Bebak acı badem sütü mucizesi

bebak çok kuru ciltler için iyi güzel de
yaglı-normal ciltler için çok yaglı
yüzümde acayip sivilceler yaptı zor kurtuldum valla
yasakkelime

bebak çok kuru ciltler için iyi güzel de
yaglı-normal ciltler için çok yaglı
yüzümde acayip sivilceler yaptı zor kurtuldum valla
yasakkelime

canım bnmde cildim çok yağlı ama bebak bna çook ii geldi gece yüzümü biberiye sabunuyla yıkadktan snra bebak sürüorum ve makyaj temizleme pamuğuyla siliorum ve sabah uyandıımda yumaşacık bembeyaz bi ciltle uyanıorum hatta abartı gbi geleblr ama sivilcelermde küçülmüş gbi oluo sanki :))

gurbişim sararmış suratlar için ne önerirsin :nazar:
birde saçlarım da sorun var eskisi gibi hacimli değiller
uçlarına doğru çok zayıflıyorlar :1no2:

gurbişim sararmış suratlar için ne önerirsin :nazar:
birde saçlarım da sorun var eskisi gibi hacimli değiller
uçlarına doğru çok zayıflıyorlar :1no2:

aşkım sefkilim bebak kullan ayrıca yediklerine dikkat et Şeniz
sebze tüket mesela sık sık...
elma ye, portakal ye, yogurt ye

saçların içinse bakım yağları mevcut
kesinlikle çok işe yariliyolar Şeniz

gurbaa prenses bir sıkıntım daha oldu burada bagno di roma sabun yok yok yok...ballı sabun başka ne marka olursa alabilirim

marka önemli değil canım:CüvCüv:
ama çok dandik bi ürüne de para verme derim ben

gurbacım ya ben ben bide kil maskesi yaptım bugun onunda içine biraz badem yağı biraz süt birazda gül suyu koydum güzel oldu acaba gözeneklerim küçülürmü:uhm: ya ayrıcı bu bebağı hiç biyerde bulamıyorum:çok üzgünüm: acaba ordan kremini mi alsam yoksa sütünümü :uhm::teytey:karar veremedim ya acil almam lazım cildimde kuru bu arada bu kil maskesini her gün yapsam olurmu ben çok sevdim bunu :)delikafaduldenhihoyyyt

krem yüze sürülmez
acı badem sütünü almalısın canım

gurbaa arkadaşım yazdıklarını heyecanla okudu.bende şu siyah noktalarımdan bebak la kurtulabilirmiyim sence cildim yağlıya dönük karma bi fikrin varsa yazarsan sevinirim öptm canım teşekkürler

siyah noktalar için biberiye sabunu demiştim canım
okursan geçmiş mesajları yardımcı olur sanagamyoncuiremsu

canım kurbam saol iyiki almamışım inş sütünü alırım bide şey dicektim bu dediğim kil maskesini her gün yapsam olurmu

hayatım hergün kil maskesi yapilmaz napiyosun cildini mahfediceksin ya....
bi de ne dedim ben sana kariştirma bu kadar herşeyi birbirine...
biraz rahat bırak cildini nefes alsın
halıyı her gün süpürürsün ama arada bi dip temel temizlersin
sen hergün dip temel yıkamaya çalişiyosun
hal böyle olunca 1 seneye varmaz halı kilim halini alır ne yumusaklık kalır ne bişi...
yapma Allah aşkına yorma bu kadar cildini
15te bi haftada 1 neyine yetmiyo kuzum ya

ya gurbişim kızma ya napim bi an önce geçsin istiyorum tamam bundan sonra haftada 1 yapim bari benneyaptımki

gurbaa arkadaşım şimdiden teşekkür ederim bugün migrosa falan gidip biberiye sabunu ve bebak sütü hemn alıcam dedimya cildim karma ama yağlı gibide siyah noktada cabası denicem görcem inşallah bulurum teşekkürlerrrrrrrrrrrrr

Canlarım, sevgilim sevgilim Gurbaam;

Ben Bebakın sütünden vazgeçemeyenlerdenim =) arada bir gelişmeleri yazıyorum =)
Henüz kırmızı olan sivilce izlerine, daha iyi gelen bir başka ürün yok!! Fakat, son zamanlarda, cildimde normalden fazla bir yağlanma oldu. bir dönem sivilceler arttı. şuanda yine sivilce yok ama küçük küçük izler var, onlar Bebakla gidecek biliyorum ama artık doktora gitmeden edemedim.
dermatolog, ben karma sandığım cildimin gayet yağlı olduğunu söyledi. :roflol:

bir ilaç kullanmaya başladım, malesef bir süre Bebaka ara verdim. :çok üzgünüm:

Naçizane tavsiyem, kızlar cildinizi iyi tanıyın...güvenilir bir yerde bilgisayarlı cilt analizi yaptırın.
Bebakı, kendiniz bir süre tecrübe ettikten sonra zaten ne sıklıkta kullanacağınızı çözersiniz.
Ben, sadece izler için kullanıyorum ve 2 günde 1 kullanıyorum. bu bana yetiyor, fazlası ağır gelebiliyor. Taze izler için, herkese sütünü tavsiye ediyorum :)) :1rolleyes:

Bir de, nemlendiricisini, vücut için kullanmaya başladım, muhteşem bir şey yani o kadar diyim.
Benim vücudum aşırı kurudur, inanılmaz memnun kaldım. ürün de acayip bereketli bu arada =)))

bu aralar, her girdiğim markette Bebaka rastlıyorum =) ülke çapında yayılıyor Gurbağacımm :teytey:

kız nisan delisin heee:))
canım benim
işte işin sırrı burda; cildinizi tanımak
bunu başarabildiyseniz zaten çözüm kendiliğinden geliyor

öpüyorum canım benim :1hug:

Slm ...
Hassas ve karma ciltler icin uygun olur mu n bu sut ve nemlendirici?
bide Garnierin 3 u bir arada olan temizleme jelini aldim o konuda ne dersin Gurbacimm??
cvbin icin simdiden tsklerrrr

canım hassas ciltlere uygun bi ürün sorun yaratacağını sanmıyorum

garnier hakkında bi bilgim yok ama orta kalite diyebilirim sadece....

sag ol canim ..Bide ben bu garnierin jelini kullanip bebakin nemlendiricisiyle de nemlendirsem nasil olur ?? ((gerci bilgm yok dedin ama :)) )merak ettigim baska bi jelden sonra kullanabilirmiyiz,??Anneme søylicem buuralarda bulamadigim icin turkiyeden gettirticem bakalim ..hersey icin sag oll..

Slm ...
Hassas ve karma ciltler icin uygun olur mu n bu sut ve nemlendirici?
bide Garnierin 3 u bir arada olan temizleme jelini aldim o konuda ne dersin Gurbacimm??
cvbin icin simdiden tsklerrrr

Arkadaşım ben garnierr in 3 ü 1 arada maske pleenig ve temizleme olanını aldım 2 haftadır kullanıyorum benim siyah noktalarım genelde burunum üzerinde var yoğundu ama garnierr i kullanmaya başladığımdan beri azalma var ve cildi temizlerken harika bir ferahlık veriyor ama sonrasında bir nemlendirici şart bebakın nemlendiricisini bulamayanlarda watson mağazalrında var şimdilik bildiğim istanbul cevahirdeki büyük kozmetik mağazası watsonun umarım yardımcı olabilmişimdir....hihoyyyt

Arkadaşım ben garnierr in 3 ü 1 arada maske pleenig ve temizleme olanını aldım 2 haftadır kullanıyorum benim siyah noktalarım genelde burunum üzerinde var yoğundu ama garnierr i kullanmaya başladığımdan beri azalma var ve cildi temizlerken harika bir ferahlık veriyor ama sonrasında bir nemlendirici şart bebakın nemlendiricisini bulamayanlarda watson mağazalrında var şimdilik bildiğim istanbul cevahirdeki büyük kozmetik mağazası watsonun umarım yardımcı olabilmişimdir....hihoyyyt

sag ol cnm benim tabiki oldunn:1hug:
sen her gun kullaniyomusun bunu cnm ?

Gurbikim kardeşim doğum yaptığı için kendime pek vakit ayıramadım.
Ama az evvel eczaneden aldım BEBAK'ımı ve akşama kullanacağım tatlım
Gelişmeleri canlı canlı sanada yazarım tatlım gıymetlim
Şeniz öpüyorum senin o güzel yanaklarından

X