Bebak acı badem sütü mucizesi

ben çok memnunum bebaktan...
göz makyajımı temizliyorum niveanınkiyle.. sonra yüzümü bebakla siliyorum. bana biraz yağlı geldiği için bir de üstünden kuru pamukla geçiyorum. sonra da gülsuyunu buzdolabına koymuştum. onu da pamuğa döküyorum pıt pıt pıt siliyorum yüzümü..
ben gülsuyunu buzkalıplarına da koydum ama bütün dolap gülsuyu koktu-tatlicadiarzu- o yüzden bir daha öyle yapmıcam.
neyse sonra cildim mis gibi pırıl pırıl oluyor..

Sağolasın gurbikkaydirigubbakcemile5 :lepi:

arkadaşlar en de yüzümü komili (bunu bulabildim) ballı sabun ile yıkıyorum sonra pamuğa bebak acıbadem sütünü döküp yüzümü siliyorum.ardından da buzluktaki bir kalıp gül suyunu (otacı rosense çok ağır ) yüzümde gezdiriyorum ooohhh mis gibi... yalnız eşim gül suyunun kokusundan rahatsız olmaya başladı ne kullansam acaba onun yerine...

sevgili gurbaaam çok okudum kafam kocaman oldu birşeyler sorcam cevap verirsen çok sevinirim.
Benim cildim sanırım normal,sadece burun kenarları ve çenem biraz yağlı ama banyodan sonra falan alnım yanaklarım kuru oluyo,bana günlük bakım için baştan sona ne önerirsin ben sıradan kremler kullandım bu zamana kadar ama artık yaş kemale eriyo sanki 30 oldum!
Bugün bebak sütünü,2 tanede krem aldım biri tüp biri kutu nemlendirici sandım birini,resmini gördüm biraz önce nemlendiricinin yanlış almışım bulursam onuda alıcam ama bugün sütle sildim üstünede tonik uyguladım benim cildim gözenekli neyazıkki,cildim hala yumşacık süt yettimi ne?
Bana yardımcı olursan çok sevinirim sevgiler.

gül suyu yerine maden suyunu deneyebilirsin canım hihoyyyt
kokusuzdur o

canım günlük bakımın için anladıgım kadariyla aci badem sütü yeterli gelmiş
ekstradan krem kullanma
ve mutlaka biberiye sabunu al
en azından haftada 3 gün onunla yıka yüzünü ve ardından bebakla sil kaydirigubbakcemile5

Datlum yaklaşık 3 -4 haftadır acı badem sütünü kullanıyorum tavsiyen üzerine ve sonucu bildireyim
yumuşacık oldu yüzüm ve alın kısmında benim kabarık pütür pütür izler vardı onları yoketti nerdeyse kuru oldugu için nem ihtiyacını karşılamadıgını hissettim acı badem sütü nemlendiricisini de aldım kuruluk geçti gayet hoş oldu valla hihoyyyt
geriye sadece siyah npktalar kaldı
yakınlarda kipa olmadıgı için biberiye sabununuda alamadım

teşekkürler yawrumm mis gibi oldum kaydirigubbakcemile5

siyah noktaları da limonla götürebilirsin böcüküm...
yarım bardak suyun içine limonu sık azıcık da bal ekle kariştir doldur siseye at dolaba
geceleri yatmadan sil yüzünü bunla hihoyyyt

BÜtÜn yorumları okudum bu bebak kremını herkes Çok ÖvdÜ ıŞın aÇıkÇası bıraz tereddÜtlerım var ama acaba gÖz altı kırıŞıklıklarını Önler mı

ooo iyi fikirmiş canım deniyecem hergün mü yapayım

her akşam yüzünü sil yat
ben öyle yapmaya başladım 2 gündür
çok faydasını gördüm :CüvCüv:

BÜtÜn yorumları okudum bu bebak kremİnİ herkes Çok ÖvdÜ İŞİn aÇıkÇası bİraz tereddÜtlerİm var ama acaba gÖz altı kırıŞıklıklarını Önler mİ
canım yüze sürülen krem göz altına sürülmez
zira göz cevresini saran deri cilt derisinden 7 kat daha incedir
özel ürün kullanmak icap eder

gurbişim bu nasıl birşeydir:1shok: kız beni mahvettin:bbo: yıllardır görürüm ama almazdım..şimdi pahalı kozmetiklere verdiğim küçük servet aklıma geldikçe senağlama

canım çok teşekkür ederim....gözle görülür faydası yanı sıra içten içe bile hissediyorum cildimin rahatladığı...gerçekten bir mucize bu bebak ....tekrardan çok teşekkürler gurbişima.s.

ulan zakkum saçını başını yolacam :mymeka:
mahfettin diyince ödüm koptu :mymeka:

Valla dayanamadım dün bu topiği okuyunca gittim aldım.
Hiç ümidim yoktu bu kadar ucuz bir üründen eve gittim yüzümü sabunla yıkadım sonra pamuk ve bebakla sildim.
Pamukta gördüklerime inanamadım gurbaa kaydirigubbakcemile3
Pamuk simsiyah oldu.(çok pasaklıymışım demekki kaydirigubbakcemile3)
Sonra içeri geçtim annem ne yaptım sen yüzüne parlamış dedi :lepi:
Cidimin çok ferahladığını hissettim inanki.
Yüzümde sivilcelerden sonra kırmızı lekeler kaldı umarım onlarda gider.
Senin şu biberiye sabununuda en kısa zamanda alacağım gelişmeleri yazarım gurbaacığım :1hug:

zamanla izleri de geçiriyor canım
yeter ki düzenli kullan
biberiye sabununu da ihmal etmehihoyyyt

prensesim ya ben biberiye sabunu bulamadım burda çok ünlü bi aktar var adama biberiye sabunu var mı dedim o ne diyo hergun bişey çıktı yetişemiyoz diyo ben ne kullanıyım dadlım

sevgili gurbaaa teşekür ederim,birkaçgündür kullanıyorum sütünü başka bişeye ihtiyacım kalmıyo,ama bende hafif gözenekler var ona bi zararı olmaz demi? benim şimdi doğumdan sonra kilo al ver,yüzüm sıkılığını gerginliğini kaybetti,ne kullancağımı şaşırdım,bu konuda bilgisi olan yokmu kızlarr?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…