Bebak acı badem sütü mucizesi

tatlım bi dene bakalım cildin reaksiyon vermezse böyle sürdür.... ballı ve biberiyeli olan sabunlar hangi marka... ben bagno kullanıyodum artık bulamıyorum :gitme:

bagno di roma sabunlar Kipalardan kaldırılmış sanırım
ben bi kipaya baktım bulamadım
mafoldumben

Teşekkürler arkadaşalar, bende gidip burda aradım bebac markayı ama yoktu. Farklı isimler vardı, güveneip alamadım, biraz daha araryayım diyorum. Ayrıca, biberiye sabununu da bulamadım. Biraz daha dolaşıp, olmazssa internetten isteyeceğim...

Bebak çoğu eczanelerde de bulunuyor hülyacım, sadece kozmetikçilerde arama yani,
umarım bulursun canım
kaydirigubbakcemile2

tatlım bi dene bakalım cildin reaksiyon vermezse böyle sürdür.... ballı ve biberiyeli olan sabunlar hangi marka... ben bagno kullanıyodum artık bulamıyorum :gitme:

canım şimdi baktım da marka yok üzerinde böle şeffaf bişeyin içinde sabun...aktarda bi reyondaydı markasıda yazıyodu da unuttum gülüm yaa...

baya bi aramıştım biberiye sabunu çoğu aktardada yoktu.orda görünce aldım hemen.inş.ii gelir..kabak lifiyle sabunluyorum yüzümü..bakalım şimdilik ii gelişmeleri yazcam...

ewet sabun yağlı ve hassas ciltleri tahriş ediyor aşırı kurutuyor cilt kendini yenilemek için daha fazla yağ salgılıyor.yağlı akneli ciltlere içinde tanecikli pleeng şeklindeki temizleyicileri tavsiye etmiyor cilt drlerı en iyisi jel temizleyiciler.ben çok sabun vs denedim ama jel temizleyiciler sonunda iyi geldi.
birde bitkisel yağlar sürdüğümde benim yüzümde tüylenme oluyor sanki uzuyorlar o yüzden kullanamıyorum belkide cildim hassaa olduğu içindir.ama aldığım yağlar öyle duruyor acıbadam sütü nasıl birşey nerde bulabilirim acaba...

canım aktarlarda var acı adem sütü. .ben de yeni aldım.güzel bişeye benziyo..kullanamaya başladım şimdilik ii.
sabun ii değil diosun ha.ama önce sabun sora nemlendirici ii olmaz mı ki..

april : ben de bulamıyom yaa ne güzelde alışmıştım ben onlara.... for you mağazalarda satılıyomu bilen varmı arkadaşlar.
ceylan; dediğim gibi ben sabun gülsuyu ve nemlendirici kullanıyorum... ama her sabunu asla değil... bagnodan başka sabun sürmüyorum yüzüme... yoksa mahveder ALLAH korusun.... çok hassastır benim cildim...... ama işte artık bagnoları da bulamıyom.......yerini izini bilen varsa söylesinnn ahh ahhh :gitme:

Kızlar ben bu siteden öğrendiğim bir karışımı ilaç olarak eczaneye hazırlattım dün ve kullanmaya başladım. Önce onla temizLEYıP ARDINDAN DA süt ile siliyorum. Ama siyah noktalırım için çok umutsuzum. Dr Murad ın ürünlerini araştırıyorum. Çok mennun olanlar var, bir de fiyatları o kadar yüksek olmasa ama strawberry den alabilirim, gerçi eczacı arkadaş o ürünler kesinlikle sahte diyor ama kafam iyice karıştı....

İçeriğinde şunlar var

Balmumu
Lanolin
Sıvı parafin
Gliserin
Boraks
Acı badem esansı
Metil paraben
su

İçeriği buysa eğer acıbademle hiçbir alakası yok gibi:1no2: Esans da bildiğim kadarıyla acıbademin gerçek özü olmuyor:çok üzgünüm: Yorumlara bakınca almayı düşünmüştüm ama diğer kozmetiklerden çok farkı yok sanki..Ha işe yarıyordur o başka ama ben doğal bişey sanmıştım yaaa:sinifsinif:

bago di roma'lar bazı aktarlarda varmış sanırım
Arifoğlu markasının kendi mağazalarında bulunabiliyormuş...

kızlar bu biberiye sabununun markası nedir..? yağlı bir cildim var ve bebak kullanmadan önce bunu kullanmak istiyorum ama umarım herhangi kötü bir şeye yol açmaz..kullananlar memnunmusunuz ?
birde for you burda olmadığı için nerelerde bulabilirim aktarlarda satılırmı ?

gerçekten işe yarıo mu aacaba merak ettim odğrusu ama benim cildim yağlı ya yan etkisi olmasın CADIARZU

arkadaşlar SedaSayan yüzünü acıbadem sütüyle temizliyor. olumunekankayizsmile bilgi en yakınından alınmıştır=) bugun laf arasında geçti gittik aldık. bir de buraya bakmalıyım dedim tabiki, hakikaten ben geç bile kalmışım.. ilk kez denedim ve şuan için memnunum tüm vücut deniciiim bilginizezemuszemus

Acı badem sütü sürüldükten sonra yüz yıkanıyormu sonrasında nemlendirici krem mi kullanıyoruz
Günde bir kez mi kullanmak gerekiyoyoksa diğer cilt temizleme ürünleri gibi sabah akşmam mı kullanmak gerekiyor ?

yazılanları yarısına kadar okudum okumaya devam edecem. kıs gurbaa nasıl sabırlı hatunsun sen öyle ya milyon tane soru sorulmuş hepsi de birbirinin aynı

Verdiğin bilgilere teşekkürler...Başımdam geçen bir olayı anlatmak istedim.. 41 yaşındayım..yıllarca makyajımı acıbadem sütüyle temizledim..Yıllar sonra bir kozmetik mağazasına girdiğimde malum yaklaşımlarla karşılaştım...Fakat kadın şunu doğru demişti düşününce hak vermiştim..Göz makyajımı sildiğimde gözlerim kızarıyordu fakat cildim gerçekten çok canlı oluyordu...Tabi gençlikte vardı o zamanlar...yerimseniben...neyse ben bu sütü bıraktım kullanmadım Avonun göz temizlemesini falan kulladım....Fakat şimdi sizi okuduktan sonra tekrar almaya karar verdim....Belki göz makyajımı silmem zaten eskisi kadar makyaj yaptığımda yok...Sizde dikkat ettinizmi gözlerinizde kızarıklık oluyormu?..

seda sayanın cildi çok kuru da ondan kullanıyo tatlım......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…