- 23 Temmuz 2007
- 11.064
- 207
-
- Konu Sahibi gurbaa prenses
uzun arayışlarımdan sonra bugün komilinin ballı sabununu ve bebak nemlendiricisini buldum aldım.şimdilik bişey anlamdım sonuçları yazarım biberiye sabunu bikaçyarda bulamadım bakalım ballı sabun ne yapcak bana.teşekkürler gurbaa.
günaydın gurbaacım şu an yeni aldım yani 1 haftadır garnierin kremini kullanıyorum cildime.
acı badem sütüyle tenizliyorum. yüzümde hafif hafif tüylenme oldu. garnierdenmi oldu yoksa acı bademden doayımı ki.bırakayım mı kremi.
birde cildime hangi marka kremi önerirsin. karma cildim. bir sürü yabancı markalar yazmışın yok onlar bulamadım. ben küçük bir şehirdeyim. marka verirsen sevinirim. birde gözeneklerim belirginleşmeye başladı acil yardım lütfeeennn.
sevgilerrrr
kanka istanbuldasın yuh utan bari la
migroslarda boy boy satiliyo
ben geçen gün sosyete pazarında gördüm kaydirigubbakcemile3 sosyeteye de bulaştırdın kurbaa bebak ı
canım ilk kez duyuyorum böyle bi markayı...bende yazılarını okudum ve gıttım almaya ama markası Pronwer dıye bısey satıcı kız bu daha ıyı dedı ve kullananlar memnunmuş kendı de bunu kullanıyormuş
Ben eczanelerde karşılaşıyorum valla Bebakla :))kaydirigubbakcemile3 :lepi:
Yüzümde bir tebessüm belirdi, yalnızdım bi de, eczacı çocuk acayip acayip baktı bana anlamadı hehe :roflol:
ewt yeni cıkmış urun bıtkısel urunlerı falanda varmıs kızın yalancısıyım :)) o yuzden aldım bıtkısel lafını duyunca dayanamıyorum :bbo:
çakma bebaklar da mı çıktı acep aman yarebbim nası bi furyayız biz böyle:roflol:
ya ciddi ciddi bebak çıları uyarsak mı filan oldum :). adamlar tüm üretimleri boyunca satmadıkları kadar sattılar şu yaklaşık bir senede. Resmen aranan ürün oldular. Gurbaa cidden senin reklam hakkı filan alman lazım. Kutuların arkasında adresleri filan yazıyor esasında, adamlara demek lazım ürününüz bulunmuyor, sahteler, çakmalar ortada geziyor diye.. Hayır yani kırk yılın başı adam gibi bir ürün bulduk, Türk fırsatçılığına feda etmek istemiyorum doğrusu.
olm migroslar oldu tansaş baktım yok
en yakın migrosta sahilde orayada gidemedim henüz
foryu larda isim değişiyomuş çok yakında açılcakmış tek ümidim o