Canlarım gurbaa prensesimiz, bir süre siteden uzak kalacak yeni evlendiği için, o nedenle ben naçizane önerilerimle yardımcı olmaya çalışacağım Bebak konusunda,
Öncelikle, benim de cildim yağlı.
Yağlı ciltler için sadece temizleme sütünü tavsiye ediyorum. Nemlendiricisi yağlandırabilir daha fazla.
Sütünü de, gün aşırı veya 2 günde 1 kullanmanızı önereceğim. En etkili sonucu böyle alırsınız...
Önümüz kış ve yağlanma oranı düşecek cildimizin, o nedenle biraz deneyin, cildinizin reaksiyonuna göre tavır alırsınız...
Göz makyajımı çok uzun zamandır sadece Bebakla çıkarıyorum.
Şişenin arkasında yazan 'göz makyajı hariç' yazısı, Acı badem sütünün göz yakabilme tehlikesidir.
Eğer yanmıyorsa gözünüz kullanınca, sorun yok...
Ben çok memnunum, nemlendirmiş te oluyoruz aynı zamanda.
Lekeler hakkında ise, izlere iyi geldiği bende kanıtlanmıştır. Lakin, ben sivilcelerim için Roaccutane tedavisi sürecindeyim ve cildim oldukça kuru. Buna güvenerek her gün Bebakla yüzümü sildim. (sütü ile) Ve hemen hemen hiç iz kalmadı o 10 yıllık sivilcelerin ardında.
Cildim yağlıyken de bu etkiyi görmüştüm ama tekrar ediyorum,
cildi yağlı olanlar her gün kullanmasın. 2 günde 1...
Vee mutlaka iyi bir temizleyicinin ardından kullanılması doğru olur yağlı citler için. Yoksa yağlandırır. Söylemedi demeyin...
Biberiye sabunu iyi geldiyse onu kullanın, veya hangi temizleyiciden memnunsanız ona devam edin. Ondan sonra Bebakla silin ve uyuyun =))) Sabaha yumuşak ve sağlıklı ışıldayan ciltle uyanın...
Nemlendiricisini normal veya kuru ciltler kullanabilirler. Ve vücut için de harikadır...
Söyleyeceklerim şimdilik bunlar...
Sevgiler herkese!