- Konu Sahibi seniseviyorum-
-
Ay inşallah bilmiyorum daha önce benim büyümediği için hiç çatlayıp çatlamadığını bilmiyorum ilk klomenimKendi kendiside çatlar tabi neden çatlamasıh siz değerlendirin
Ovulasyonla testin yokmuydu kuzuAy inşallah bilmiyorum daha önce benim büyümediği için hiç çatlayıp çatlamadığını bilmiyorum ilk klomenim
Çatlaması için havuç incir kürü deneyin en iyisiBana çok yumurta sağlam yumurta olsaklomenle zaten benım yumurta 2 oluyor ama catlamaya geldimş güzel catlamıyor
Haydi bakalım hayırlısı olsun inşallahBen memnunum femara başladık yine 12.gün kontrol var
Güzel haberler ver bize mart ayında inşallah canımFemaraydı yine canım 3.gün başladım 5 gün kullandım bakalım nasıl olacak
Güzel haberler ver bize mart ayında inşallah canımFemaraydı yine canım 3.gün başladım 5 gün kullandım bakalım nasıl olacak
malesef bulunmuyorMerhaba bende klomen kullandım 11. Günde 22 mm di 13,14 değerlendir dedi çatlama verdi ama artık gelmiyor dedi eczacılar herkese sordum bulamadım kendi kendine bıraktım kaşık ağrım çok oldu afedersiniz kasığım böyle ıkınınca taş gibi oluyordu lavobada ve sırtım göğsüm az ağrıdı dün yoğun bir şekilde idi bugün az. Düzenlide adet olurum çatlama olasılığı kendi kendine nedir acaba
Yedim havucu bakalım incir kürünü duymadım nasıl oluyorÇatlaması için havuç incir kürü deneyin en iyisi
Yoktu vallaOvulasyonla testin yokmuydu kuzu
YouTube de vae canım havuç incir kürü yazsan çıkarYedim havucu bakalım incir kürünü duymadım nasıl oluyor
Çatlamıştır bence ağrı hissetiysenYoktu valla
Benimde 3yumurta vardı 19 mm 2tane sağda 1tane de 18mm solda iğneden sonra bugün 16.gun gelen giden yokBen iğne olmadım canım kandi haline bırakmıştık en son gittiğimde 17 18 19 mm 3 tane yumurta vardı tekrar gitmedim kontrole
Benim çatlamadan tam 16 gün sonra başlamıştı hiç belirti vermeden bir anda söküldüBenimde 3yumurta vardı 19 mm 2tane sağda 1tane de 18mm solda iğneden sonra bugün 16.gun gelen giden yok
Bnmde şuan hiçbir belirt yok hakkımızda hayırlısı olsunBenim çatlamadan tam 16 gün sonra başlamıştı hiç belirti vermeden bir anda söküldü
Test yaptınmıBnmde şuan hiçbir belirt yok hakkımızda hayırlısı olsun
YapmadımTest yaptınmı
İnşallah vardır canımYapmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?