben.. belki eczanede de bulunabilir:)

uzun süreli kullanımda göz altlarında sağlam yağ bezesi yapıyor bıraktım kullanmayı bir dolu şişe öylecene duruyor zeytin yağına başladım hem PEYGAMBER Efendimiz zeytin yağı kullanımını cilt için tavsiye etmiş diye biliyorum bir kaç gündür temizleme ve nemlendirme için kesintisiz başladım tavsiye ederim

Kızlar bahsedilen bebak nemlendiricisi bu mu?konunun sahibinin eklediği resimdeki görüntü bu değildi.ama marka aynı.kullananlar cevaplayabilir mi?

$11586_kucuk.jpg

Ya ben bulamadım bunu bi sürü yere baktım ama nerelerden alıyorsunuz kızlar eczanelerde falan var mıdır? :44:

meraba benım cıldım ozellıkle kıs aylarında dustan cıktıktan sonra cenem ve alnım olmak uzere kuruyor ama karma bı cılde sahıbım dıye dusunuyorum bıodermanın yuz temızleme jelını ve gozenek kapatıcı kremını kullanıyorum ama dedıgım gıbı kuruma yaptı bende sımdı bu bıberıye sabununu ve acı badem yagını okudum sayenızde cok kararsızın bıodermadan vazgecıp bunlarımı kullansam ve burnumun ıkı yan tarafında gozenek var nasıl tedavı edebılırım bunu yardımcı olursanız sevınırım

sizin yazdıklarınızı okudum özellikle acı badem yagı konusunda etkılendım:) danısmak ıstedıgım seyler var oncelıkle ben bıodermanın yuz temızleme jelını ve gozeneklerım ıcınde gozeneklerı sıkılastırıcı kremını kullanıyorum sabah aksam ama bu urunler benım cıldımde kuruma yaptı cıldımın karma bı cılt oldugunu soyledı eczacı bu urunlerı verdı yaklasık 4 aydır kullanıyorum dıyebılırım ben bıberıye sabunu yada bal sabununu burda duydum bunları kullansammı sıze danısayım dedım kafam karıstı .nasıl bı bakım uygulamam lazım?dustan cıktıktan sonra ozellıkle cenemde ve alnımda kuruma oluyor dedıgınız gıbı acı badem yagını kullanayımmı vede burnumun yanlarında gozeneklerım oldukca belırgın rahatsız oluyorum bunları nasıl kaybedebılırım yasım da 20 ona gore bı cozum uretebılırsek sevınırım:) doktorada gıtmek ıstmıyorum bısuru ılac verıyolar gerek yok dıye dusunuyorum kendı yollarımla basetmek ıstıyorum bu sorunlarımla sızdende bı fıkır alarak karar verıcem cevabınızı beklıorum

X