- 1 Kasım 2010
- 466
- 3
-
- Konu Sahibi gurbaa prenses
- #1.181
Aynı şekilde bende de küçücük ucu beyaz birşey çıktı.3 aydır benimle yaşıyor.Ürünü sadece 3 kez kullandım.Kullanmaya başladıktan sonra çıktı.Ben de doktora gitmeyi düşünüyorum.
sende çıkan bi iki tanemi acaba:26:
benim bütün özellikle yanaklarımı vede boyun kısmımı sardı kırmızı nokta nokta gibi ama kabarık[/QUOTE
Yok yağ bezesi şeklinde.Bir tane benim.Tam gözümün altında.Geçmiş olsun bu arada.
sende çıkan bi iki tanemi acaba:26:
benim bütün özellikle yanaklarımı vede boyun kısmımı sardı kırmızı nokta nokta gibi ama kabarık[/QUOTE
Yok yağ bezesi şeklinde.Bir tane benim.Tam gözümün altında.Geçmiş olsun bu arada.
sanada geçmiş olsun canım herşeye atlayıp yüze sürmemek lazımmış geç de olsa öğrendim
sanada geçmiş olsun canım herşeye atlayıp yüze sürmemek lazımmış geç de olsa öğrendim
Aynen öyle canım yaaa
acıbadem sütünü alıp kullanmaya başladım. yüzüm normalde kurudur ama kullanmaya başladğımdan beri cildim nemlendi. normalde sabahları mutlaka nemlendirici sürüp sonra fondoten sürüyordum ama şuan gerek duymuyorum.
normal bir nemlendirici gibi mi kullanıyorsun yoksa temizleyici olarak mı?
maalesef benim cildim de inanılmaz derecede kuru ..
önce yüzümü yıkıyorum, sonra bebakla siliyorum. zaten yüzümü yıksamda tam temizlenmiyor bebakla tekrar temizliyorum. benimde cildim kurudur ama bende kuruluk yapmadı.
teşekkür ederim, ben de bu akşam yüzümü yıkayınca deneyeyim
badem yagı sacı arttırmk isteynlerin kullandıgı bişi badem sütünün de yüzde tüylenme yaptını duydum böle bşi var mı yaa ona göre kullanıcam