Bebak acı badem sütü mucizesi

gunaydın kızlaropuyorumnanaktan
ben sıteye yenı uye oldum uye olmadan oncede burayı takıp edıyordum
benım bır sorum olucak ben ballı sabun kullanıyorum t bolgem yaglı
bebak acı badem sutumde var ama onu bı kac kez yuzumde denedımde cok parladı ve yaglandırdı oyuzden sadece sabun kullanıyorum t bolgeme ıyı geldı
ama yanaklarımda sıvılcelenme basladı sence bunun ıcın hangı nemlendırıcıyı kullanmam gerek gurbaacım benıde engın bılgılerınle aydınlatırsan cok sevınıcem:kedi:

yanaklarında sivilce sorunun daha once var miydi canim?

gurbaacım sorumun cevabını alamadım ama sanırım yogun bı gunundesın:uhm:
umarım en kısa zamanda banada vakıt ayırabılırsın canım:ecrin_bebek:

pardon canım :)
aslında bebak'in nemlendiricisi sivilce yapmaz
sütünü değil de onu kullan ballı sabunla beraber
cildine sür nemlendiriciyi
fazla geleni bi tülbent yardımı ile temizle

merhabalar arkadaşlar acı badem sütü kilo alıp vermekten kaynaklanan çatlaklara iyi gelir mi?Kullanan var mı aranızda bunun için?

gurbaacım bu meşhur bebaktan ben de aldım burdaki yazılardan etkilenip cildim karma hatta yağlıya dönük ,çene bölgemde sivilce oluyor . o bahsettiğiniz sabunlardan olduğum yerde bulamadım her markaya da güvenemiyorum açıkçası. nasıl yapmalıyım yerine kükürtlü sabun tavsiye eder misin. birde senin oldukça tecrübeli olduğunu görüyorum yazılarına biraz baktım da bana tavsiye edeceğin yağsız iyi bir güneş kremi markası var mı.cildim güneşten çok çabuk etkileniyor da malesef.şimdiden teşk.

canım kipa'larda satiliyor bagno di roma
bulamazsan kükürtlü sabuna devam et (memnunsan şayet tabi)
güneş koruyucu konusunda da hem ucuz hem de iyi iş çıkaran rosense'in gunes koruyucusunu öneririm cildin çok beyaz ve hassas değilse şayet

cildim beyaza yakın buğday diyebilirim çok hassas değil ama yazın güneşten çabuk etkilenip birkaç ton değişiyor ve çil oluşuyo küçük küçük .rosense i ne kadar zamandır kullanıyosun.hızlı cevabın için çoook teşekkür ederim.

canım cil oluşumu varsa aslında dermokozmetik ürün kullanabilirsin
güneş lekelerinin olusumuna müsait bi cilt yapı yok ise rosense sana yeter de artar bile
ben bu yaz rosense ile korundum güneşten :)

bende bir aydır kullanıyorum gurbam zemuszemus
Aslında ilk kullanmaya başladığımda yüzüm bi tuhaf oldu :1ninca: yanaklarım soyuldu.
Sonra alıştım galiba.Şuaan sorun yok memnunum.
Tenim beyaz güneşe çok hassas :bbo:
Verdiğin bilgiler için teşekkür opuyorumnanaktan

peki dermokozmetik güneş koruyucu olarak senin önereceğin güvenilir bir marka var mı , çok soru sordum ama . mesela sebamed falan dermokozmetik grubuna mı giriyor genelde doktorlar tavsiye ediyor da bu markayı

peki dermokozmetik güneş koruyucu olarak senin önereceğin güvenilir bir marka var mı , çok soru sordum ama . mesela sebamed falan dermokozmetik grubuna mı giriyor genelde doktorlar tavsiye ediyor da bu markayı

ben sebamed tavsiye etmiyorum canım g.koruyucu olarak :)
dermalogica, dr. murad ürünleri çok daha güvenilirdir...
eğer cildim için herşeye değer diyorsan bunlardan birini tercih et

ya seni bulduğum çok iyi oldu hazır bulmuşken son bir soru sorayım ,yaşım 27 ve göz ve ağız çevremde hafif hafif mimik kırışıklıkları oluşmaya başladı bu bebakın buna yönelik ürünleri var mı , veya bana önerebileceğin birşeyler maske veya ürün vs vs fikirlerine güveniyorum

birde tabi bu başlıkla alakası yok ama burdaki bayanların tecrübelerinden edindiği bilgilere güveniyorum, güneş koruyucular da bayatlama sözkonusu mudur yani belli bir süre geçtiği halde hala bitmemiş kremleri kullanmamalı mıyız, artı yüksek koruma faktörlüleri mi tercih etmeliyiz , bu dermokozmetiklerde yağ içermeyen güneş koruyucu hangisini önerirsiniz. ben bebakı kullanıyorum cildim yağlıya dönük olduğundan sadece sütünü aldım ama işte ekstra bakım yapmam gerek diye düşünüyorum özellikle yazın .

ya sanırım gurbacık bana kızdı başlıkla alakasız sorular sorduğum için , neyse haklısın verdiğin biligiler için teşk canım

gurba prensesim ben bebak ı neutrogenanın akneye meyilli ciltler icin olan sabunu ile kullanıyorum(biberiye sabunu bulamadım) bir sakıncası olmaz dimi

X