- 22 Nisan 2008
- 9.971
- 10
-
- Konu Sahibi gurbaa prenses
- #1.041
bebağa bu şekilde etkiyi ve tepkiyi ilk defa görüyorum harbişakkıdıBenimde cildime iyi gelmedi hatta yaktı diyebilirim.Yüzüm kıpkırmızı olduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.Ve yaanıyoooooooor.
Kızlar bebak yüzümü mahvetti.Benim cildim kuru ve t bölgem yağlıydı bebakı kullanmaya başladığımda yüzüm hafif yandı ve yanaklarımda kırmızılık oluşmaya başladı ben geçer dedim ve babaka devam ettim
Geceleri yatmadan önce bebakla yüzümü sildim ve yattım sabah kalktığımda yüzüm kıpkırmızı ve o kızarık olan yerler dahada beter YÜZÜM ıĞRENÇ OLDU.Yanma ve kaşıntı,kızarıklık oldu.Doktora gittim ve bebak yüzüme dokunmuş yüzümü görünce korktudelikafadulden kadın.Rapor çıkartıldı ve ilacımı aldım.BEBAKI DENEYıPTE YÜZÜNDE AZDA OLSA BıR YANMA OLANLAR KESıNLıKLE KULLANMASINLAR.bEN ŞıMDı NE GÜNEŞE ÇIKABıLıYORUM LEKELENME OLMASIN DıYE NE DE yüzüme doktorumun verdiği ilaç harici ve tolarıen rich dışında hiçbişey kullanamıyorum.Yüzüm mahvoldu.
Çooooooooook kötü oldum kızlar ya başta bir parlaklık vardı ama sabah kalkınca yüzüm kıpkırmızı,yanmada cabası.Suratım çok kötü ya:sinifsinif::1no2:
Kızlar bebak yüzümü mahvetti.Benim cildim kuru ve t bölgem yağlıydı bebakı kullanmaya başladığımda yüzüm hafif yandı ve yanaklarımda kırmızılık oluşmaya başladı ben geçer dedim ve babaka devam ettim
Geceleri yatmadan önce bebakla yüzümü sildim ve yattım sabah kalktığımda yüzüm kıpkırmızı ve o kızarık olan yerler dahada beter YÜZÜM İĞRENÇ OLDU.Yanma ve kaşıntı,kızarıklık oldu.Doktora gittim ve bebak yüzüme dokunmuş yüzümü görünce korktudelikafadulden kadın.Rapor çıkartıldı ve ilacımı aldım.BEBAKI DENEYİPTE YÜZÜNDE AZDA OLSA BİR YANMA OLANLAR KESİNLİKLE KULLANMASINLAR.bEN ŞİMDİ NE GÜNEŞE ÇIKABİLİYORUM LEKELENME OLMASIN DİYE NE DE yüzüme doktorumun verdiği ilaç harici ve tolarıen rich dışında hiçbişey kullanamıyorum.Yüzüm mahvoldu.
Çooooooooook kötü oldum kızlar ya başta bir parlaklık vardı ama sabah kalkınca yüzüm kıpkırmızı,yanmada cabası.Suratım çok kötü ya:sinifsinif::1no2:
Benimde cildime iyi gelmedi hatta yaktı diyebilirim.Yüzüm kıpkırmızı olduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.Ve yaanıyoooooooor.
Gurbiiik benim yüzüm kuru t bölgem yağlı ve aşırı hassas.Bebak aldım geceleri sürüp,siliyorum.Yüzüm parlamaya başladı.Fakat kuruluktan meydana gelen yanağımda kırmızılık oluşmaya başladı.....neden ki?Sürdükten sonra silmeyim ki?Birde bunu yazın kullanıyoruz ama lekelenme yapmasın?:tomato:
doktorunuzun size o ilacı kullandınız için nemlendirici yazması veya önermesi gerekiyodu zatenslm kızlar ben Zoretanin diye bir sivilce ilacı kullanıyorum.İçeriği Roaccutane adlı ilaçla aynı belki bilirsiniz.Cildim bu ilac yüzünden kurudu.Acaba yüzüme bebak acı badem sütü ve nemlendiricisi sürsem bi zararı olur mu? Çünkü ilaç kullanıyorum ya belki reaksiyon filan yapar..Eğer benim durumumda olan arkadaşlar kullandıysa veya bu konuda bi bilgisi olan varsa, lütfen beni bilgilendirin...
slm kızlar ben Zoretanin diye bir sivilce ilacı kullanıyorum.İçeriği Roaccutane adlı ilaçla aynı belki bilirsiniz.Cildim bu ilac yüzünden kurudu.Acaba yüzüme bebak acı badem sütü ve nemlendiricisi sürsem bi zararı olur mu? Çünkü ilaç kullanıyorum ya belki reaksiyon filan yapar..Eğer benim durumumda olan arkadaşlar kullandıysa veya bu konuda bi bilgisi olan varsa, lütfen beni bilgilendirin...
tatlım evlendi ve bidaha giremeyebilirim dediakannehir