Bebak acı badem sütü mucizesi

gurbacım bende sana bir şey soracağım. benim kirpiklerimin uçları sarı, yani rımel sürmediğim zaman silik duruyor, aslında normal uzunlukta ve yoğunluktalar. hint ve badem yağı kullandım ama hiç bir işe yaramadı. sende bu yağlardan iyi anlıyorsun ya sorum şu: kirpiklerimin rengini nasıl koyulaştırabilirim??? cevabın için şimdiden teşekkürler.

kirpik boyaları var canim
bir de badem yaği oldukca işe yariyor
aslına bakarsan sen yapma ama benim bunun için yöntemim şuydu(hala o gerçi niye geçmiş zaman kullandıysam :roflol:) kirpik uclarımın cansız tarafını kesiyorum
sacın kırıklarını alır gibi :roflol:
ama tabi bi kaç hafta kısa kirpiklerle gezmeyi göze almak lazım bunun için

carrefourada baktım yok yok yok yokkkk-tatlicadiarzu-
kıza sordum bu ne der gibi baktı suratıma mannak birisi alsın yollasın bana neyse parası vercem allalmmm yaaa

lisedeyken kirpiklerimi kesme cehaletinde bulundum. ( arkadaş kesiyordu ama tekrar uzuyordu) inanılmaz ama tekrar uzamadı. şimdi alt kirpiklerim üst kirpiklerimden daha uzun. :1no2:
sanırım pek doğru bi tavsiye değil.

sağol canım, kirpik boyalarını araştıracağım.
bende kirpiklerimi kesiyorum zaten, benim göz ile kaş arası mesafem biraz dar, birde kirpiklerime rımel sürdüğümde gözümü açıp kaparken kirpikler kaşların arasına giriyo ve çok abartı duruyo makyaj. o yüzden ayda 1 falan bende kesiyorum. ama uçları sanırım güneşten falan sararıyo. bilmiyorum silik duruyo işte makyaj yapmayınca. badem yağınıda 15 gün falan kullandım hiç bişey olmadı. şu kirpik boyalarına bi bakayım. :lepi:

lisedeyken kirpiklerimi kesme cehaletinde bulundum. ( arkadaş kesiyordu ama tekrar uzuyordu) inanılmaz ama tekrar uzamadı. şimdi alt kirpiklerim üst kirpiklerimden daha uzun. :1no2:
sanırım pek doğru bi tavsiye değil.

senin kirpiklerinde var bi sorun sanırım hayatım

kirpik boyası en doğru tercih olacaktır o zaman canım
bi dene kaydirigubbakcemile5

cevaplar için sağol gurbaaa. ya bu arada konuyu dağıttık takip eden arkadaşlardan özür diliyorum. sonuçta bebak konusuna kirpik soruları olmadı pek.
selin_as sen ingilteredesin sanırım, yurtdışında olan ve bebak bulamayan arkadaşlar için bir öneri olarak internet üzerinden alabilirler. eczanemizde.com sitesinde yurtdışına gönderim varmış. bende biraz önce nette dolaşırken buldum. ama tabi kargoya ürünün 4 katı para ödeniyo o ayrı. :))) yakında oraya gelip gidecek biri varsa aldırırsın, böylesi daha uygun fiyatlı olur. ayrıca migros ve parfümerilerdede var.

gurbaa prensesim , birde bunun bebak degilde salve markasi olan varmis.ben tr. deki ablama söyledim böyle böyle birsey varmis bizim kizlar cok memnun bir arastir dedim,oda dün gidip sormus,adamin biri demiski ondan getirdim aylarca rabet olmadi geri iade ettim ,daha sonra bunu getirttim su ekmek gibi gitti demis.valla ben onlarin yalancisiyim.sende duydunmu hic salve aci badem sütü.yok eger oda iyi kullanilabilir diyorsan ablama haber vericem .:asigim:

bitanem salva duymadım ama satici bebak almadigindan atiyo gibi geldi bana biraz....
hani olur ya
ayni işlevi goren 2 üründen birinin satisini yapar firma
diğerini kötüler
öyle bi oyun bu
ama salva da aci badem sütüyse ve güvenilirse neden kullanmayasın kullan canım hihoyyyt

canım, Salve'nin başka ürünleri de var cilt üzerine.
Ama Bebak sadece badem sütü ürünleri yapıyor :1rolleyes:

bu işin en iyisi Bebak ama yine de sen bilirsin cnm...

Gurbaam öpüyrüm seni de ballı sabunum benim! Şeniz :1hug:

nisanım saol bebekim Şeniz

canlarım bu arada yeni keşfettiğim bişiyi aktariyim hemen

*yüzünde sivilce olanlar denemesin....! zira sivilceli cilde peeling yapilmaz

Türk kahvesinin cilde faydaları malumunuz....
en etkili doğal peeling yöntemlerinden biri

efenim sonra toz şekeri de nasıl bilirsiniz diye sorsam "kötü biliriizz" diyen çıkmaz herhalde içimizden

çayı keki onu bunu tatlandırdıgı yetmiyormuş gibi cilde de binbir çeşit faydası var....
ölü hücrelenden ariniyorsunuz bi kere...
nem kazanıyor cildiniz
siyah noktaların da düşmanı...

sonracııma limon....
bildiğimiz limon işte ya...
hani şu cildi sıkılaştırıp antibakteriyel ozelliği olan, tek başına suyla seyreltip kullandıgımızda ciltteki sivilcelerin kökünü kurutan limon....

işte canlarım geçtiğimiz gün duştan sonra bu üçünü kariştirip (hiç su eklemeden) yüzüme masaj yaparak uyguladım iki uc dakika kadar
sonuç gercekten cok guzeldi
yumusacık kadife gibi yapiyor cildi

henüz ilk denemem oldugundan "illa ki yapiniz, süper" diyemiycem
bi süre daha deneyeceğim
etkilerini gözlemleyip yazarım size canlarım hihoyyyt

Gurbaa Toz seker yüzünde cok hart hurt etmiyormu? :uhm:
Benim bildigim ve gördügüm TRdeki Toz sekerler burdakinden biraz daha iri tanecikleri....

Bide Limonu bende denemek istiyorum ama cildi o anda cok geriyor diye duydum...
Dogrumu?

Dün ben bi peeling yaptim.....şakkıdı
Simdi suratim isil isil ter temiz yumusacik....

olm hart hurt direk kuru şekeri sürmüyon yüzüne
kahve + seker + limon sıkınca yumusuyo şeker tanecikleri
duşa girmeden hepsini kariştirdim
10 dakka sonra cıkınca uyguladım peelingi

cildi geriyo diye duymuşmuş
papucumun ajda pekkanı

sonracııma limon....
bildiğimiz limon işte ya...
hani şu cildi sıkılaştırıp antibakteriyel ozelliği olan, tek başına suyla seyreltip kullandıgımızda ciltteki sivilcelerin kökünü kurutan limon....(senden alıntı)
nan madem limon civilceye iyi gelıo nıye bağa sylemedın kanka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…