- 28 Ocak 2009
- 63
- 1
-
- Konu Sahibi gurbaa prenses
kirpik boyaları var canim
bir de badem yaği oldukca işe yariyor
aslına bakarsan sen yapma ama benim bunun için yöntemim şuydu(hala o gerçi niye geçmiş zaman kullandıysam :roflol:) kirpik uclarımın cansız tarafını kesiyorum
sacın kırıklarını alır gibi :roflol:
ama tabi bi kaç hafta kısa kirpiklerle gezmeyi göze almak lazım bunun için
carrefourada baktım yok yok yok yokkkk-tatlicadiarzu-
kıza sordum bu ne der gibi baktı suratıma mannak birisi alsın yollasın bana neyse parası vercem allalmmm yaaa
kirpik boyaları var canim
bir de badem yaği oldukca işe yariyor
aslına bakarsan sen yapma ama benim bunun için yöntemim şuydu(hala o gerçi niye geçmiş zaman kullandıysam :roflol:) kirpik uclarımın cansız tarafını kesiyorum
sacın kırıklarını alır gibi :roflol:
ama tabi bi kaç hafta kısa kirpiklerle gezmeyi göze almak lazım bunun için
lisedeyken kirpiklerimi kesme cehaletinde bulundum. ( arkadaş kesiyordu ama tekrar uzuyordu) inanılmaz ama tekrar uzamadı. şimdi alt kirpiklerim üst kirpiklerimden daha uzun. :1no2:
sanırım pek doğru bi tavsiye değil.
sağol canım, kirpik boyalarını araştıracağım.
bende kirpiklerimi kesiyorum zaten, benim göz ile kaş arası mesafem biraz dar, birde kirpiklerime rımel sürdüğümde gözümü açıp kaparken kirpikler kaşların arasına giriyo ve çok abartı duruyo makyaj. o yüzden ayda 1 falan bende kesiyorum. ama uçları sanırım güneşten falan sararıyo. bilmiyorum silik duruyo işte makyaj yapmayınca. badem yağınıda 15 gün falan kullandım hiç bişey olmadı. şu kirpik boyalarına bi bakayım. :lepi:
gurbaa prensesim , birde bunun bebak degilde salve markasi olan varmis.ben tr. deki ablama söyledim böyle böyle birsey varmis bizim kizlar cok memnun bir arastir dedim,oda dün gidip sormus,adamin biri demiski ondan getirdim aylarca rabet olmadi geri iade ettim ,daha sonra bunu getirttim su ekmek gibi gitti demis.valla ben onlarin yalancisiyim.sende duydunmu hic salve aci badem sütü.yok eger oda iyi kullanilabilir diyorsan ablama haber vericem .:asigim:
Gurbaa Toz seker yüzünde cok hart hurt etmiyormu? :uhm:
Benim bildigim ve gördügüm TRdeki Toz sekerler burdakinden biraz daha iri tanecikleri....
Bide Limonu bende denemek istiyorum ama cildi o anda cok geriyor diye duydum...
Dogrumu?
Dün ben bi peeling yaptim.....şakkıdı
Simdi suratim isil isil ter temiz yumusacik....