- 19 Kasım 2016
- 5.482
- 4.096
- 173
- Konu Sahibi seniseviyorum-
-
Adet olcagın zaman agrırmıydıKızlar 21 inde iğne oldum ya bugün göğüs hassasiyetim başladı yeni mi çatladı acaba yumurtlama zamanlarımda göğüslerim ağrıyor sanırım ben çok ayırt edemiyordum normalde de ama şuana kadar bence çatlamış olması gerekmez miydi
Yumurta sonradan küçüldü ve çatladı değerlendirip test yap dedi. Adetime 6-7 gün var erken gebelik testi yaptım az önce negatif çıktı. 1 yumurtam oluştu ve çatladı diye hemen gebe kalacağımı sandımTeşekkür ediyorum ,gebelik yaşandı mı peki?
İğnenin 8. Günündeyim şuan ara ara regl olucak gibi ağrılarım gelip gidiyor 14. Gün test yapacağım bakalım sen ne yaptın nasıl gidiyor
Bende femaranın 4.günündeyim yan etkiler beni mahvetti resmen ilaç bitsin diye dua ediyorumİğnenin 8. Günündeyim şuan ara ara regl olucak gibi ağrılarım gelip gidiyor 14. Gün test yapacağım bakalım sen ne yaptın nasıl gidiyor
Ne oldu ki canım ben hiçbir şey hissetmemiştimseniseviyorum- @f
Bende femaranın 4.günündeyim yan etkiler beni mahvetti resmen ilaç bitsin diye dua ediyorum
Sıcaklar basıyor beni bu kış gününde kapı pencere açıyorum uyuyamıyorum falan menepozlu gibi hissediyorum kendimiNe oldu ki canım ben hiçbir şey hissetmemiştim
4 gün var bata Salı test yapacam ama benim göğüs hassasiyetim olurdu şuan asla bi zerre bişi yok bel ağrı bi ara ara kasıklarımda aynı şekildeİğnenin 8. Günündeyim şuan ara ara regl olucak gibi ağrılarım gelip gidiyor 14. Gün test yapacağım bakalım sen ne yaptın nasıl gidiyor
İlaç bittikten sonra kontrole çağırmadı mımerhaba kızlar bende ilk defa Klomen kullanmaya başlayanlardanım bugün 2. Günüm 5 gün kullanacağım doktor ayın 10nuna kadar 2 ilişki günü yazdı birde yasak günler söyledi bakalım benim için dua edin güzel haberler alalım hiç çocuğum yok 4 yıldır evliyim 2 ay denedim olmadı doktor yaşım 30 die Klomen başlattı hemen kist vs hiçbirşey yok sadece ilk gebeliğim kistik higtoma ile bitti 5 aylık hamileyken kalbi durdu maalesef 2 sene önce
Bana silik var gibi geldi ayy inşallah
Cokkkk aşırı silik anlamadım ya ilk gebeliğimi adetimin gününde çok çok silik aynı böyleydı umarım Buda öyledir 3 gün varBana silik var gibi geldi ayy inşallah
İnşallah canım bana var gibi geldi çok silik gölge gibi varCokkkk aşırı silik anlamadım ya ilk gebeliğimi adetimin gününde çok çok silik aynı böyleydı umarım Buda öyledir 3 gün var
Umarım vardır Hayırlısı artık ya yarın ya Salı erken gebelik yapacam duramam bende yarın yaparımİnşallah canım bana var gibi geldi çok silik gölge gibi var
Yaparsan haber ver bakalımUmarım vardır Hayırlısı artık ya yarın ya Salı erken gebelik yapacam duramam bende yarın yaparım
MutlakaYaparsan haber ver bakalım
Evet bana da silik var gibi geldi :) inşallahhhCokkkk aşırı silik anlamadım ya ilk gebeliğimi adetimin gününde çok çok silik aynı böyleydı umarım Buda öyledir 3 gün var
İnşalllah ama güvenemiyorum testlere böyle oluyor genelde sonra hop hastalıkEvet bana da silik var gibi geldi :) inşallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?