-
- Konu Sahibi gurbaa prenses
- #1.121
bende birşey sorucam.acıbadem sütü aldım ama içinde top top şeyler var. son kullanma tarihi üzerinde yazmıyor.bu top top olan şeyler normal mi acaba?
arkadaşlar bende acıbadem sütü kullanmaya başladım makyajımı temizliyorum ve banyodan sonra sürüyorum fakat üzerinde gözçevresi hariç yazıyor kafam karıştı ben göz çevresiyle beraber heryerine sürüyorum gözmakyajımıda onla temizliyorum acaba yanlış mı yapıyorum lütfen yardımcı olurmusunuz?
Evet öyle yazıyor fakat ben de dahil çoğu kişi göz makyajını temizlerkende kullanıyor nedense kaydirigubbakcemile3 ama rahatsız oluyorsanız zeytinyağıyla da çıkarabilirsiniz göz makyajınızı.[/QUO
tşkkür edrim canım...madem herkes öle kullanıyo ve sorun yok o zaman devam :)
benım dermatolog tanıdıgım dedıkı pahalı kremlerın ıcerıgı en ucuz olanlarla %90 aynı demıstı
ıcınde vazelın glıserın su parfum vs varmıs kalan %5ını degıstırıyorlarmıs
acı badem sutunu bende aldım oyle her urunu almmam referans saglamsa alırım
gurba bu konuda uzman bırıne benzıyor ben aldım yatmadan suruyorum arada cok olumlu sonuclarını gordum
hatta kaşları gurlestırdıgıde bır gercek ama sık kullanımda tuylenme yapabılır ben bıyık bolgene surmuyorum
goz kenarlarına ve yanaklarıma suruyorum bıde kaslarıma
cok ıyı bır urun bence
pahalı urunler genelde ıyıdır ama her pahalı urun ıyı degıldır her ucuz urunde kotu degıldır bunuda unutmamak lazım
mrb..sevgili hulyaguvenc acı badem sütü siyah noktalara da ii geliyo..ilk başlarda yazıyo zaten okuyuver tatlım..ben okudum da..yoruldum biraz ama napalım..
gelelim benm mevzuya..ne zamandır formu takip ediyorum kaş göz bakım yağından saç bakım yağına bitkisel sabunlardan anacım korseye kadar her konuda bilgilendim aldım ve uygulamaya başladım..gerçekten herkese bilgilerinden paylaşımlarından dolayı teşekkürler..
bugün bi aktara gittim.çok şık biyer kocaman işte güzellik uzmanları var etrafta hemen sabunlara yöneldim.biberiye sabunum yoktu ondan alcaktım..kadın aa napıyosunuz dedi..sabun asla tavsiye etmem ıı ıı çok yanlış(((((neden ki dedim olurmu öle şey dedi sabunlarda kimyasal madde var işte onlar ciltteki yağı iç tabakalara gönderir gibi bilimsel bikaç açıklama yaptı.sora dermodayın ürünlerini gösterdi cildine sakın sabun kullanma işte köpük işte losyon bide salyangoz kremi bunları al kullan dedi..acı badem sütü kullanıyorum dedim...aaa olmaz o ne öle..hayır hayır hemen bırak falan gibi sözler işte..
ama bana ürün satmak için şekilden şekile giriyo gibi geldi..yinede kafam karıştı..arkadaşlar bitkisel sabunlar ii değil mi..nie öle dio kadın..yada dediği ürünleri kullananlar var mı
hepinize sevgiler..kocaman öpücükler..