Bebak acı badem sütü mucizesi

ayrıca cildinize kesinlikle buz kalıbında donan ne ürün olursa olsun sürmeyin.yüzeydeki kılcal damarları çatlatıyor.tecrübeyle sabittir.

kızlar bu cilt en önemli göz önündeki organımız böyle basit şeyleri bence yüzünüze sürmeyin yüzünüze bence en iyi yatırımı yapın gerçekten marka edinmiş kaliteli bir ürün edinin zaten bu ürünler 5 6 ay sürüyor hemen bitmiyor benden sölemesi

ürünlerin kaitesinin fiyatıyla orantılı olduğunu kesinlikle düşünmüyorum,ayrıca bu işin içinde olanlar anlatıyor fiyat ların yüksekliği ambalaj ,reklam marka.
Bebeka gelince sütünü ve nemlendiricisini bırakın o yağlı kremini bile kullanıyorum yüzüme makyaj altına çok süper oluyo ayrıca kullanırken içim rahat korkusuzca kullandığım tek krem bu çünkü içeriği bilindik masum şeyler,sırf bu ürün için değil tüm ürünler için cildinize iyi gelmeyebilir ama hemen berbat demenin bir anlamı yok.

denemekte fayda var,benimde cildim çok kuru.hiç biyerde rastlamamıştım.migrosta olduğunu söylediler.oraya gidince bakayım.bi temizleme sütü var bi de nemlendiricisi hangisini almam gerekiyor?

denemekte fayda var,benimde cildim çok kuru.hiç biyerde rastlamamıştım.migrosta olduğunu söylediler.oraya gidince bakayım.bi temizleme sütü var bi de nemlendiricisi hangisini almam gerekiyor?

Canım benim cildimde çok kuru,normal bakım kremlerim yetmiyo ama mesala acıbadem sütü ile sildiğim zaman o bile yetiyo diyebilirim sütü ile silince yıkayın diyo üstünde ama ben krem sürceksem yıkıyorum yoksa yıkamıyorum,nemlendiricisini bende bulamamıştım bilmeden kremini almışım o çok yağlı ama ben yeri geliyo onu bile kullanıyorum menmunum,sen bence sütünü ve nemlendiricisini al arkadaş resmini koymuş ordan bak bi,tecrübeli arkadaşlar sana yazar umarım sevgiler.

selam ahali
msjlarin tamamını okuyamadım ama maşallah birileri meydani boş bulup dermatolog kesilmiş başimiza :)
en kısa zamanda vakit ayirip tek tek yanitliycam soru ve sorunlarinizi
su zıkkım laptopda yazamiyorum deli ettiii püüüüüffff

Gurbaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kaydirigubbakcemile

Ben valla hala kullanıyom Bebakı, kızma beni tımam mı, her kullandığımda seni andım la, badem sütü kokusunu senin kokun belledim anlıyon mu Gurbik, ne cılar çektik sen yokken...Hoşşik!
:roflol:

aa bende ilk defa duydum .. ne güzel de yorumlar var .. hemde çok ucuz .. bende tonik yerine gül suyunun iyi geldiğini duymuştum .. alkolsüz sade bi temizleyici .. onuda kullandım bi ara .. bunu bi deneyim bakim ..

yüz fırçası diilde pling yapıorum bende .. pling yerinede mesela nemlendiricinin içine tuz veya şeker karıştırark yüzümüze uygulayabiliyormuşuz .. onuda denedim .. iyi hiç fena diil .. bide fırça edinicem en kısa sürede ..

roaccutane kullanırken acıbadem sütünü kullanablirmiyiz?? ben sürdüm ama eğer kötü olucaksa devam etmiyim hani yol yakınken döneyim..

ben Roaccutane kullanırken aynı zamanda acı badem sütü kullandım, çok ta memnun kaldım.
Çok iyi bir nemlendirici çünkü.
Akşam yatmadan önce zaten kupkuru olan cildinizi kurutmadan ve hatta nemlendirerek temizleyen bir ürüne ihtiyac oluyor.
Ben bu anlamda çok memnun kalmıştım o dönemde de.

kızlar bende aldım..ama ben özelllikle göz makyajını cıkarsın diye aldım..göz makyajını bununla cıkaran var mı..çünkü arkasında göz makyajınızı temizlemeyin diyor

sağolasın gurbaa prenses böle bi topic açtığın için:) ben taaaa 4 5 yaşlarındaykene çok iyi hatırlıyorum aşaği katta bi hemşire otururdu yatak odasında bu acı badem sütü vardı kadının cildi de bebek gibiydi mübarek.ne varsa eskilerde var walla.)

X