Bebak acı badem sütü mucizesi

sende çıkan bi iki tanemi acaba:26:
benim bütün özellikle yanaklarımı vede boyun kısmımı sardı kırmızı nokta nokta gibi ama kabarık

bende de benzer şeyler yapmıştı bebaakk, dermatoloğa görünmeden de düzeltememiştim cildimi uyarmak için geç kalmışım kızlar ama yarayan da var işte herkese herşey yaramıyor

Benim cildim inanılmaz hassas beyaz tenli olduğumdan dolayı her ürünü kullanamıyorum alerji kızarıklık vs yapıyor arkadaşımın annesi bebak kullanmayı önerdi hemen denedim şuana kadar ne alerji ne sivilce hiçbirini yaşamadım hem fiyatları da çok uygun kesinlikle deneyin derim gece yatmadan sürün sabah bebek gibi oluyor cildiniz.

Ben faydasını gördüm kesinlikle tavsiye ediyorum.

tavsiye ediyorum farkedeceksin aldıktan sonra sende yumuşacık olduğunu yüzünün.
cildin kuruysa ellerinde de kullan derim bilirsin kuru ciltler kızarır pul pul olur sabah sürüyorum ellerimi yıkasamda yine yumuşacık.:81:

1,5 senedir kullandığım bir ürün bebak acıbadem sütü oldukça memnunum ne sivilce nede tüylenme yaptı. Cildi yumuşacık yapıyor makyajı çok iyi temizlizliyor onu kullanınca nemlendirici kullanmama gerek bile kalmıyor. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

acıbadem sütünü alıp kullanmaya başladım. yüzüm normalde kurudur ama kullanmaya başladğımdan beri cildim nemlendi. normalde sabahları mutlaka nemlendirici sürüp sonra fondoten sürüyordum ama şuan gerek duymuyorum.

normal bir nemlendirici gibi mi kullanıyorsun yoksa temizleyici olarak mı?
maalesef benim cildim de inanılmaz derecede kuru ..

normal bir nemlendirici gibi mi kullanıyorsun yoksa temizleyici olarak mı?
maalesef benim cildim de inanılmaz derecede kuru ..

önce yüzümü yıkıyorum, sonra bebakla siliyorum. zaten yüzümü yıksamda tam temizlenmiyor bebakla tekrar temizliyorum. benimde cildim kurudur ama bende kuruluk yapmadı.

badem yagı sacı arttırmk isteynlerin kullandıgı bişi badem sütünün de yüzde tüylenme yaptını duydum böle bşi var mı yaa ona göre kullanıcam

Bebak acı sütü gerçektende çok harika bi temizleyici.. Kimyasal şeyleri hiç sevmiyorum zaten. Dünyanın parası ve cildi daha da mahvettiğini düşünüyorum.. Bebak acı sütü yağını cilde sürüp gülsuyuyla yada sodayla temizleyince çok rahatlıyo cildim.. üstünede kremimi sürüyorum. Ya yine bebakın kremini yada kara üzüm çekirdeği yağı kremi sürüyorum.. çok rahatlatıyoo..

İzmirde bebak acıbadem sütü bulabileceğim bir yer varmı? Büyük marketlerde gözüme çarpmadı ama yanılmış olabilirim bilen varsa çok memnun olurum.

Yaklaşık bir aydır kullanıyorum. Sonuç harika. Bu kadar güzel bir ürün olduğunu tahmin etmiyordum. Buradaki yorumlarınıza güvenerek almıştım hepinize sonsuz teşekkürler.

Benim cildim hassas kuru.. kuruduğu zaman pul pul oluyor. kullanmadığım krem kalmadı en fazla 3-4 saat etkili oluyordu sonra yine aynı..birde kırmızılık var biraz. bebak bu iki sorunumuda kökünden halletti diyebilirim :) iki gün sürmediğim halde cildimde hiç kuruluk olmadı. gözlerime inanamadım.ayrıca yumuşacık kadife gibi yaptı aynanın karşısından ayrılamıyorum :)
acıbadem sütüyle sildikten sonra kremini kullanıyorum şu yeşil tüpte olan. makyaj yapmadığım halde acıbadem sütünü kullanıyorum cildimin temizlendiği gözle görülür bir şekilde bariz.
aynı sorunu yaşayanlar için şiddetle tavsiyemdir.

teşekkürler Bebak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…