- 26 Haziran 2008
- 2.033
- 2
- 37
-
- Konu Sahibi gurbaa prenses
canım bagno di roma sabun markası :)ilk önce bu kadar çabuk bi cevap beklemiyordum çok şaşırdım ve çok sevindim teşekkür ediyorum. ya bişiy sorcam ama bilmem çok mu cahilce olur
bu bagno di roma ne demek bi alışveriş merkezi filan mı
bide bu bebak ı büyük marketlerde ve eczanelerde bulabilirim dimi.
gurbam yine bennn canım ya suan yuzumde sivilce yok çok sukur ama izleri duruyobenneyaptımki bitanem bebakı akşamları kullanıyom artık kendime söz verdim pudra fondoten kullamıycam çünkü her sürüşümde 1 sivilcem çıkıyo bebektan hariç sabahları falan bişey kullanıyım mı canım
bide clean clearın akne onleyıcısı var canım temizleyıci olarak
hangisiyle temizleyım tatlım bide gulsuyu kullanayım mı yada aynısefa yağı kayısı yağı falan süreyım mi cildimi yordum da biraz
tatlım bide garnierin nemlendirici kremi var kullanıyım mı ayy ne cok sordum dimi
canım bagno di roma sabun markası :)
biraz bilgi vereyim;
Bagno di Roma Keçi Sütlü Peeling Masaj Sabunu
Sütden gelen güzellik yüzünüzü ışıldatacak
Keçiler doğal ortamda beslendiklerinden keçi sütü inek sütüne oranla çok kıymetlidir. Daha ufak yağ hücreleri içerir, protein zinciri daha kısadır ve non-allerjan özellikte bir besindir. Pastorize Keçi sütünün cilt besleyici özellikleri şimdi yüz masajı ve peeling için tasarlanan Bagno di Roma masaj sabunu ile banyonuzda.
Keçi sütünün içerdiği yüksek dozlu proteinler, doğal vitaminler B1, B2, B3, A ve C ve Kalsiyum, Potasyum, Fosfor, Magnezyum ve Selenyum mineralleri cildinizi besliyor ve doğal nem dengesini sağlıyor. Yumuşacık bir köpük sayesinde cildinizde etkin bir yumuşama ve nemlendirme hissedeceksiniz.
Kullanım Şekli
Keçi sütü ile mükemmel bir nemlendirme sağlanıyor ve buğday taneciklerinden gelen peeling etkisi için yüz ve boyuna hassas bir şekilde sabah ve akşam masaj yapılarak uygulanıyor. Tüm cilt tiplerine uygun. IIık suyla kullanımı önerilen 85 gr'lık sabunların yüzünüz için özel olarak geliştirilen yapısı ve yüzeyi ile yüzünüze kolayca masaj yapabilirsiniz. Yüz kasları egzersizi, alın, burun, boyun ve göz çevresi kırışıklıkları ve göz altı torbaları için ideal bir terapidir.
* Doğallığı, kalitesi ve estetik bozukluklarına karşı etkisi İtalya Siena Üniversitesi tarafından onaylıdır *
bebak'a gelince
evet canım bulabilirsin büyük marketlerde...
çok teşekkür ediyorum bilgilerin için.
hemen alıp deneyeceğim ve izlenimlerimi hemen paylaşacağım seninle.bu sabunla yüzümü yıkayıp sonra sütle temizlerim.
müsadenle birşey daha sormak istiyorum.
banyoda normal banyo bilindik banyo sabunu kullanıyorum. bacaklarım ve vücudumda çok kuru özellikle bacaklarım. çol toprağı çatlak çatlak olurya benim bacaklarımda öyle. onun için bu sabunu büyün vucudumda kullanabilir miyim nemlendirir mi yoksa başka bişey gerekir mi
birde bu sabun ve keçi sütü kremi ortalama fiyatları ne kadardır çook mu pahalıdır sabun filan
merhaba arkadaşım....uzun zamandan beri bu topiği takip ediyorum.....geçen ay tavsiyen üzerine ben de bebak temizleme sütü ve kremini aldım....nemlendirici olmadığı için mi bilemiyorum yüzümde biraz sivilce oldu...belki de başka birşeydendir bilemiyeceğim...bu konuda senin fikrini almak istedim canım...krem bulabildim ve krem aldım...sencee nemlendirici mi almam gerekirdi?...krem kullanmaya devam etmeli miyim?....
canım banyoda kullanılan klasik sabunlar cildin phını bozar ve kurutur
kullanmayi birak
mümkünse duş jeli kullanmanı öneririm
dustan sonra da bebe kremi sür bacaklarına ve kuruyan bölgelere
yüzünde kullandıgın sabunu cildinde kullanmanı önermem
cunku kirlilik dereceleri farklıdır
yüz mikrop kapmasın....
canım keci sütü kremi değil keçi sütü sabunu :))
bebak : dün aldım 6,50ytl idi
sabun da : 4-5 ytlden fazla olmamalı
geçen ay aldım 3,80ytl idigamyoncuiremsu
canım yapmayın nolur bunu...
böyle sorun yaşayınca siz üzülüyorum ben...
çok teşekkür ediyorum. alıp denediken sonra mutlaka bilgi vercem. sağol bizlere zaman ayırdığın için
çok özür diliyorum ...üzmek istemezdim canım seni...fakat krem alan arkadaşlar da olunca ben de bir sakıncası olmayacağını düşündüm...
benim sivilce sorunum yok...fakat sanırım krem yağlı olduğundan sivilce yaptı....
peki o halde kullanmayı bırakmam gerekir sanıyorum...nemlendirici almam gerekiyor değil mi?
olmaz böcüğümDatlum bu bahsettiğin limon + su karşımı hergün uygulansa zararı olur mu?
olmaz böcüğüm
ben her gece yatmadan uyguluyorum
sabah bi de buz kalıbı haline getirdigim limon +su karisimini yüzümde gezdiriyorum makyajdan önce
ohh kebap! hihoyyyt
canım bak şimdi
eğer acı badem sütü nemlendirmeye yetmiyorsa nemlendiricisini de alabilirsin
fakat cildin çok kuru değilse acı badem sütü tek başına nemlendirmeye de yeter cildi....
bi süre aci bademi tek başına kullan bakalım duruma olur mu?
evet bu buz olayını bende yapıyoruma.s gerçekten süper oluyo!:lepi:
peki canım...ilgin için teşekkür ediyorum...cevapların için de....
:1hug: