Bebak acı badem sütü mucizesi

arkadaşlar ben yeni üyeyim cildim için t bölgesi yağlanır genelde temizleme nasıl yapmalıyım kozmetik temzleyiciler kullanmak istemiyorum

arkadaşlar ben yeni üyeyim cildim için t bölgesi yağlanır genelde temizleme nasıl yapmalıyım kozmetik temzleyiciler kullanmak istemiyorum

canım şuan gurbaa yok sanırım ben yardımcı olmaya çalışıyım her akşam yüzünü cildine uygun bi sabunla yıkadıktan sonra bebak sür ve bi tülbentle yada işte pamukla fln sil

Bebakın Nemlendiricisini bulmakta zorlanan ıstanbullular,
COSMOCıTY mağazalarında, Bebakın tüm ürünlerini bulabilirler!

ben bugün sütünü ve nemlendiricisi aldım. vücut için kullanmayı düşünüyorum çünkü Sütü yüzüm için yeterli nemi sağlıyor =)) kokusu muhteşem! :)

ayrıca, Bebakın, pembe bir tüpte, vücut için özel nemlendiricisini de gördüm. almadım ama. merak edenler uğrasınlar =))

sivilce sorunun varsa biberiye sabununu oneririm canım

biberiyeden memnunsan onunla devam et hayatım
kakao sabunu daha ziyade afrodizyak etkisine sahiptir, cildi rahatlatır
siyah noktalara bi etkisi olmaz

gubaam günaydınn
daha önce de bahsetmiştim
dr. vücudum için nemlendirici kullanmamı önermişti
bugün alıcam kısmetse..
ama bebakın sütünü mü aliim yoksa nemlendirisini mi karar veremedimm :uhm:
yardımcı olur musun a.s.

ballı sabun
marka istersen de bagno di roma'yi oneririm [/B]
nerde bulurum diyosan da kipada varmış
for youda satiliyodu emme kapandı burdaki :çok üzgünüm:

hehehe bizim burdakiler kapatmadı, bakarım ben bugün. Seninde istediğin bişeyler varsa for youdan ben sana alıp göndereyim canım benim :teselli: :teselli:
sağol kız gurbik, sende olmasan biz napçez hiç bilmiyom valla Şeniz

bak ne geldi aklıma sen böyle ürün ve marka tavsiye ediyonya, işte bu marakalara sahip firmalarla anlaşsan bu işten deli para kazanırsın sen, sengözlerimebaksanab
kızım baksana kaç kişi senin sayende bebak kremi, biberiye sabununu ve diğer birçok sabunu ve şuan hatırlayamadığım biçok ürünü alıp denedi ve kullanmayada devam ediyor.
yok yok bu firmalar sana kesin sanal pazarlama payı vermeleri lazım kızım aç gözünüüüükaydirigubbakcemile3

dediğimi yabana atma kıııııı sengözlerimebaksanab sengözlerimebaksanab

canım vucuduna kullancaksan nemlendirici al
ayrıca bebe yağlarından kullanmanı tavsiye ederim

sabun istiyom burda bulamıyom :roflol:-tatlicadiarzu-
kızım parayla marayla uğraşmam kazandıgım bana yetiyo
hayırlı dualarınızı esirgemeyin yeter :asigim:

gurbikcim daha önceden de etmiştim ama içimden geldi yine teşekkür edicem sana.. hatta gel öpücem..mucuk.. ya çok süper oldu yüzüm görenler soruo sen gitgide daha da bi beyazlıyo bi parlıosun die..oleyyy

akşam kil maskesi yaptım ardındanda bebak sürdüm yüzüme fazlasınıda pamukla sildim sabaha
yüzüm çok berrak ve yumusacık oldu

gerçektenn çok teşekkür ederim gurbik :asigim: :1hug:
insanlara böyle ilgiyle yardımcı olduğun için hayır dua fazlasıyla alıyorsundur zaten a.s
Allah senden razı olsunn inş.. yerimseniben

canım benim allah sizden de razı olsun, itimad ettiğiniz icin kaydirigubbakcemile5

gurbikcim daha önceden de etmiştim ama içimden geldi yine teşekkür edicem sana.. hatta gel öpücem..mucuk.. ya çok süper oldu yüzüm görenler soruo sen gitgide daha da bi beyazlıyo bi parlıosun die..oleyyy

ben yüzüme de kullanıyorum, vücuduma da pamıggg gibi oluyo!:1rolleyes:

bu tarz yorumları okudukca keyfim yerine geliyo
süpersiniz canlarım kaydirigubbakcemile5

yok kız ne markası aktardan kil aldım 1 tatlı kaşığı kilin içine biraz gülsuyu 3-5 damla
limon suyu koydum kremsi bi kıvama gelene kadar karıştırıp yüzüme sürdüm 20 dk bekledim
sonra yüzümü ılık suyla duruladım sonuç duru bir cilt ve burnumda küçülmüş olan siyah noktalar ben haftada 1 yada 10 günde 1 kez mutlaka yaparım çok memnunum hazır maskeler cildimi kupkuru yapıyor

dene canım inşallah memnun kalırsın ben eczanede çalıştığım için bir çok
marka elimden geçiyor ama inan hepsi fıs hiç bir maskeden bunun gibi memnun kalmadım

kıss gurbaa sen nerdesin Allah aşkına söyle biii CADIARZU
for you demişsin kapandı demişsin yoksa sende antalya da mısın..
çünkılee bende senin sayende bebak alayım demiştim ve senin dediklerini birtek for you da bulmuştum ve ordan almıştım ama kapandı orası.
yolum üstüydü iyi oluyodu orasıı kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…