- 23 Temmuz 2007
- 11.064
- 207
-
- Konu Sahibi gurbaa prenses
şu doğal sabunlara bayılıyorum yaaa,dayanamıyorum alıyorum ama benim cildime hiç olmuyor yaa,yağ dengesini bozup sivilce olmadığı halde üstüne sivilcelenme yapıyor
bebak krem cidden harika ama benim de vazgeçemediğim birden fazla krem var,o nedenle çareyi karıştırmakta buldum :) oldukça da memnun kaldım
bebak acı badem kremi,bepanthen krem,medacassol,bal,zeytinyağı,evigen e vitamini
belli ölçülerde hepsini karıştırdım,nomal nemlendirici olarak kullanıyorum,hiç de yağlı bir krem gibi olmadı,karma cildim olduğu halde çok da uygun yoğunlukta bir krem oldu,hiç sivilce çıkmadı mesela
cildimin resmen beslendiğini,yenilendiğini hissediyorum ki aynada da görüyorum yani :)
bebaksız olmaz kısacası.
gurbamm sonunda buldukk bebakı hihoyyyt
ama bu sefer de nemlendiricisi yoktu :1no2:
bizde sütünü aldıkk
vücut için nemlendirici demiştin ama umarım sütte yeterli olurr :bbo:
tamam cnm sağolasın a.s. bende onu denicektim bugün a.s
ya of ya ben bebakın nemlendiricisini bulamadım sütü var benim cildim de kuru kremi buldum ama bana pahalı geldi malum öğrenciyim alamadım sütüde yetersiz olur die almadım ayrıcı benim nemlendiriciye ihtiyacım var o yüzden almadım ya nerden bbulcam ben onu ya gezmediğim yer kalmadı valla bütün aktarlara sordum yok yo yok
canım İstanbulda hangi semttesin bilmiyorum ama COSMOCİTY mağazalarında, mevcut bu Bebak :))
beşiktaş, Fındıkzade'de falan var.
ya gurbişim bana 14 milyon dedi kremini bende alamadım ama almak istiyorum ya bugun belki alabilirim inş canım bide ben sana bişey dicem bu gözenekler için ben bişey yaptım evde ne varsa artık acil bişeyler yapmam lazım naptım biliyomusun:) sütün içine bir tane salatalık rendeledim onu kaynattım sonra süzdüm sonra içine biraz elma sirkesi biraz gül suyu birazda soda koydum birazda yoğurt suyu gerçi bi tuhaf oldu galiba sirke yaptı ama nese buz kalıplarına koydum akşam denicem bakalım nası olur sence iyimi