Bebak acı badem sütü mucizesi

gurbaağacığım :yalaka smiliysiii: -tatlicadiarzu-
bango di roma alamasak da biberiye sabununu başka marka alsak nolur burda kipa yok şehir merkezine uzakım ben :çok üzgünüm:

gurbaa cım 1 haftadır doğal kayısı sabunu ve bebak nemlendirici kullanıyorum.kullandığım eniyi nemlendiri ya inanmıyorum yanaklarım hep kuru olurdu ne sürersem süreyim.1 haftadır bu sorunum kalmadı bebeğim çok sağol cildim sayende kendini buldu.inşallah senide zengin kocalar bulur:)
ayrıca 24 yaşındayım daha hiç göz çevresi kremi kullanmadım bana tavsiye edebleceğin bir marka varmı hani sorunum yok ama çizgiler falan olacaksada geciktirmek için işte bacım sıkılmadan herkese cvp verdiğin için çook teşekkür.

güvenilir marka oldugunu ne bilecem anacım aktardan alsam olmamı :uhm:

aktardaki her marka iyi olmayabilir...

canım cok sevindim buna...
güzel günlere inşallah :içelim:
göz cevrende sorun yoksa sadece nemlendirmen yeterli olur

iyi akşamlar gurba prenses. ben bebak kremini ve sütünü eşime buldurdum sonunda kremi çok minicik ama sütü biraz daha büyük gibi. kremide aynı kutuda olan varmı şişe gibi. neyse akşam ve sabah sürdüm gelişmeleri bildircem sizeç ama malesef o keçi sütü sabununu hiiç bi yerde bulamadım. eşim ilaç firmasında çalışıyo çook sayısa eczaneye sordurmuş ama yok. olmazsainternetten sipariş edecem. sıkılmadan bildiklerini deneyimlerini insanlarla paylaştığın için teşekkür ederim

canım eczaneden değil kipadan alabilirsin o sabunu :1hug:

ben de arada bir soru sıkıştırayım gurbaa prenses....

geçen gün bana uyarın üzerine kremi bıraktım....çok sağol,bilgi verdiğin için....temizleme sütüne devam ediyorum fakat bir soru takıldı kafama:temizleme sütünü göz çevresine sürüyor muyuz?....zira temizleme sütünün kullanma bölümünde ( arka yazılı tarafında ),göz çevresi hariç tüm yüze uygulanır ,şeklinde yazı yazıyor....bu konunun uzmanı olarak beni bilgilendiririsen sevinirim arkadaşım...sevgiyle kal canım...

gurbaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam ya ben bebak nemlendiricisini bulamadım ya üf bi yere sipariş verdim adam yok öle bişey die benle iddalaşıyo ya ama ben naptıııım :jeyyar: sütünü bide kremini aldım hihoyyyt yüzümü temizliyorum kayısı sabunumla sora sütümü sürüyorum kızcaksın ama ben bi kaç kere kreminide sürdüm fisfisfis ama bi sor nie sürdüm sositososito benim cildim kuru bakim dedim nası olcak aslında iyi geldi ama nolur nolmaz sivilce falan olmadı ama tabi benim cildim kuru kızlar bana uyupta sizde sürmeyin gurbamı dinleyin ya canım benim ayrıca makyaj yapmadan öncede sürüyorum kızım varya süper oluyo makyaj yaa kaydirigubbakcemile2

ben bebak temizleme sütü istedim aktardan salve vardı zaten tabiki elindeki ürünü övecek fiyatı da bi kaç milyon fzlaydı gezmek istemedim aldım valla 165 ml, kullanıyom çokta yağlı yapmıyo cildimi hoş ve katıca bebakta öylemi onu merak ettim mesela kullanmadam çalkalıyom diyosunuz ama katı olduğu için pek çalkalanmıyor yorumlarınıza göre olmazsa bebak alırım diğer sefere gurba ne diyorsun CADIARZU

kızlar türkan şorayın da güzellik sırrı acı badem sütünden geçiyomuşş eklemeden geçemedim kaydirigubbakcemile2

Düzenli olarak kullanıyorum ben, henüz kıllarımda bir değişiklik yok kaydirigubbakcemile3
Sabahları uyandığımda da yumuşacık oluyor cildim.Yumuşak cilde makyaj yapmak daha zevkli oluyor hihoyyyt

yaw kızlar,bugun kozmetikçeye gittim,bebak acı badem sütü alcaktım..bu yaşta o kullanılmaz,bunu yaşlı kadınların yüzleri parlak görünsüz diye kullanır dedi. korktum almadım..ayrıca süreklı kullanımda yüzlerin sarkmasına neden oluyormuş..haberınız olsun..bunu söyleyen kişi bi güzellık uzmanıdır..iyice araştırmadan kullanmayın..bu arada 20 yaşındayım

ya cnm şimdi kafamı karıştırdın ama sonuçta doğal bişey kullanıyoz kozmetikçiler bütün doğal kullandığın şeylere sakıncalı gözüyle bakıyolar zaten güzellik uzmanı dediklerinde makyaj yapanları diyosun dimi örneğin 12 senedir o mağazada çalışıyosa uzmandır o,her makyaj yapan uzman olamaz ben de promatörlük yapmıştım bir dönem içlerinde bulundum biliyorum yane belli bir yaşa hitap etse aktarlarda da söylerler ben göz çevresi kremi aldım mesela aktardan güneşe çıkma falan die uyarıyorlar bilmiyoru mben çok memnunum acı badem sütünden şuan, arkadaşlarım cildimin parladığını söylüyor cildime ne kullandığımı soruyorlar :enbuyukkk:

arkadaşlar o şunu demiş bu bunu demişle kimsenin kafasını karıştırmayın,yukardaki geçmiş yazılardan ve bir doktorun sözleri biraz araştırma yaparsınız gayet zararsız ve faydalı bişey olduğunu anlarsınız,tonlarca para döktüğümüz kremler,nemlendiriciler,vs hakkında ne biliyoruz? Ayrıca kılları besleyen acı badem kremi değil tatlı badem yağı,faydasını gören varsa korkmadan kullansın arkadaşlar gayet güzel bebak acıbadem serisi.

en kızdığım şey bu işte....
3-5 defa cilt bakımı yapti diye kendini uzman zanneden falan filan markanın temsilcileri ahkam kesiyor, sırf kendi ürünlerini yada kar getirisi daha fazla olan ürünü satmak için karalama yoluna gidiyor...

bi kere akıl mantık sahibi kendini uzman diye adlandıran bu şahıs kimse söyle gelsin de sevabına bi kaç şey öğretiyim
yaşlı kadınların yüzleri parlasın diyeymiş...
cahilliğin bu kadarına da pes....

bu arada gereken butun bilgileri gerçek bir "doktor"un ağzından aktaran island ve bunu bize hatırlatan allame'ye teşekkür ediyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…