Bebak acı badem sütü mucizesi

5 gündür kullanıyorum bebak nemlendiricisini.çene bölgemde aşırı bir sivilcelenme oluştu.normalde cildim karma yağlıda değil ama bana yaramadı sanırım.(

bende arada kullanıyorum hatta bazen makyajımı çıkarıyorum yumuşatıyo canlılık veriyor benim cildimede

Ben ilk önce çoma olanını almıştım onun içinde badem yağı olduğu ve benim cildim doğal yağları hiç sevmediği için isilik gibi sivilcelere neden olmuştu. Sonra migrosta görüp bebak aldım ve nemlendirici niyetine kollarıma filan kullanmaya karar verip dolaba kaldırdım. Geçenlerde siyah göz makyajını çıkarmam gerektiğinde onu gördüm dolapta ve alıp kullandım. Önce makyajımı bebak acı badem sütüyle temizledim, neutrogena temizleme jelimle yıkadım, gül suyuyla tonik yaptım ve bir pamuğa fındık boyutunda bebak döküp yüzümü sildim. Bütün kuruluğu on dakikada geçirdiği gibi o kadar yumuşak yaptı ki ertesi gün de aynı şeyleri tekrarladım, ve ondan sonraki gün de. İki haftadır yüzümü sabah akşam böyle temizliyorum ve inanılmaz şekilde hormonal olduğunu ve geçmeyeceğini sandığım sivilceler tarih oldu. Gerçekten. Üstelik koyu renkli izleri de geçiyor, sadece iki haftada yüzümü porselen gibi yaptı bebak.
Öneren arkadaşa çok çok çok teşekkürler, siz olmasanız almazdım bile bebak'ı olumunekankayizsmile

geçen kış forumda hep bebak ı duyardım, herkes çok överdi çok pahalı bir marka zannederdim o yüzden hiç araştırmamıştım.:kedi: sepeti koluma takmış, markette saf saf gezerken bir de baktım bebak! ucuz kremmiş meğerse! kaptım tabi hemen ama cildim yağlı olduğu için elime sürmeye krem aldım. kavuniçi renkte dallı güllü ambalajlı benimki. burdaki fotodan farklı çünkü buraya bakmadan aldım ama içindekiler kısmı aynı.
birkaç yıl önce 2 parmağıma asit dökülmüştü iyileşti ama derisi hassas kaldı azıcık soğuk ya da deterjan görsün hemen yarılırlar kalem bile tutamam. neutrogena nın norveç formüllü kremini kullanırdım ellerim kurumasın diye minicik tüp dünya para bi de çirkin kokuyor. artık dondurucu soğuklarda bile ellerim çatlamıyor bebak sayesinde. çok yağlı da yapmıyor gün içinde kullanabiliyorum.

asıl soruma geleyim. göz makyajı temizleyicisi olarak bebak acı badem sütü almayı düşünüyorum. eyeliner ve waterproof rimel kullanıyorum. bunları kolayca çıkarabiliyor mu?

Waterproof'ları çıkarır ama kolayca diyemem biraz uğraştırır. Yine de iki kere acı badem sütüyle hafifçe masaj yapıp sonra peçeteyle sildiğimde simsiyah metalci sahne makyajımı bile çıkarmıştı

ben de genelde siyah makyaj yapıyorum. göz kalemlerim rimelim kolay çıkmayanlardan.
aslında göz makyajı temizleyicim var neutrogena dan. göz makyajımı sildikten sonra yüzümü jelle yıkıyorum ama göz çevreme jeli değdirmiyorum orayı sadece suyla yıkıyorum. göz makyajı temizleyicimin o yağlı hissi de beni rahatsız ediyor. bebakla silersem en azından göz çevremde kalan krem emilir diye düşünüyorum. hem de bazen kulak pamuğuyla minik bi yeri silmek gerekiyor onu neutrogena ile yapamıyorum.

bende sivilceleri artırıyor acı badem sütü, onun için sadece göz makyajımı temizlemek için kullanıyorum ve memnunum. avon gibi ürünler kullanmak yerine bu ürünü kullanmak çok daha mantıklı bence. fiyatı da makul

merhaba arkadaşlar,
ben aranıza yeni katıldım sayılır. aslında uzun zamandır siteyi takip ediyorum fakat ilk defa yazıyorum.. o yüzden herkese selamlar, sevgiler :))
geçen gün markete gittiğimde bebak nemlendirici almıştım.. sonra yazılanlara bakınca biberiye sabunu ile kullanmaya karar verdim.. bugün gittiğim yerde kilo işi satıyolardı sabunu.. aldıktan sonra farkettim ki, üzerinde yüz için kullanılması tavsiye edilmez yazıyodu ( alırken de yüzüme kullanacağımı belirtmiştim üstelik ) ama ben dayanamayıp denedim.. şimdilik bi sorun yok, bi süre deniycem bakalım inşallah iyi gelir.. daha sonra da bebak acı badem sütü almayı düşünüyorum..

Bende aldım acıbadem sütü ve nemlendicisini, acı badem sütü cok güzel cildi temizliyor makyajımı onla cıkartıyorum ama nemlendiricini kullanmıyorum aşırı yaglı ve bir kaç gün sonra cildinizi sivilceler basıyor. Onun yerine benim cildim karma oldugu için karma ciltlere uygun nemlendirici kremlernden kullanıyorum

ben daha önce kremini almıştım bacağımda kullanmıştım aşırı büyük ve iltihaplı bir sivilce yapmıştı şimdi sütünü kullanıyorum yüzümde ve dekolte bölgemde. korkarak başladım ama hiçbir yan etkisi olmadı şimdiye kadar. yüzüm yağlıya dönük ve sivilce leke problemim var. cildim aydınlandı umarım lekelere de etkisi olur. ben ne sabunla yıkıyorum ne suyla, direk makyajın üstünden pamukla sürüyorum bebak'ı (sütü) o kadar, öyle yatıyorum çok memnunum.. içerisinde nemlendirici bileşenler varmış ve ben bir yerde şöyle bir şey okumuştum eğer cildinizde (yüz-vücut farketmez) çok zor geçen lekeleriniz fln varsa bu cildinizin nemsiz olmasından ötürüymüş. yani nemlendikçe cilt yenileniyormuş. biz de sivilce ve lekelerimiz var diye habire jeller sabunlar soyucu ürünler vs kullanıyoruz halbuki cildimizin neme ihtiyacı var ben böyle düşünüyorum. çoğumuza iyi gelmesindeki sebep bence bu. yok jel yok sabun yok tonik yok maske yok peeling derken cilt iyice yoruluyor ve kuruyor aslında içten içe, kendini kurtarmak için yağ salgılıyor biz de cildim yine yağlandı sanıp tekrar kurutuyoruz, acıbadem sütü cildin nemini koruyup daha da nemlendirdiğinden cilt kendine geliyor, iyileşiyor. ne dersiniz?

biz düzenli kullandık oda arkadaşımla birlikte ama sanırım bizde ters tepti tüyler aldı başını gitti..bıraktık oyüzden...

bende sütünü aldım ama hiç memnun kalmadım herkesde farklı etki gösteriyor demekki:26:
bir kere göz makyajımı sadece göz kalemiyle yapmama rağmen doğru düzgün makyajı temizlemiyor
allık temizleyelim dedik sivilce tarzı minik minik bişeyler çıktı yüzümde doktora gittim farklı bi ürün kullandınmı o yapmıştır dedi:26:
eski kullandıgım ürüne geri döndüm cildimide bozdum

Aynı şekilde bende de küçücük ucu beyaz birşey çıktı.3 aydır benimle yaşıyor.Ürünü sadece 3 kez kullandım.Kullanmaya başladıktan sonra çıktı.Ben de doktora gitmeyi düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…