- 23 Temmuz 2007
- 11.064
- 207
-
- Konu Sahibi gurbaa prenses
gurbaa kıss sölemeyi unuttum ben bugün bagno di roma biberiye sabunu aldım onuda kullanan sonrada bebakla acıcık temizliyem yatarkende limon+su yapam sivilcelere bakam nasıl olcek haa bu arada sayende kozmetikçiler ve sabuncular yaşadı bizdemi yapsak ne bu işi dükkanın adınıda gurbanın yeri yazarız olar kaydirigubbakcemile5
gurbacim banada cevap yazarsan seviniri.benim sorum su,ben yurt disindayim ve biberiye sabununu bulamadim,ancak eniste bey türkiye ye üc haftaligina gitti ona siparis verdim ama ankarada bile bulamamis,oda biberiye yagi alip gelmis ve ben onu yüzüme sürmeye tereddüt ediyorum,benim cok fazla sivilcem yok sadece kulak hizasinda onlar beni cok sinir ediyor.ne yapsam gecmiyorlar.ben simdi yüzüme sürsemmi sürmesemmi.
gurbaaam canım :1hug:
Ne zamandır geçmeyen şu sivilce izlerime dermanım oldun kaydirigubbakcemile3
Valla bu bebak sayesinde cildim süper oldu hihoyyyt
Akşam çenemde köklü bir sivilce çıkacaktı şişmiş ve ağrıyordu.
Cildimi bebakla temizleyip yattım sabah kalktım şişlik yok olmuş delikafadulden
Durmak yok bebaka devam.
KK'ya anıtı dikilicek hatunsun vallaha :asigim:
kimyasal peeling olayını hiç tasvip etmiyorum gamyoncuiremsugurbiş kardiş
benim yüzümde lekeler var
gaçan yıl kimyasal peeling yaptırdım saf gibi, sivilceler gel sen benim yüzü bas
ben bunalıma gir, eline ne gelirse sür, daha beter ol
sonracıma dene dene dene en son lamere ver paracıkları ama şükür yarebbim iyi gelsin :)
şimdi diiicem ki sana kardiş
ben güzel nemlendiriyorum ve yeni sivilce çıkmasını da engelledim ama izlere bişecik yapamıyorum
ne olcek benim sonum :ecrin_bebek:
canım benim çok tatlısın teşekkür ederim:)[/B]
kimyasal peeling olayını hiç tasvip etmiyorum gamyoncuiremsu
keşke yaptırmasaymışsın canım...
hal böyle olunca şunu kullan bunu kullan da diyemiyorum
zira kimyasal peelingden sonra tırsıyorum ben bişi önermeye kimseye:çok üzgünüm:
canım o zaman bebak'ı bi süre dene
bi de limon +su karişimini öneririm
izlere çok iyi geliyor
ama cildinin reaksiyonuna dikkat et
bi anormallik gördüğünde derhal bırak
çok sevindim bu güzel habere canımgurbaa dediklerini yaptım valla 2 günde çenemdeki iltihaplı sivilceler kurudu yanaklarımdaki nokta nokta kızarıklıklar gitti sağol cnm herşey için sivilceler ve lekeler tamamen geçince haber veririm yine ...
gurbaam cildim bebek gibin pürüzsüz limon bebak sabun şu aralar çok iyi geldi maşallahhh
birde izlerim gitse tam süper olcak artık sabırla bekliyoruz
öperim seni çok bebem
podmena traffica test20keçiörende var bilirmisin bilmiorum ama gazino diye bi yer var orda maxsimum diye bir mağaza var orda bulabilirsin