-
- Konu Sahibi gurbaa prenses
arkadaşlar ben yeni üyeyim cildim için t bölgesi yağlanır genelde temizleme nasıl yapmalıyım kozmetik temzleyiciler kullanmak istemiyorum
gurbacaımmm sana bi kez daha teşekkürler bende sanırım yaz bitiminde almıştım bebak acıbadem sütünü ve nemlendiricisini o zamandan beri gözüm hariç makyajımı onunla temizliyorummemnunum ama sanırım daha fazla neme ihtiyacı var cildimin
çok kuru hafif sivilceli ve pul pul dökülen bi cildim var yaa acaba diyorum cildime uygun bi sabunla yıkasam daha faydalı olurmuu eee tabi bu sabunu bana sen önerirsen çoook mutlu olurumm
oo bebak sayfası bugün almış başını gtmiş :))ya bnm cildim çook yağlı ve hassas ama bebakı çok seviorumçok yağlı gbi göründüü halde hiçbşi olmuo o kdr uğraştıım sivilce lekelrmi hemen geçirio ve çok ucuz dha ne istiim :)) gurbam ya bnde siyah nokta sorunuda var biberiye sabunu tavsiye etmştn kullanıorum çokta ii gelio ama bagno di romanın kakao sabununu aldım o ii gelirmki bna :)bi bilgin varmı??
şööle oluyo.
yüzümü yıkıyorum. işaret parmağıma pirinç kadar bebek şamp. koyup gözüme sürüp köpürtüyorum.. sonra da duruluyorum-tatlicadiarzu-
ballı sabun
marka istersen de bagno di roma'yi oneririm[/B]
nerde bulurum diyosan da kipada varmış
for youda satiliyodu emme kapandı burdaki :çok üzgünüm:
gubaam günaydınn
daha önce de bahsetmiştim
dr. vücudum için nemlendirici kullanmamı önermişti
bugün alıcam kısmetse..
ama bebakın sütünü mü aliim yoksa nemlendirisini mi karar veremedimm :uhm:
yardımcı olur musun a.s.
hehehe bizim burdakiler kapatmadı, bakarım ben bugün. Seninde istediğin bişeyler varsa for youdan ben sana alıp göndereyim canım benim :teselli: :teselli:
sağol kız gurbik, sende olmasan biz napçez hiç bilmiyom valla Şeniz
bak ne geldi aklıma sen böyle ürün ve marka tavsiye ediyonya, işte bu marakalara sahip firmalarla anlaşsan bu işten deli para kazanırsın sen, sengözlerimebaksanab
kızım baksana kaç kişi senin sayende bebak kremi, biberiye sabununu ve diğer birçok sabunu ve şuan hatırlayamadığım biçok ürünü alıp denedi ve kullanmayada devam ediyor.
yok yok bu firmalar sana kesin sanal pazarlama payı vermeleri lazım kızım aç gözünüüüükaydirigubbakcemile3
dediğimi yabana atma kıııııı sengözlerimebaksanab sengözlerimebaksanab
canım vucuduna kullancaksan nemlendirici al
ayrıca bebe yağlarından kullanmanı tavsiye ederim
hayırlı dualarınızı esirgemeyin yeter :asigim:
gerçektenn çok teşekkür ederim gurbik :asigim: :1hug:
insanlara böyle ilgiyle yardımcı olduğun için hayır dua fazlasıyla alıyorsundur zaten a.s
Allah senden razı olsunn inş.. yerimseniben
gurbikcim daha önceden de etmiştim ama içimden geldi yine teşekkür edicem sana.. hatta gel öpücem..mucuk.. ya çok süper oldu yüzüm görenler soruo sen gitgide daha da bi beyazlıyo bi parlıosun die..oleyyy
ben yüzüme de kullanıyorum, vücuduma da pamıggg gibi oluyo!:1rolleyes:
akşam kil maskesi yaptım ardındanda bebak sürdüm yüzüme fazlasınıda pamukla sildim sabaha
yüzüm çok berrak ve yumusacık oldu