- Konu Sahibi gurbaa prenses
- #1.061
bende kullanıyorum mucıze denemez guzel bı makyaj temızleyıcı zaten uzerınde de oyle yazıyo burda okudum denemek adına aldım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende kullanıyorum mucıze denemez guzel bı makyaj temızleyıcı zaten uzerınde de oyle yazıyo burda okudum denemek adına aldım
sacamı cok enteresan :)) sacımla ıgılı hıcbır problemım yok yeterınce saglıklı ve gur...
sacamı cok enteresan :)) sacımla ıgılı hıcbır problemım yok yeterınce saglıklı ve gur...
canım bır urun hıc bır ıse yaramıyorr bende kullandımm.gurbaam benimde derdime bi derman oluver;
Benim cilt tipim karma yani alnım ve burnum yağlı kalan yerlerim kuru..
Esas değinmek istediğim nokta benim yanaklarımın altında yani kulakarıma yakın yerlerde hafif pıtırcıklar var sivilce uçuk vb. bişey değil cilt kuruluğuna bağlıyorum ama hazır uzmanını bulmuşken sorayım dedim ve bunlar hiçbir türlü gitmiyor..
ayrıca yanak kısımlarım oldukça kuru ve T bölgemde yağlı oldugundan kurutucu özelliği var diye normal sabun kullanıyorum tmm burnuma alnıma iyi geliyor ama bu sefer yanaklarımı öle bi kurutyoki def gibi geriliyorum,krem vs.sürsem yanaklarım yumuşak oluyo ama T bölgem vıcık vıcık (mideni alt üst ettim biliyorum =) ) Şu bebak'tanda şüpheliyim cildimi yağlandıracak korkusu var.
Naapayım ne edeyim gurbikim?
Haa birde şu oriflame'in bir yüz yıkama jelini sipariş ettim
Kendiside şu:
tavsiyelerini bekliyorum kuzum.
canım bır urun hıc bır ıse yaramıyorr bende kullandımm.
O zaman sen söyle saçına ne yaptığını...şutarafagitti:jeyyar:
allah vergısı canım sadece yıkıyorum cıkıyorum :))) saclarım cok gur ve kalın tellı sadece kolay taranması ıcın sac kremı kullanırım ama bu arada sac dıyınce bı tavsıye elseve arı sutu samapuan cok ıyı bence deneyebılırsın
bunlar aksine doğal bileşimler, en iyi nemlendiricilerdir canım...