- 6 Eylül 2007
- 1.297
- 5
- Konu Sahibi gurbaa prenses
canım biberiye sabununu bende bulamadım senağlama eğer bulabilirsen banada soyler misin:uhm:
tabi çikolatacım bulursam sanada söylerim.
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım biberiye sabununu bende bulamadım senağlama eğer bulabilirsen banada soyler misin:uhm:
ya ciddi ciddi bebak çıları uyarsak mı filan oldum :). adamlar tüm üretimleri boyunca satmadıkları kadar sattılar şu yaklaşık bir senede. Resmen aranan ürün oldular. Gurbaa cidden senin reklam hakkı filan alman lazım. Kutuların arkasında adresleri filan yazıyor esasında, adamlara demek lazım ürününüz bulunmuyor, sahteler, çakmalar ortada geziyor diye.. Hayır yani kırk yılın başı adam gibi bir ürün bulduk, Türk fırsatçılığına feda etmek istemiyorum doğrusu.
arkadaşlar çok acil yardım...yüzümde iki tane kırmızı leke vardı ben sivilce sonrası kırmızı lekeler diye düşünüp çözüm ararken güzellik uzmanı kılcal damar toplanması o dedi geçmez diyor ne yapıcam bildiğiniz bir şey var mı nasıl yok edilir bunlar
merhaba daha önce sorum olmuştu ama cvp alamadım çomak acıbadem sütünü bulabildim..bebakla aynı dediler...cildim çok kuru ve kızarık.burnumdada kıl ve siyah nokta var.önerileriniz ne olur??gurbacımm:))))
GURBAAA bende bişi sorim barim yaa dün eczaneden vivatnel cosmopharmaceutics acnecinamide aha complex die bişi aldım daha doğrusu eczacı kıs tavsiye etti çenemde 3 tane sivilce çıktı ama sanki iltihap şeklinde ve kıs bu ürünü verdi bana ıslak mendil gibi bişi arkasaında isesivilceli,sivilceye meyilli komedonlu ve yağlı ciltlerin derinlemesine temizlenmesinde,yağlanmanın azaltılmasında,peeling ile cilt pürüzlerinin ve kıl dönmesinin giderilmesinde. Temizlenmiş cilde hafif masaj yaparak uygulayın.
Bileşimi:aqua,ethonol,glycolic acid,panthenol,lactic acid,propylene glycol,niacinamide,menthol,PPG-1-PEG-9 laıryl glycol ether ve v.s işte yaa yazz yaz yoruldum her neyse ben bunu sürdüm burnumun üstüne ve çeneme burnumun üstündeki siyah noktaların olduğu yerler çatırdamaya başladı yani yanmaya başladı çenemde aynısı oldu ecz. kıs gece yatarken kullan dedi bende öle yaptım onu kullandım ve yattım sabah aynaya baktığımda ise burnumun üzerindeki siyah noktaların olduğu yerler delik delik oldu delikler ama siyah noktalar yok o ayrı haftada bir kullanılıyormuş...
Kullanmaya devam etmelimiyim yoksa bana tavsiye edeceğin bişiey varmı sağol şimdiden...
Bu mesajı mart 24 de yazmıştım sanırım görmedin 3 hafta geçti bu çenemdeki iltihaplı sivilceler biri bitiyo biri başlıo ayrıca eczaneye cilt analizi yaptırdım deri altında birşey yok dedi bana vivatinel in ürünlerini tavsiye etti sivilceye meyilli ciltler içinmiş eğer yasak değilse ürünleri incelemen için link vereyim bi bak engin tecrübenle benide aydınlat yoksa hepsini patlatacam çenem fay hattına dönecek
Acnecinamide.com bu ürünlerin hepsi bende var cildimde değişiklik var ama çeneye etki etmio sağol şimdiden....
Slmm kızlar gurba prenses cilt için sabun öneriyorsunuz ancak benim bildiğim kadarıyla uzmanlar sabun önermiyor cildi kuruttuyor çünkü bu sabunların içeriği çok farklı mı ? :1shok: benim cildim karma hassas fakat kuruya dönük, mevsimsel değişiklikler gösteriyor babekten almak istiyorum temizleme sütü olarak kullanmak için fakat yazın cilde çok yoğun gelebilir mi acaba ? Artı tonikler hakkında ne düşünüyorsunuz çoğu kişi açılan gözeneklere kullanılmalı diyor.Ben tonik olarak gül yağı, gül ve kaynamış sudan oluşmuş bir karışım uyguluyorum. Mis gibi kokuyor hem doğal oluyor. sengözlerimebaksanab
canım iltihapli sivilceler için limon sık biraz suyun içinedelik deşik noktalarım burnumun üzerindekiler artık yok denilecek kadar azaldı ama çeneme bi çare lütfen gurbişim....:)
Evet ben geldim:lepi:
Bebak deyince nedense ilk aklıma gelen isim gurbikim oluyor.
Benim bu mucize krem ile tanışmama vesile olan yüce kişilik,kendisinin engin deneyimli bilgileri sayesinde bende bir çok tecrübe edindim.
Bebak kullanalı yaklaşık bir ay oldu ve inanılmaz faydasını gördüm.Her akşam yatmadan evvel yüzümü bol su ile yıkayıp kuruladıktan hemen sonra ,bir pamuk yardımı ile tüm yüzüme masaj yaparak bebak kremini yedirdim ve cildimde inanılmaz bir parlama oldu.
Sivilce lekem vardı böyle tek tük ama yinede beni rahatsız etmeye yetiyordu onların bile zamanla o izlerin kaybolduğunu gördüm.
gurbikim canım benim çok teşekkür ederim tatlım sana.
Bu arada kuaförümede söyledim şimdi kendiside kaş bıyık sorası muhakkak yüzüme sürdürüyorum ee beni memnun etmek zor şekerim.
Müşterileride çok memnun kalmış,teşekkürlerini iletti üzerimde kalmasın birtanem.:jeyyar:
merhaba gurbaa prenses. kk da çok vakit geçirmeme rağmn bu formu ilk defa okudum çünkü cildimin artık bakıma ihtiyacı olduğunu düşnüyorum.
hemen hemen hiiç makyaz yapmıyorum ve cilt bakımı ve temizliği için herhangi bi ürün kullanmıyorum yıkamak dışında.
şimdi size misade ederseniz sorunumdan bahsedeyim.
cildim yüzüm ve özellikle ellerim o kadar kuru ki en ufk bi mevsim değişikliğinde mahfoluyor. artık ellerimi saklıyorum resmen. yüzüm pul pul dökülüyo yanaklarım nokta nokta kızarıklıklar oluyo geriliyo ve artık 28 yaşındayım. bi şeyler yapmam gerekiyor. bu bakım kremleri sütleri hiiç biri hakkında bi fikrim yok hiç kullanmadım. bu bebaktan alsam banada iyi gelirmi. burnumda da çok fazla siyah nokta oluşmaya başladı. ben burdayım diyolar artık. yüzümün sorunu bu
ellerimde kışın normal nivea nemlendirici sürüyorum ama ayazda çatlayıp kanıyolar ince ince
mevsim dönerken buruş buruş oluyo kuruluktan.
anlatabildim mi derdimi bilmiyorum ama bu bebaktan yüzüme süt ellerime kremini alsam olur mu
bal sabunu filan demişsiniz cildim kuru olmasına karşın sadece burun etrafıma sürüp diğer tarafları bebek süt ile temizlesem olurmu
geçmişten çok okudum ma banada cevap verirsensevinirim şimdiden teşekkürler
Valla bende aynı bugün kuzenle alışverişe gittik alışveriş yaparken kulaklarını çınlattım gurbaa valla dior show baktım mac tende far aldım yosun yeşili renginde ahanda gurbişin resimlerindeki yeşil diiverdim çocukta anlamadım dedi hiççç sesli düşündüm dedim
canım acı badem sütünü yüzün için, kremini de ellerin için almanı kesinlikle öneririm...
sabun olayına gelince
keci sütü sabunu var bagno di roma'da bulabilirsen bi dene
senin derdinin çaresi büyük ölçüde o sabundur
zira cildin kuru ama siyah nokta var
dene ve gözlemlerini paylaş
bekliyorum Şeniz