Bebak acı badem sütü mucizesi

bende birşey sorucam.acıbadem sütü aldım ama içinde top top şeyler var. son kullanma tarihi üzerinde yazmıyor.bu top top olan şeyler normal mi acaba?

ben de yeni başladım yüzümü yıkadıktan sonra acibadem temizleme sütüyle temizliyorum sabah cildim gerçekten daha güzel oluyor ne yağlı ne de kuru oluyor benim cildim karma kızlar bir de hergün kullanmıyorum genellikle banyodan sonra kullanıyorum

dün migrostan bebak aldım 12.2009 üretim tarihi, sanki yoğunluğunda değişiklik yapılmış gibi hissettim eskisine göre seyreltmişler sanki...bilmiyorum belki bana öyle geliyor...

arkadaşlar bende acıbadem sütü kullanmaya başladım makyajımı temizliyorum ve banyodan sonra sürüyorum fakat üzerinde gözçevresi hariç yazıyor kafam karıştı ben göz çevresiyle beraber heryerine sürüyorum gözmakyajımıda onla temizliyorum acaba yanlış mı yapıyorum lütfen yardımcı olurmusunuz?

Evet öyle yazıyor fakat ben de dahil çoğu kişi göz makyajını temizlerkende kullanıyor nedense kaydirigubbakcemile3 ama rahatsız oluyorsanız zeytinyağıyla da çıkarabilirsiniz göz makyajınızı.

Ben göz makyajımı Bebakla çıkarıyorum kızlar, çok uzun zaman oldu ve çok memnunum.
Yalnız gözün içine kaçırmamaya dikkat edin, yakabilir.

benım dermatolog tanıdıgım dedıkı pahalı kremlerın ıcerıgı en ucuz olanlarla %90 aynı demıstı
ıcınde vazelın glıserın su parfum vs varmıs kalan %5ını degıstırıyorlarmıs
acı badem sutunu bende aldım oyle her urunu almmam referans saglamsa alırım
gurba bu konuda uzman bırıne benzıyor ben aldım yatmadan suruyorum arada cok olumlu sonuclarını gordum
hatta kaşları gurlestırdıgıde bır gercek ama sık kullanımda tuylenme yapabılır ben bıyık bolgene surmuyorum
goz kenarlarına ve yanaklarıma suruyorum bıde kaslarıma
cok ıyı bır urun bence
pahalı urunler genelde ıyıdır ama her pahalı urun ıyı degıldır her ucuz urunde kotu degıldır bunuda unutmamak lazım

yarım litre suya yarım şişe çilek yağını karıştırıp buzlukta dondurdum.gece sürdüm bi tanesi yüzüme,yüzüm hala kırmızı,çilek kremini kullanıyordum bi şey olmuyordu daha önce.acaba bu çilekli su derişik mi geldi bana nedir? siz nasıl yapıyorsunuz kızlar?

cnm kaşları gürleştriyorsa yüzde de aynı etkiyi yapmaz mı bilmiyorumkismile

5 ay önce almıştım,sadece bir gün kullanıp bir yere kaldırdım.

Geçenlerde aklıma geldi,bir hafta düzenli olarak kullandım ve sonuç harika .

Sivilce lekelerim azaldı,pul pul dökülmüyor cildim,daha beyaz ve daha duru bir cildim oldu.

gurbaa prenses'e teşekkürler . Sevgiler :)

ben bebakı kullanıyorum çokta memnunum... yüzümü yıkadıktan sonra sürüyorum sabah uyanıyorum ooo mis gibi... makyaj yapmadan önce biraz altına bile sürdüğüm oluyor... hatta böyle sivilce tam olmaz denirinin altında bir sertiklik kalır.. onları bile yumuşatıp çıkmasını sağlıyor... tüylenme oluyor diyen arkadaşlar biraz kafamı karıştırdı ama kullanıyorum :)

Merhaba arkadaşlar, bu ilk mesajım, ve lütfen bana da yardımcı olun. Yüzümdeki siyah noktalım için bana önerebileceğiniz etkili ve kesin bir öneriniz var mı? Lütfen tavsiyelerinizi paylaşır mısnız? Bitkisel , kozmetik olarak neler kullanabilirim? Çok teşekkürler iyi geceler....

mrb..sevgili hulyaguvenc acı badem sütü siyah noktalara da ii geliyo..ilk başlarda yazıyo zaten okuyuver tatlım..ben okudum da..yoruldum biraz ama napalım..

gelelim benm mevzuya..ne zamandır formu takip ediyorum kaş göz bakım yağından saç bakım yağına bitkisel sabunlardan anacım korseye kadar her konuda bilgilendim aldım ve uygulamaya başladım..gerçekten herkese bilgilerinden paylaşımlarından dolayı teşekkürler..
bugün bi aktara gittim.çok şık biyer kocaman işte güzellik uzmanları var etrafta hemen sabunlara yöneldim.biberiye sabunum yoktu ondan alcaktım..kadın aa napıyosunuz dedi..sabun asla tavsiye etmem ıı ıı çok yanlış(((((neden ki dedim olurmu öle şey dedi sabunlarda kimyasal madde var işte onlar ciltteki yağı iç tabakalara gönderir gibi bilimsel bikaç açıklama yaptı.sora dermodayın ürünlerini gösterdi cildine sakın sabun kullanma işte köpük işte losyon bide salyangoz kremi bunları al kullan dedi..acı badem sütü kullanıyorum dedim...aaa olmaz o ne öle..hayır hayır hemen bırak falan gibi sözler işte..

ama bana ürün satmak için şekilden şekile giriyo gibi geldi..yinede kafam karıştı..arkadaşlar bitkisel sabunlar ii değil mi..nie öle dio kadın..yada dediği ürünleri kullananlar var mı
hepinize sevgiler..kocaman öpücükler..

canım benim çok hassas ve kuru bir cildim var... buna ragmen yıllardır sabun kullanıyorum. bagno di roma narlı cok güzel tavsiye ederim.... gülsuyu da kullanıyorum... üzerine bepanthol veya kayısı çekirdeği yagı ohh miss.... ben öyle şeylere inanmıyorum... sonuçta tabii ciltten cildede farkediyo ama cilde sabun kullanılmaz bilmemnu inanmıyorum.... bi tanıdıgım var yıllar yılı zeytinyagı sabunu kullanmış kadının cildi maşallah bebek gibi gram kırışık yok......... esas diger bol kimyasallı temizleyicileri kullandıgımız için olmayan sivilcelerimiz cıkmıyomu cildimizde? sabunlar olanı içeri yolluyo , diğer kimyasal temizleyiciler ciltte olmayan sivilceyi yaratıyo ( benim naçizane fikirlerim bunlar tatlım.....öyle inatla satmaya calışan hanımlara inanmadıgımı burdan bikez daha belirtmek istiyorum... sevgilerimle.

sabunun yagı kiri içeri yolladıgına da inanmıyorum tatlım yukarda eksik anlatmışım.....msj kirliliğinden dolayı özür dilerim.bunlar hep bana satış pazarlaması kaynaklı geliyor..... sevgilerimle.

Canım, o kadın Dermoday ürünlerini satmaya çalışıyormuş sadece, olay bundan ibaret...
Ben uzun zamandır, satış temsilcilerinin tavsiyelerine güvenmiyorum.
Sabun da cilde azarlı değil bence ama cilt tipine uygun olanı kullanılmalı ve bitkisel olmalı.
opuyorumnanaktan

teşekkürler kızlar içim rahatladı ..kadın kafamdaki tüm bilgilerin aksini idda etti yaa.hatta gül suyu falan hepsi hikaye diyo..ne bilim okadar şey aldım boşaa gitcek die korktum valla

benm cildim karma..ama ufak da olsa sivilce var.çene bölgesinde..biberiye sabunu aldım..öncesinde ballı sabunla yıkıyodum..şimdi biberiyeyle yıkayıp acı badem sütüyle silcem..bu kadar yeterli de mi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…