- 23 Temmuz 2007
- 11.064
- 207
-
- Konu Sahibi gurbaa prenses
gurbaa acı badem sütüydü dimi şimdi siparişini verdim
taam aşkitom süpersin:asigim:
alim de deniyim barii:icecream:
kızz gurbik gine beennnnn :lepi:
bişey dicem ben buradaki yazında görüp acı badem sütünü aldım hemide ilk yazdığın zamanlarda ve de makyajımı onunla temizledim hemide göz makyajımı çünkü sen bişey olmaz demiştin iyi hatırlıyom, neyse
ama yüzümü 1-2 defa temizledim bana yağlı geldiği için yüzüme kullanmadım sadece göz makyajımı çıkartırken kullandım. Şimdi bitmek üzere yeniden alıp devam ediyimmi yoksa gözler için başka olanı varmı gurbikim
taam bitanem alınca hemen ulaşcam sanadene bitanem
al hatta nasıl hazırlanacağı hakkında yardıma ihtiyacın olursa haberim olsun Şeniz
:jeyyar: benden kaçamassın, ensendeyim :jeyyar: :jeyyar:
talika nasıl bişey, nerden bulurum onu, birde ne kadar anam bu talika?
bilgimiz olsun dimii ama
ben bebaktan memnunum gerçi ama lülülülülülü
bide ben yüzümüde dalin bebek şampuanı ile yıkıyoommm, o nasıl peki?
dalinide buradaki arkidişlerden duymuştum, hiçbir yan etkisinide görmedim ama zarar verirmi sence kızzzz
canım eğer siyah nokta ve sivilce sorunun yoksa ballı sabun kullan biberiye değil
pul pul dokulmelere iyi gelir
ardından bi de bebakla sildin mi ohh misss Şeniz
pardon yahuu
55 ytl diyo
oha falan oldum aboovvv
ben 25e mi 30a mı ne almıştım
balık beynim hatırlamıyom ki
bu acıbademin nemlendiricisi varmı yoksa kreminemi nemlendirici diyoruz satıcı kız ısrarla yok dedi bende ısrarla var dedim ama
gurbaa prenses çok teşekür edicem öncelikle.daha 3 gün felan oldu bu ballı sabun,acı badem sütü kullanma olayım.şimdiden değişiklikleri farkediyorum.yüzüm ayrı bir parladı.sabunum shea yağı&bal diye yazıyo.kokusuda çok hoş.hatta eşim bile istedi aynından gittim onada aldım.gelişmeleri yine bildiririm.teşekürler
sütü ile silicem di mi canım..nemlendiriciye gerek var mı ardından..
olsun balıkta suda gurbaaada suda oluyooo tek farkı balık temiz suda gurbaaa kirli bataktaa :jeyyar:
zatii resmini görür görmez afilli bişey olduğunu anladım
bu kesin pahalı bişeydir dedim sengözlerimebaksanab
kızııımmm dar boğazdayım ben misler gibi bebakıma devam edeyim en iyisi
peki yüzümü yıkamak için bebek şampuanı yerine önerebileceğin başka bişey varmı, cildim normal kııı, sadece alın bölgemde belli bir zaman sonra hafif yağlanma gibi bişey oluyori parlıyoooo
ama bak uygun fiyatlı olsun :mymeka: ona göre
ben de zaman zaman bebek şampuanıyla siliyorum göz makyajımı.. daha bi zararını görmedim..
nasıl siliyon kızzz
yıkıyommu demek istedin acabaCADIARZU