Bebak acı badem sütü mucizesi

resim003et9.jpg

Merhaba gurbaa :nazar:
ben bu solda bulunan nemlendiriciye baktım bugun markette ve üzerinde el ve vücut nemlendiricisi yazıyor yüz bölgesi için yazmıyor o yüzden tekrar bir sorup alayım dedim acı badem sütüm sağdaki yani o var ama nemlemdiricide yüz için olduğu yazmıyor el ve vücut yazıyordu :nazar:

prensesss ya :KK43: burdaki for you mağazasında yokmuşş :nazar:
bi türlü ulaşamadım şu kremeee :nazar:

canım ya buyuk marketlerde de satiliyo

Merhaba gurbaa :nazar:
ben bu solda bulunan nemlendiriciye baktım bugun markette ve üzerinde el ve vücut nemlendiricisi yazıyor yüz bölgesi için yazmıyor o yüzden tekrar bir sorup alayım dedim acı badem sütüm sağdaki yani o var ama nemlemdiricide yüz için olduğu yazmıyor el ve vücut yazıyordu :nazar:

böcüküm
yalnız bebakın nemlendiricisi 2 adet
ikisi de aynı şekil tüpte
yalnız biri yemyeşil yazıylı
biri benim koydugu gibi kırmızı yazılı
sen hangine baktın da el ve vucut diyodu la CADIARZU

gurba prensesim ya ben su biberiye sabununu bulamadımÇok üzgünüm çoook cildim karma bi ara epey sivilce cıkmıtı şimdi sadece izleri var ya napsam ki limonlu buz kalıplarını denedim ama olmuyo bebakın temizleme sütü var aksamları uyguluyorum bide aynı sefa yağını tavsiye edr misin

teşekkürler arkadaşlarr ama bikaç büyük markete baktım orda da bulamadımm :1no2:
bakalımm aramalarım sürecekk

böcüküm
yalnız bebakın nemlendiricisi 2 adet
ikisi de aynı şekil tüpte
yalnız biri yemyeşil yazıylı
biri benim koydugu gibi kırmızı yazılı
sen hangine baktın da el ve vucut diyodu la CADIARZU

bunu aynısıydı datlum işte aynı tüptü arkasında el vücut için vs yazılar yazıyordu kafamçokkarıştı

saol gurbaacım prensesim çok yardımın oldu valla erkenden yaşlanacaktık buruş buruş sen olmasan sabunu migrosta bulamadım cumartesi dermokozmetik bir eczane var oraya da bakıcam bi de expigment kursept ve aacnelyse hakkında bilgin var mı yüzüm için değil ama koltukaltı koyulukları ve dirseklerim için kullanıcam...engin bilgilerini bekliyorum

kızlar merhaba, bu acı badem sütünü çatlaklarda deneyeniniz oldu mu? başka bir konu başlığında çatlaklara da iyi geldiğine dair birşeyler okudum da..

gurba prensesim ya ben su biberiye sabununu bulamadımÇok üzgünüm çoook cildim karma bi ara epey sivilce cıkmıtı şimdi sadece izleri var ya napsam ki limonlu buz kalıplarını denedim ama olmuyo bebakın temizleme sütü var aksamları uyguluyorum bide aynı sefa yağını tavsiye edr misin
canım ya biberiye sabunu kipa'da satiliyormuş
for you kapandıgı için bagno di romaya mail attim
nerden bulucam ürünlerinizi diye
kipada satildigini söyledi
bi de oraya bak istersen

aynı sefa kremi iyidir
yalnız bebakla beraber cildi yaglandırabilir...
cunku kıvamı çok yogundur dikkatli kullanmak gerek

teşekkürler arkadaşlarr ama bikaç büyük markete baktım orda da bulamadımm :1no2:
bakalımm aramalarım sürecekk

parfümeriye bak canım
ben çok şaşirmiştim parfümericimde görünce

saol gurbaacım prensesim çok yardımın oldu valla erkenden yaşlanacaktık buruş buruş sen olmasan sabunu migrosta bulamadım cumartesi dermokozmetik bir eczane var oraya da bakıcam bi de expigment kursept ve aacnelyse hakkında bilgin var mı yüzüm için değil ama koltukaltı koyulukları ve dirseklerim için kullanıcam...engin bilgilerini bekliyorum

canım şu linkte exp. kullananların görüşleri var
takip etmeni öneririm

http://www.kadinlarkulubu.com/lekel...remi-kullanip-sonuc-alanlar-paylasabilir.html

kızlar merhaba, bu acı badem sütünü çatlaklarda deneyeniniz oldu mu? başka bir konu başlığında çatlaklara da iyi geldiğine dair birşeyler okudum da..

çatlak sorunu olan arkadaşlar iyi geldigini söylüyor evet
denemekte fayda var

portakallı gurabiyeemmmmm
aldım mecitefendi çilek esansımı kullanım talimatını bekliyorum:lepi:
bitanem benim
onu şöyle buz kaliplarını dolduracak miktarda suyun içine dök kariştir iyice kasıkla
sonra bu karısımı kalıplara dök ve aksamları cildini temizledikten sonra gezdir yüzünde :lepi:
kısa zamanda farkı goreceksin bebişim sositososito

gurbaa prenses sen çok faydalı bi insansın.bende bebak kullanıyorum sayende, sütünüde nemlendiricisinide normal kreminide aldım uzun süredir kullanıyorum ve çok memnunum.teşekkür ederim gurbaacık......a.s.

X