Bebak acı badem sütü mucizesi

Buda benimm bebak acı badem nemlendiricim..Sizin eklediklerinizden biraz farklı bunu bulabildim sadece(( Temizleme sütünü bulamadım amaa...En kısa zamanda bulurum inş..

ayyyy bende aldım bebakımı sürdüm misler gibi oldu :lepi: kızlar eczanelerde oluyo ben ordan aldım ama sütünü aldım biyerede sipariş verdim nemlendiricisini getircekler her yerde kremi var ama nemlendiricisi yok ya eğer bulamazsam kremini alcam hihoyyyt

ay ben de bugün Eczanede gördüm Bebak
karaköyde bankalar caddesinde =)

gurbaam niye banlandi gene yaaaaaa :a015:

sag ol cnm benim tabiki oldunn:1hug:
sen her gun kullaniyomusun bunu cnm ?
genelde duşa girdiğim zaman kullanıyorum çünkü sıcak suyla cilt temas ettiğinde gözenekler açılıyor ve garnierr le çıkadığın zamanda tam sonuç alıyorsun maskeyi ise haftada bir yapıyorum canım umarım memnun kalırsın...

gurbaa bende bişi sorim barim yaa dün eczaneden vivatnel cosmopharmaceutics acnecinamide aha complex die bişi aldım daha doğrusu eczacı kıs tavsiye etti çenemde 3 tane sivilce çıktı ama sanki iltihap şeklinde ve kıs bu ürünü verdi bana ıslak mendil gibi bişi arkasaında isesivilceli,sivilceye meyilli komedonlu ve yağlı ciltlerin derinlemesine temizlenmesinde,yağlanmanın azaltılmasında,peeling ile cilt pürüzlerinin ve kıl dönmesinin giderilmesinde. Temizlenmiş cilde hafif masaj yaparak uygulayın.
Bileşimi:aqua,ethonol,glycolic acid,panthenol,lactic acid,propylene glycol,niacinamide,menthol,PPG-1-PEG-9 laıryl glycol ether ve v.s işte yaa yazz yaz yoruldum her neyse ben bunu sürdüm burnumun üstüne ve çeneme burnumun üstündeki siyah noktaların olduğu yerler çatırdamaya başladı yani yanmaya başladı çenemde aynısı oldu ecz. kıs gece yatarken kullan dedi bende öle yaptım onu kullandım ve yattım sabah aynaya baktığımda ise burnumun üzerindeki siyah noktaların olduğu yerler delik delik oldu delikler ama siyah noktalar yok o ayrı haftada bir kullanılıyormuş...
Kullanmaya devam etmelimiyim yoksa bana tavsiye edeceğin bişiey varmı sağol şimdiden...

ben biberiye sabunuyla yıkıyorum yüzümü sabah aksam ve bebak acı badem sütü sürüyorum ama 2 haftadan fazla oldu sivilce izim de geçmedi yeni sivilce oluşumunu da engellemedi. gurba prenses nolcek şimdi boşunamı yıkıyorum bu sabunla

kızlar içinizde olay ışıltı veren nemlendirici losyanu kulanan var mı düşünceleriniz neler ben düşünüyorum da cildim tipim karma...

bi yakınımız selva acıbadem kremini getirdi denemem için .aynı bebak acı badem gibi kokuyor.resmini ekleyebilmişimdir işallah.bebak nasıl diye sordum.ünlü bi markanın çok iyi taklidi dedi.

kızlar merhaba
geldim nihayet uzun bi aradan sonra :lepi:
en kısa zamanda msjlarınıza tek tek yanıt vericem
opuyorum hepinizi

Aşkım senin zaten bebek gibi yüzün var :1hug:
ne uğraşıyon biberle neyinle :mymeka: zaten tüy takıntılı bi kızsın

bebak tüylenme yapıyo dedi kozmetikçideki kız :sm_confused:

Aşkım senin zaten bebek gibi yüzün var :1hug:
ne uğraşıyon biberle neyinle :mymeka: zaten tüy takıntılı bi kızsın

bebak tüylenme yapıyo dedi kozmetikçideki kız :sm_confused:

neee tüylenmemi yapıyooo napcaz o zaman gubacııım bu konuya bi açıklık getirin efeemmm

garnierin kremini aldım nasıl bi krem gurbacıım kullanayım mı. gerçi 2 gündür kullanıyorum biberiye sabununu bulamadım ama.

benim cildim çok kuru.bebak yorumlarını okudum en kısa zamanda alacağım.ama bi sorum olacak.cildim hem kızarık hem kuru ve hiç sivilcem olmaz.hangi sabunu kullanmalıyım?? kafamçokkarıştı

denemekte fayda var...

pahalı ürünlere boşuna para ödemekten iflahım kesilmiş durumda...

gurbişim eğer fark olmazsa sen anladın onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…