Bebak acı badem sütü mucizesi

[
sabun istiyom burda bulamıyom :roflol:-tatlicadiarzu-
kızım parayla marayla uğraşmam kazandıgım bana yetiyo
hayırlı dualarınızı esirgemeyin yeter :asigim:
[/QUOTE]

kızıııımmm istediğin sabun olsun :dilcikar:
sabun senin köpeğin olsuuunnn sırnaşık şey
hangisinden kaç tane istiyon söle ben sana gönderem :içelim:
Allah razı olsun senden gurbiiiiikkkk :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

pofff buldm konuyu sonunda :) bende alcam bananee :dilcikar:

foryou marketi kapandı ya 1-2 ay once aay çok sinir odlm aradıgm hiç biseyi bulamıyorum klava:

arkadaşlar bu acıbadem sütünün hangisini nasıl kullanıyorsunuz. acıbadem sütü var besleyici temizleme sütü var nemlendiricisi var...bilgilendirin lütfen

gurbacık aylardır bende bebak kullanıyorum gerçekten çok memnun kaldım. Ama sana bi sorum olacak ben 30 yaşındayım nemlendirici dışında hiç bir bakım kremi kullanmıyorum. Allahtan problemsiz bir cildim var sadece biraz kuru sivilce yada siyah nokta problemim hiç olmsadı. bana önerebileceğin dogal bakım için sürebileceğim yağ yada krem varmı. Doğal olanlar tercihim şimdiden teşekkürler.

arkadaşlar bu acıbadem sütünün hangisini nasıl kullanıyorsunuz. acıbadem sütü var besleyici temizleme sütü var nemlendiricisi var...bilgilendirin lütfen

canım ilk sayfadaki ilk mesajımı okursan anlattım zaten neyi nasıl kullanmak gerektiğini
hatta bunca sayfanın tümünde nerdeyse
bunları anlattım

canım eğer cildinde herhangi bir problem yoksa bebakla devam etmeni öneririm
yağ önerirsem şimdi yağ bezesi oluşturma ihtimali var
krem de keza öyle yağlandırabilir
dertsiz başımıza dert alırız yani:)
şayet bir şikayetin yoksa aynen devam gamyoncuiremsu

arkadaşlar bu badem yağı sütünü yüzü nemlendirmek için veya makyaj temzlemek için kullanıyoruz buraya kadar tamam da ben bunu göz makyajımı temizlemek için kullandım ve şimdi gözüm yanmaya başladı yanlış mı yaptımm senağlama

göz makyajı temizlerken dikkat etmelisiniz
defalarca uyardım arkadaşım
göze kaçarsa yakar diye....

evet hakılsın sanırım ben gözüme kaçırdım benimkinin arkasında göz hariç yazıyo göze kullanmanın bi sakıncası olmazmıki

ya bide ben şu lmonlu buz kompleksini uyguladım ama yüzümün sol tarafına kocaman yuvarlak şekilde kızarık oldu aydınlatıver gurbaa çok mu sürdüm acaba ne zamn geçer bu kızarık fisfisfis

canım gözüne kacırmıcaksan kullan
kaçırırım dersen kullanma

limonlu buz komplexi??
suyun içine limon mu sıktın?

ne zamandır kızarık yüzün?

evet yarım litre suyun için yarım limonu sıktım ve buz kalıplarında dondurdum süreli 2 saate yakın oldu yüzüm hala kızarık.sürdükten 15 dk sonra kızarmaya başladı ya cildim de öyle çok hasas değildiki niye böyle oldu anlamadım

canım yakmış olabilir
devam etme bu işleme

gurbaa arkadaşım çok telekkürler bu paylaşımlar için valla sayende pek güzelleşeceğiz en önemlisi de sağlıkla birlikte...bir de şu kuru yüzüme ballı sabun markası dersen bi yerde daha sordum bu soruyu da bulamuyom..çoook memnun olacam yarın buraya yeni açılan alışveriş merkezine bir de kozmetikçi açılmış da gitmişken ballı sabunumu,acıbadem sütümü rosense gülsuyumu,ve nemlendiricimi(daha karar veremedim senin daha önce tavsiye ettiğin biraz pahalı gibi de) alayım diyorum... şimdiden teşeüürler...

sabun için bagno di roma ürünlerini kullanabilirsin hayatım
bebak acı badem sütü alacaksan nemlendiriciye ihtiyac duymayabilirsin
önce bi al bebaki dene
sonra baktın nem yetersiz geliyor
aynı markanın nemlendiricisi de var
ondan alabilirsin
fiyati da 5 ytl gibi birşey

gurbikcim merhaba benim şöyle bir sorunum var ama ilk önce neler yaptığımı anlatayım tavsiyenle bogno di roma biberiye sabunuyla yüzümü hafifce fırcalıyorum sonra bebekla siliyorum

ama alın bölgemde ve burun üstünme parlama olmaya başladı biraz yağlandı gibi ne yapmam lazım bana bişeyler söylermisin canım

fırçalamak derken canım??

şayet yağlanma hissediyosan 2günde 1 sil yüzünü bebakla
ve lütfen fazlalığı tülbentle temizle
yüzünde kalmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…