Bebak acı badem sütü mucizesi

guzelim,

abartmayalım istersen hm ?:smiley-cool:

Elbette her ürün size iyi gelecek diye bir şey yok. Alerji yapacağını belli eden bir ürünü kullanmaya bile bile devam etmişsiniz. :sinifsinif:

Olumsuz Reaksiyon alan kişiler de elbette paylaşmalılar, nasıl kullandıklarını ve cilt tiplerini de yazmalılıar hatta ki, benzer durumdaki arkadaşlarımız dikkatli olasunlar.a.s

Ama uslubumuza dikkat edelim ve 'olgunluk' ile paylaşımlarımıza devam edelim değil mi ?

Çok geçmiş olsun...
a.s.

Benimde cildime iyi gelmedi hatta yaktı diyebilirim.Yüzüm kıpkırmızı olduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.Ve yaanıyoooooooor.
bebağa bu şekilde etkiyi ve tepkiyi ilk defa görüyorum harbişakkıdı
ya cildiniz çok hassas yada başka bişe sürdünüz onu bebakla karıştırdınız:1closedeyes:
ben uzun zman kullandım
ve çok dikkatli alırım ürünleri okurum sorarım
yakıcı bi etkisi oldunu sanmıyorumşakkıdı

şimdi büyük harfle yazdıgınız yerleri baza alacak olursam cevap bile vermemem gerekir size zira art niyet seziyorum :)
ve sezgilerimin beni bugune dek yanılttıgını görmedim...

keşke cildiniz yanmaya başladıktan sonra bıraksaydınız....
vereliniortak

not *kızlar bu arada özel mesajla yoneltmeyin sorularınızı lütfen gelip topiğe yazın, yetişemiyorum....

Son düzenleme:

Benimde cildime iyi gelmedi hatta yaktı diyebilirim.Yüzüm kıpkırmızı olduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.Ve yaanıyoooooooor.

benim cildim çok hasastır ve gurbaamda bunu çok iyi bilir benim cildim çok hassas olmasına karşın bende kullandım
ve cildime birşey olur diye bana gurbaacım kullanma dedi hassas olmasından dolayı ben inat edip kullandım
ve çok şükür senin söylediğin şekilde birşey olmadı
yazdığınız harfleri uzatmadan yazsanız daha iyi olur kanısındayım

Kızlar öncelikle herkesin yüzü farklıdır,bunu biliyorum.Ben bu msjı gurbikke sordum hatta yüzüm yandı ilk başta,sonra 1 gece daha sildim ertesi gün hemen bıraktım çünkü yüzümdeki kırmızılık dahada artmaya başladı.Doktora gittim ve anlattım ne kullandığımı,hiçbir şekilde başka birşey kullanmadım.Doktorda bana rapor çıkarmam gerektiğini söyledi ilaca başladım onu kullanıyorum şu anda.Bunda bir art niyet falan yok sadece cildi hassas olanlar ve yüzü bir kere bile olsa kızaran yanan olursa bu kremi bıraksın diye yazdım.Çünkü çok kötü oldu benim yüzüm resmen kırmızı oldu,güneşe çıkamıyorum kaç gündür leke olmasın diye,aşırı yüzüm yanıyor,kaşınıyor,geriliyor.Şimdi soruyorum size siz benim durumumda olsanız bu ürün hakkında ne düşünürdünüz,faydası kişiye göre değişir bunu kabul ediyorum.Ama büyük harfle yazmışım art niyet varmış falan filan ben bu konuda canı yanan ve bu üründen mennun kalmadığımı belirttim.Alan alsın,devam eden etsin hiç umrumda değil açıkçası.Ama benim gibi aynı şeyle karşılaşan arkadaşları uyarmak adına bunları yazdım.Çünkü resmen suratım mahvoldu,yandı.Doktora giderken gören aaa ne olmuş bu kız diye güldü,kimisi geldi sordu.Çok kötü birşey bu arkadaşlar sonuçta yüz bahsettiğimiz olay.......Kimseyi kırmak ya da incitmek değil amacım.

bebak acı badem kremini annem uzun yıllar nemlendirici niyetine sürerdi ama cildi kuruydu.ben yağlı ciltli biri olarak kullanmam,ama anneme ve teyzeme iyi geliyordu.a.s

gurbaam aldım bebakı kul.dım çok güzel bebek gibi olduopuyorumnanaktan.. ama sana daha önce de söylemiştim ya cildim yağlı die sen de gece sürme az sür demştin neyse dediğini yaptım az sürdüm temiz cilde yanlız sivilcelerim için temizleyici yetmio diyorum kükürtlü kullansam çok kurutur mu çünkü her yer yağlı değil çene bölgem alnım şakaklarımda çıkıyo sivilce önerebileceğin sabun var mı canıma.s.

ya yorumların hepsini okuyamadım şu kremin hangi ciltlere ii geldiğini ve nası kullanıldığı biri kısaca yazabilir mi acaba??

slm kızlar ben Zoretanin diye bir sivilce ilacı kullanıyorum.ıçeriği Roaccutane adlı ilaçla aynı belki bilirsiniz.Cildim bu ilac yüzünden kurudu.Acaba yüzüme bebak acı badem sütü ve nemlendiricisi sürsem bi zararı olur mu? Çünkü ilaç kullanıyorum ya belki reaksiyon filan yapar..Eğer benim durumumda olan arkadaşlar kullandıysa veya bu konuda bi bilgisi olan varsa, lütfen beni bilgilendirin...

doktorunuzun size o ilacı kullandınız için nemlendirici yazması veya önermesi gerekiyodu zaten
zaten ilaç ne kadar faydasını göstersede zararıda çok
o tarz ilaçları kullanırken göz kuruluğu için bile damla yazıyolar
roacutanne benzer bir ialç kullanıyosanız dr ye veye eczaneye sorunyerimseniben

Merhaba canım evet seninle aynı durumdayız. Ben de Zoretanin tedavisinde 5. ayımın içindeyim...
Bebak Sütünü açıkçası, cildim yağlıyken daha nadir kullanıyordum.
Ama şimdi cildim oldukça kuru olduğundan, ve sivilcem olmadığından, 2-3 günde bir pamuğa sütü dökerek siliyorum cildimi. Ama sende hala aktif sivilce varsa başlama Bebaka!!!

Ancak, bende reaksiyona sebep olmaması, sen de de olmayacağı anlamına gelmez. Açıkçası başlarda çekinerek kullandım ama bişey olmadı.

Şimdi bu Zoretanin tedavisinin ardından izler kalır ya ciltte, açıkçası bende hemen hemen hiç iz oluşmadı diyebilirim. Ve bu ilaçtan önceki Bebak tecrübelerimde de, Bebakın en çok sivilce izlerine iyi geldiğini tespit etmiştim.

Bu nedenle çok memnunum Bebaktan.

Yalnız, sana yine de gönül rahatlığıyla öneremem biliyorsun, Zoretanin herkeste farklı alerjik reaksiyonlara da sebep olabilir.

İstersen 1-2 kez dene, eğer bir şey olmuyorsa,
Haftada 2-3 kere kullanabilirsin. Sivilcen yoksa. Kullanmaya başlamak için sivilcelerinin geçmesini bekle derim.

Ama nemlendiricisini değil, sadece SÜTÜNÜ. pamuğa döküp cildini bastırmadan nazikçe sil. Başka nemlendiriciye gerek yok, uyuyabilirsin. Bunu kullanmadığın akşamlar için de Bepanthen krem öneririm.

Göz makyajını da bununla çaıkarabilirsin ama gözlerine kaçırmamaya dikkat et =)

Umarım iyi sonuç alırsın canım sivilcesiz güzel bir cilt dilerim =))

Nemlendiricisini ise, vücuduna kullanabilirsin, vücut ta çok fazla kuruyor, olası çatlakları önleyecektir.

Sevgiler!!!
:hulya: kaydirigubbakcemile5 :lepi:

Bende ilk kez dün gece kullandım cildim kurudur normalde memnun kaldım açıkçası sabah yüzüm yumuşacıktı devamlı kullanmayı düşünüyorum tavsiyeleriniz için teşekkürler kızlar

kızlar ben bulamadım bebak yaa istanbulda ümraniye kadiköy arası oturanınız varsa nerden bulabilirim yardımcı olurmusunuz :çok üzgünüm:

gurbaam benimde derdime bi derman oluver;
Benim cilt tipim karma yani alnım ve burnum yağlı kalan yerlerim kuru..
Esas değinmek istediğim nokta benim yanaklarımın altında yani kulakarıma yakın yerlerde hafif pıtırcıklar var sivilce uçuk vb. bişey değil cilt kuruluğuna bağlıyorum ama hazır uzmanını bulmuşken sorayım dedim ve bunlar hiçbir türlü gitmiyor..
ayrıca yanak kısımlarım oldukça kuru ve T bölgemde yağlı oldugundan kurutucu özelliği var diye normal sabun kullanıyorum tmm burnuma alnıma iyi geliyor ama bu sefer yanaklarımı öle bi kurutyoki def gibi geriliyorum,krem vs.sürsem yanaklarım yumuşak oluyo ama T bölgem vıcık vıcık (mideni alt üst ettim biliyorum =) ) Şu bebak'tanda şüpheliyim cildimi yağlandıracak korkusu var.

Naapayım ne edeyim gurbikim?
Haa birde şu oriflame'in bir yüz yıkama jelini sipariş ettim
Kendiside şu:

tavsiyelerini bekliyorum kuzum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…