Bebak acı badem sütü mucizesi

Canlarım gurbaa prensesimiz, bir süre siteden uzak kalacak yeni evlendiği için, o nedenle ben naçizane önerilerimle yardımcı olmaya çalışacağım Bebak konusunda,

Öncelikle, benim de cildim yağlı.
Yağlı ciltler için sadece temizleme sütünü tavsiye ediyorum. Nemlendiricisi yağlandırabilir daha fazla.
Sütünü de, gün aşırı veya 2 günde 1 kullanmanızı önereceğim. En etkili sonucu böyle alırsınız...
Önümüz kış ve yağlanma oranı düşecek cildimizin, o nedenle biraz deneyin, cildinizin reaksiyonuna göre tavır alırsınız...

Göz makyajımı çok uzun zamandır sadece Bebakla çıkarıyorum.
Şişenin arkasında yazan 'göz makyajı hariç' yazısı, Acı badem sütünün göz yakabilme tehlikesidir.
Eğer yanmıyorsa gözünüz kullanınca, sorun yok...
Ben çok memnunum, nemlendirmiş te oluyoruz aynı zamanda.

Lekeler hakkında ise, izlere iyi geldiği bende kanıtlanmıştır. Lakin, ben sivilcelerim için Roaccutane tedavisi sürecindeyim ve cildim oldukça kuru. Buna güvenerek her gün Bebakla yüzümü sildim. (sütü ile) Ve hemen hemen hiç iz kalmadı o 10 yıllık sivilcelerin ardında.

Cildim yağlıyken de bu etkiyi görmüştüm ama tekrar ediyorum,
cildi yağlı olanlar her gün kullanmasın. 2 günde 1...

Vee mutlaka iyi bir temizleyicinin ardından kullanılması doğru olur yağlı citler için. Yoksa yağlandırır. Söylemedi demeyin...

Biberiye sabunu iyi geldiyse onu kullanın, veya hangi temizleyiciden memnunsanız ona devam edin. Ondan sonra Bebakla silin ve uyuyun =))) Sabaha yumuşak ve sağlıklı ışıldayan ciltle uyanın...

Nemlendiricisini normal veya kuru ciltler kullanabilirler. Ve vücut için de harikadır...

Söyleyeceklerim şimdilik bunlar...
Sevgiler herkese!

Çok teşekkür ederim April a.s.
Dediğin gibi temizleme sabunuyla yüzümü yıkayıp ardından sürdüm. Her gün değil de gün aşırı kullanacağım tavsiyene uyarak!!
Göz için bir tehlikesi olmamasına ayrıca sevindim, göz makyajını onunla çıkarıyorum çok memnunum çünkü

sevgili april cildim karma ve akneye meyilli.çenemde aknelerim var.yanaklarımda da kırmızılklar var.lekeleri var sivilcelerin.gurbaanın tavsiyesiyle biberiye sabunu ve bebak başladım.biraz yağlandırdı.2 günde bir sürdüğümde sabundan sonra neyle devam etmemi önerirsin cildime göre.günlük cilt temizliği için tam olarak neler yapayımcanım?bıktım artık her kozmetikçiden tavsiye duymaya çünkü.canımcım şimdiden teşekkür ediyorum.buarada test yaptırdım nemsiz dedi kadın yüzü için. nemlendirici ne kullanmalıyım?

benim acil biberiye sabununa ihtiyacım var ama
nerden bulucam bilmiyorum
for you kapandı ordan alıyoduk eskiden
elimdeki bitmek üzere
aktarcılarda yok bizim buralarda
napcam ben kızlar bilen varmı nerelerde oluyo başka

Canım çene kısmında kullanma o zaman Bebakı...
Yanaklarında kullan.
Bulabilirsen Bagno Di Roma'nın sabunlarından Kayısı veya Biberiye sabununu cilt temizliğinde kullanabilirsin.
Veya benim kullandığım bir ürün var, Exfoliac jel
veya The Body Shop'un yosunlu (sea weed) serisinin temizleme jelini öneririm.

Bu temizleyicilerden biriyle yıkadıktan sonra Bebak sütünü pamuğa döküp sivilcesiz yerleri sil canım, bu kadar.
Eğer dilersen, sivilceli yerler de dahil olmak üzere,
Elma sirkesi- su karışımını buz kalıplarına atıp dondur, bu buzu Bebak'tan sonra tüm yüzünde gezdir.
Sivilcelerine de çok iyi gelir...
kaydirigubbakcemile5

Canım KİPA'larda var.
Eğer yaşadığın yerde Kipa yoksa, internetten alabilirsin. Satış yapan siteler mevcut...

Allah sizin gibi cilt bakımında bilgili insanlardan razı olsun.dediklerini uygulayacağım güzelim.canımcım birde ben 29 yaşındayım.göz altlarımda mimik kırışıklıkları başladı.bunlar için ve birde yaş itibariye kullanmam gerekn birşeyler var mı?kozmetikçiler gece,gündüz kremi birşeyler söyleyip duruyorda.inşallah bizde başka konularda size yardımcı olma fırsatımız olur...

ben kullandım ama sadece yumusattı o kadar tedevı edıcı bır etkısını görmedım.:umursamaz: ısırgan tohumu yagı sürüyrum masajla ınanlmaz fark ettı cildim..bebkla sadece göz temızlıyoruma.s.

bende iki yıldır bebakla cilt temizliğimi yapıyorum.Kuru ciltli olduğum için bu süt çok iyi geliyor,yağlı ciltlere çok tavsiye edilmiyor,genelde yağlı ciltler için temizleme jeli öneriliyor,cilt bakımı ile ilgili kurs görmüşütüm hocamız böyle söylemişti.Tonik olarak gülsuyu kullanıyorum.Üüzüm çekirdeği yağını da tavsiye ederim harikalar yaratıyor özellikle gece yatmadan sürülürse...

Rica ederim canım,
gurbaa'mız sağolsun bizleri bu ürünle tanıştıran odur.:lepi:
Biran önce gelse keşke tekrar sitemize...:gitme:
Canım göz altı için benim tavsiyelerim,
The Body Shop'un göz çevresi kremleridir.
Sizin için C vitaminli olanı çok iyi sonuç verecektir.
Rosense'in göz kremi de iyi diyorlar canım...

Göz makyajını ben de Bebakla temizliyorum çok memnunum canım. :lepi:

Çok doğru söylüyorsun nemise'cim...Yağlı ciltler dikkatli kullanmalı bebakı.

Göz makyajını da temizlediğini söylemişsiniz,
Bunun çeşitleri var mı yoksa tek bir ürün mü cildi de temizleyen, makyajı da çıkaran, tonik olarak da kullanılan,
Eğer farklı ürünlerse makyajı çıkaran hangisi, isim verebilir misiniz ya da resim ekleyebilir misiniz?
Şişe kaç ml.lik ve fiyatı nedir? çok sordum.. :)

Canım ilk sayfada Gurbaamızın detaylı anlatımı ve fotoğraflı görseli mevcut.
Ama ben tekrar edeyim.

Solda ınce şişede olan sadece temizleye sütü. 120 gr ve 4 TL civarında satılıyor. Büyük boyu da var isteğe göre.
Sağda Tüpte olan üzerinde nemlendirici yazıyor. Adı üstünde nemlendirici krem. Kuru ciltler için daha uygun.
Temizleye sütünün kullanımı için ilk sayfaya bakabilirsin canım.

Tonik olarak kullanılmaz. Tonik yerine, gülsuyunu veya elma sirkesini küçük buz kalıplarında dondurup yüzümüzde gezdirebiliriz. Süt ile cildimizi sildikten sonra.

Son düzenleme:
Kremini yüze sürmeyi tavsiye etmiyordu gurbaa...
Fazla yağlı çünkü.
Çok kuru ciltlere iyi gelebilir.
Ben sütü ve nemlendiricisi hakkında bilgiye sahibim canım...

Ya nemlendiriciyi nerden aliyorsunuzz ben birtürlü bulamiyorummkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

bu kremi sakın sakın kullanmayın. bende siteye bakarak aldım çenemde sakallarım var resmen. hatta hormon testleri yaptırdım.herşey normal ben bu kremi suçlu görüyorum. onu bırakınca sakallar ayva tüyüne dönüşüp cansızlaştı. benim cildim karma bi yanılgıya düştüm aldım kesinlikle almayın derim. onun yerine su bazlı nemlendiriciler kullanın....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…