- 23 Temmuz 2007
- 11.064
- 207
-
- Konu Sahibi gurbaa prenses
arkadaşlar en de yüzümü komili (bunu bulabildim) ballı sabun ile yıkıyorum sonra pamuğa bebak acıbadem sütünü döküp yüzümü siliyorum.ardından da buzluktaki bir kalıp gül suyunu (otacı rosense çok ağır ) yüzümde gezdiriyorum ooohhh mis gibi... yalnız eşim gül suyunun kokusundan rahatsız olmaya başladı ne kullansam acaba onun yerine...
sevgili gurbaaam çok okudum kafam kocaman oldu birşeyler sorcam cevap verirsen çok sevinirim.
Benim cildim sanırım normal,sadece burun kenarları ve çenem biraz yağlı ama banyodan sonra falan alnım yanaklarım kuru oluyo,bana günlük bakım için baştan sona ne önerirsin ben sıradan kremler kullandım bu zamana kadar ama artık yaş kemale eriyo sanki 30 oldum!
Bugün bebak sütünü,2 tanede krem aldım biri tüp biri kutu nemlendirici sandım birini,resmini gördüm biraz önce nemlendiricinin yanlış almışım bulursam onuda alıcam ama bugün sütle sildim üstünede tonik uyguladım benim cildim gözenekli neyazıkki,cildim hala yumşacık süt yettimi ne?
Bana yardımcı olursan çok sevinirim sevgiler.
ooo iyi fikirmiş canım deniyecem hergün mü yapayım
canım yüze sürülen krem göz altına sürülmezBÜtÜn yorumları okudum bu bebak kremİnİ herkes Çok ÖvdÜ İŞİn aÇıkÇası bİraz tereddÜtlerİm var ama acaba gÖz altı kırıŞıklıklarını Önler mİ
ulan zakkum saçını başını yolacam :mymeka:gurbişim bu nasıl birşeydir:1shok: kız beni mahvettin:bbo: yıllardır görürüm ama almazdım..şimdi pahalı kozmetiklere verdiğim küçük servet aklıma geldikçe senağlama
canım çok teşekkür ederim....gözle görülür faydası yanı sıra içten içe bile hissediyorum cildimin rahatladığı...gerçekten bir mucize bu bebak ....tekrardan çok teşekkürler gurbişima.s.
ulan zakkum saçını başını yolacam :mymeka:
mahfettin diyince ödüm koptu :mymeka:
Valla dayanamadım dün bu topiği okuyunca gittim aldım.
Hiç ümidim yoktu bu kadar ucuz bir üründen eve gittim yüzümü sabunla yıkadım sonra pamuk ve bebakla sildim.
Pamukta gördüklerime inanamadım gurbaa kaydirigubbakcemile3
Pamuk simsiyah oldu.(çok pasaklıymışım demekki kaydirigubbakcemile3)
Sonra içeri geçtim annem ne yaptım sen yüzüne parlamış dedi :lepi:
Cidimin çok ferahladığını hissettim inanki.
Yüzümde sivilcelerden sonra kırmızı lekeler kaldı umarım onlarda gider.
Senin şu biberiye sabununuda en kısa zamanda alacağım gelişmeleri yazarım gurbaacığım :1hug: