Bebak acı badem sütü mucizesi

gurbaa acı badem sütüydü dimi şimdi siparişini verdim

evet canım
acıbadem sütü

taam aşkitom süpersin:asigim:
alim de deniyim barii:icecream:

dene bitanem
al hatta nasıl hazırlanacağı hakkında yardıma ihtiyacın olursa haberim olsun Şeniz

baş belası burda mı buldun beni :roflol:
bibişim bak şimdi
ben göz makyajımı da bebakla temizliyorum :1ninca:
yapilmaması gerek diye yazıyor, göze kaçarsa yakar çünkü ama dinleyen kim :roflol:
onun dışında çok memnun oldugum talika marka bi göz makyajı temizleyicim var
illa göz için ürün istiyosan onu öneririm

canım ben okudum konuyu kafam çok karıştı..
benim cildim çok yağlıda değil çok kuruda değil..ama kışın pul pul oluyor soğuktan..
ben şimdi hergece sabunla yıkayıp,süt ile temizleyip,nemlendirici sürsem yanlış yapmış olur muyum?

canım eğer siyah nokta ve sivilce sorunun yoksa ballı sabun kullan biberiye değil
pul pul dokulmelere iyi gelir
ardından bi de bebakla sildin mi ohh misss Şeniz

baş belası burda mı buldun beni :roflol:
bibişim bak şimdi
ben göz makyajımı da bebakla temizliyorum :1ninca:
yapilmaması gerek diye yazıyor, göze kaçarsa yakar çünkü ama dinleyen kim :roflol:
onun dışında çok memnun oldugum talika marka bi göz makyajı temizleyicim var
illa göz için ürün istiyosan onu öneririm
[/QUOTE]

:jeyyar: benden kaçamassın, ensendeyim :jeyyar: :jeyyar:
talika nasıl bişey, nerden bulurum onu, birde ne kadar anam bu talika?
bilgimiz olsun dimii ama

ben bebaktan memnunum gerçi ama lülülülülülü

bide ben yüzümüde dalin bebek şampuanı ile yıkıyoommm, o nasıl peki?
dalinide buradaki arkidişlerden duymuştum, hiçbir yan etkisinide görmedim ama zarar verirmi sence kızzzz

talika şöyle birşey

sanırım 30-35 ytl civarında gamyoncuiremsu

ben bu bebek şampuanıyla yüz yıkama işine akıl sır erdiremiyom canım
o yüzden bişi diyemicem :sm_confused:

bu acıbademin nemlendiricisi varmı yoksa kreminemi nemlendirici diyoruz satıcı kız ısrarla yok dedi bende ısrarla var dedim ama

gurbaa prenses çok teşekür edicem öncelikle.daha 3 gün felan oldu bu ballı sabun,acı badem sütü kullanma olayım.şimdiden değişiklikleri farkediyorum.yüzüm ayrı bir parladı.sabunum shea yağı&bal diye yazıyo.kokusuda çok hoş.hatta eşim bile istedi aynından gittim onada aldım.gelişmeleri yine bildiririm.teşekürler

pardon yahuu
55 ytl diyo
oha falan oldum aboovvv
ben 25e mi 30a mı ne almıştım
balık beynim hatırlamıyom ki

olsun balıkta suda gurbaaada suda oluyooo tek farkı balık temiz suda gurbaaa kirli bataktaa :jeyyar:
zatii resmini görür görmez afilli bişey olduğunu anladım
bu kesin pahalı bişeydir dedim sengözlerimebaksanab
kızııımmm dar boğazdayım ben misler gibi bebakıma devam edeyim en iyisi
peki yüzümü yıkamak için bebek şampuanı yerine önerebileceğin başka bişey varmı, cildim normal kııı, sadece alın bölgemde belli bir zaman sonra hafif yağlanma gibi bişey oluyori parlıyoooo

ama bak uygun fiyatlı olsun :mymeka: ona göre

bu acıbademin nemlendiricisi varmı yoksa kreminemi nemlendirici diyoruz satıcı kız ısrarla yok dedi bende ısrarla var dedim ama

canım nemlendiricisi var
nemlendirici al krem değil
krem yogun kıvamlıdır
yüze kullanılmaz

vakti ile bazı iyi(!) niyetli şahsiyetlerin "bebaktan komisyon mu alıyorsun ki bu kadar övüyorsun" suclamalarına maruz kalmış o sinirle kalkmış topikteki 2bin küsür msjı sildirmiştim
inanın bana alacağım hiç bir komisyon sizlerden bunları duymanın verdigi hazzı veremez bana
tek isteğim benim zamanında yaptigim gibi pahalı ürünlere cuvalla para dökmeden, hem daha doğal hem daha ucuz hem de daha etkili bir ürünle istediginiz gibi bir cilde sahip olabilmeniz...

çok mutlu oldum canım bunları duyduguma Şeniz

sütü ile silicem di mi canım..nemlendiriciye gerek var mı ardından..

canım önce sütünü dene
sonra baktın nem yetmedi
nemlendirici takviye etŞeniz

ballı sabun
marka istersen de bagno di roma'yi oneririm

nerde bulurum diyosan da kipada varmış
for youda satiliyodu emme kapandı burdaki :çok üzgünüm:

ben de zaman zaman bebek şampuanıyla siliyorum göz makyajımı.. daha bi zararını görmedim..

nasıl siliyon kızzz
yıkıyommu demek istedin acabaCADIARZU

kızzzz gurrbiiiikkk nerlerde sürtüyon yine, klava: allah iyiliğini versin emiii,
soruma cevap versene klava: seni bekliyom burda çıkcam ona göre
işim gücüm val allam yaaa :mymeka:

canım nemlendiricisi var
nemlendirici al krem değil
krem yogun kıvamlıdır
yüze kullanılmaz
canım sağol kız ısrarla satmaya çalıştınemlendiricisi yok diye acaba resmi varmı zahmet olmazsa ekleyebilirmisin

gurbacaımmm sana bi kez daha teşekkürler bende sanırım yaz bitiminde almıştım bebak acıbadem sütünü ve nemlendiricisini o zamandan beri gözüm hariç makyajımı onunla temizliyorummemnunum ama sanırım daha fazla neme ihtiyacı var cildimin
çok kuru hafif sivilceli ve pul pul dökülen bi cildim var yaa acaba diyorum cildime uygun bi sabunla yıkasam daha faydalı olurmuu eee tabi bu sabunu bana sen önerirsen çoook mutlu olurumm

oo bebak sayfası bugün almış başını gtmiş :))ya bnm cildim çook yağlı ve hassas ama bebakı çok seviorumçok yağlı gbi göründüü halde hiçbşi olmuo o kdr uğraştıım sivilce lekelrmi hemen geçirio ve çok ucuz dha ne istiim :)) gurbam ya bnde siyah nokta sorunuda var biberiye sabunu tavsiye etmştn kullanıorum çokta ii gelio ama bagno di romanın kakao sabununu aldım o ii gelirmki bna :)bi bilgin varmı??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…