Bebak acı badem sütü mucizesi

bende kullanıyorum mucıze denemez guzel bı makyaj temızleyıcı zaten uzerınde de oyle yazıyo burda okudum denemek adına aldım

bende kullanıyorum mucıze denemez guzel bı makyaj temızleyıcı zaten uzerınde de oyle yazıyo burda okudum denemek adına aldım

bnde önce almıştım marketi dolaşırken sonra ınternete bakıyım kullanan varmı dedım bırde ne göriyimakannehir bn cok beğeniyorum boşuna okadar para vermişiz pahalı markalara denizdeyken sacımada bıraz sürmüştüm inan çok ıyı gelmişti:nazar:

sacamı cok enteresan :)) sacımla ıgılı hıcbır problemım yok yeterınce saglıklı ve gur...

canım evet entresan olduğu için yazdım bnde sekillndrcim bıtınce azıcık bebak sürdüm harika gzüktü akannehir yoksa bnm saclrmdada bi problm yk sadece lülüklü oldğum için mutlka bişey sürmek zorundayımopuyorumnanaktan

gurbaam benimde derdime bi derman oluver;
Benim cilt tipim karma yani alnım ve burnum yağlı kalan yerlerim kuru..
Esas değinmek istediğim nokta benim yanaklarımın altında yani kulakarıma yakın yerlerde hafif pıtırcıklar var sivilce uçuk vb. bişey değil cilt kuruluğuna bağlıyorum ama hazır uzmanını bulmuşken sorayım dedim ve bunlar hiçbir türlü gitmiyor..
ayrıca yanak kısımlarım oldukça kuru ve T bölgemde yağlı oldugundan kurutucu özelliği var diye normal sabun kullanıyorum tmm burnuma alnıma iyi geliyor ama bu sefer yanaklarımı öle bi kurutyoki def gibi geriliyorum,krem vs.sürsem yanaklarım yumuşak oluyo ama T bölgem vıcık vıcık (mideni alt üst ettim biliyorum =) ) Şu bebak'tanda şüpheliyim cildimi yağlandıracak korkusu var.

Naapayım ne edeyim gurbikim?
Haa birde şu oriflame'in bir yüz yıkama jelini sipariş ettim
Kendiside şu:

tavsiyelerini bekliyorum kuzum.
canım bır urun hıc bır ıse yaramıyorr bende kullandımm.

bende makyajımı bebakla temizliyorum.Yıllardır kullanıyorum ve çok memnunum.Yumuşacık yapıyo cildimi.Ben tavsiye ediyorum herkese.Kullanmaya başlayanlar bırakamıyo,çok memnun oluyorlar

O zaman sen söyle saçına ne yaptığını...şutarafagitti:jeyyar:

allah vergısı canım sadece yıkıyorum cıkıyorum :))) saclarım cok gur ve kalın tellı sadece kolay taranması ıcın sac kremı kullanırım ama bu arada sac dıyınce bı tavsıye elseve arı sutu samapuan cok ıyı bence deneyebılırsın

allah vergısı canım sadece yıkıyorum cıkıyorum :))) saclarım cok gur ve kalın tellı sadece kolay taranması ıcın sac kremı kullanırım ama bu arada sac dıyınce bı tavsıye elseve arı sutu samapuan cok ıyı bence deneyebılırsın

Şanslısın o zaman ne güzelkaydirigubbakcemile5
Ben de memnunum saçlarımdan ama çok fazla gür değil, normal.
Market şampuanlarından iyice soyutladım kendimi, o yüzden denemedim hiç elseve arı sütü Dfn Garlı kullanıyorum. O da güzel.:eek:

birşey soracağım belki daha önce sorulmuştur ama çok uzundu hepsini okuyamadım

içeriğinde balmumu ,vazalin falan var zararlı değil mi. ben kullanınca çok güzel oluyor ama acaba geçici miki hani bir 3 yıl sonra daha kötü olur mu ki.yardımcı olursanız sevinirim.

gurbacığım seni tanımama rağmen bilgilendirdiğin için çok teşekkür ederim sana.bizde sorular bitmez hiç.hakkını helal et lütfen.canım ben çenemdeki sivilceler yüzünden bayağı ilaç kullandım.yanaklarımda da hafif izler ve çok kırmızılık var.bıktım artık.bende şunları alıp ,şöyle kullanayım mı diye soracaktım.dün bilgisayarlı cilt analizi yaptırdım.kuru,hassas ve kırışıklığa meyilli dedi kız.birsürü ürün tavsiye etti.almadım tabi.bunun sonucunda biberiye sabunu yıkayıp,bebak sütle sileyim mi?yosun yağı,kil maskesi bunları falanda kullanmalımıyım veya başka ne yapabilerim canımcım.çünkü hangi kozmetikçiye gitsem birşey öneriyorlar.lütfen canım bu konuda bana da yardımcı ol.buarada yaşım 29.daha önce cildimle ilaçtan başka hiç ilgilenmemiştim maalesef.

Merhaba yazdklarnzı biraz okuyabldm(108 sayfa olmuş:)
Benim sorularım:
Bu babak'ın lekelere çok iyi geliyor deddiğiniz ürünü nemlendiricisimi ,sütümü?
Bide nemlendiricisi sürülünce yağlı bi his bırakıyormu/parlama yapıyormu?
Ben sabahları sabunla temizledikten sonra gün boyu nemlendirebileceğim bi ürün arıyorum ama parlama yapmamalı ve yağlı olmamalı.
Cvbınızı bekliyorm,şimdiden tşkkürler:1rolleyes:

Arkadaşlar merhaba ben de bugün aldım sütünden bulamayanlar watson shoplarda bulabilirler kadıköy civarında göztepeoptimumda var. Cildim karma ve siyah noktalarım var o yüzden sadece makyaj temizlemede kullanacağım.

şişenin arkasında şöyle yazıyor:

---

İçinde bulunan acı badem esansı balmumu, vazelin likit, lanolin, boraks, koruyucular sayesinde hem cildinizin mesamatını temizleyen, hem de teninize tazelik ve güzellik veren bir müstahzardır.
Kullanış şekli: bebak acı badem sütünü önce çalkaladıktan sonra, makyajınızı temizlemek için her akşam cildin en ziyade boyanmış yerlerine, göz makyajı hariç olmak üzere boyun ve yüzün her tarafına yediriniz. bilahare bir parça pamuk ve tülbentle siliniz. gündüzleri ise cildinizi, kışın kurutucu soğuğundan ve yazın kavurucu sıcağından korumak için bebak acı badem kremi ve sütünden istifade edebilirsiniz.

---

kızlar göz makyajı hariç diye belirtilmiş ama ben rimel ve eyelinerı çıkartmak için pamuğa döküp kullanıyorum, yanma, kaşınma kızarma gibi ters bir etkisini görmedim :1ninca: aksine makyaj temizleme mendillerinde oluyordu bu etkiler.

bu arada yanaklar hariç yağlı bir yüzüm var, cildi yağlı olan arkadaşlar nasıl kullanıyorlar ? çenem, burnum, alnım zaten yağlı bir de bunu sürmenin lüzumu var mı acep? sadece göz makyajı çıkarırken kullanıyorum.

X