- 25 Nisan 2024
- 1.060
- 220
- 43
- 24
- Konu Sahibi seniseviyorum-
-
Canım bırak çatlatma iğnesini doktor ilişkiyi bile yasakladı çoklu gebelik olabilir diyeİnşallah çok sevindim canım e çatlatma oldun mu ben bu ay gitmedim hiç bıraktım akışına oruçtan sonra devam ederim
İnşallah yaa ne güzel olurKısmet diğer ay inşallah herkes hamileolur
E ne güzel olur ikiz olursa banada geçen ay çoklu gebelik olabilir denildi ama yok 3yumurta+çatlatma ama yokCanım bırak çatlatma iğnesini doktor ilişkiyi bile yasakladı çoklu gebelik olabilir diye
Benimde 3 yumurtam vardı ama olmadı bu ay doktoru dinlemeyeceğim belki olur bu sefer 4 yumurta varE ne güzel olur ikiz olursa banada geçen ay çoklu gebelik olabilir denildi ama yok 3yumurta+çatlatma ama yok
Aynen olsun sen yap kız çoğul olsun olsundaBenimde 3 yumurtam vardı ama olmadı bu ay doktoru dinlemeyeceğim belki olur bu sefer 4 yumurta var
Deneyeceğiz kuzum inşallah olur bu seferAynen olsun sen yap kız çoğul olsun olsunda
Amin inşallah canım bnmde bir oğlum var çok şükürAdet oldum ben kızlar tühhhh neyse sıkmaya gerek yok can allahım hiç olmayana versın tez zamanda benim birtanr var çok şükür Allah kimseye aratmasın tez zamanda o haberi birbirimize vermeyi nasip etsin mevlam
Allah bağışlasın çocuklarımızı rabbim onlara sağlık sıhat versin hayırlısı ise olsun ikinciler bize deAmin inşallah canım bnmde bir oğlum var çok şükür
Amin inşallahAllah bağışlasın çocuklarımızı rabbim onlara sağlık sıhat versin hayırlısı ise olsun ikinciler bize de
Yok canım bugün gittim karnımdan ultrasonla baktı yumurtalar büyümüş dedi çatlatma iğnesi yazdı bir tane bugün Burdur’dum yarın ve ayın 13 ikilşki 14 ünde ise dupbaston ilaca başlayacağım adet olursan eğer 1. Gün gel dedi olmazsan teste gelirsin dedi bekleyip bakalımYumurta takibi yapacak alttan muane ediyor haberin olsun
Alla alla genelde alttan muane okunuyor yumurtaları daha iyi görebilmek ıcın kaç mm olmuşYok canım bugün gittim karnımdan ultrasonla baktı yumurtalar büyümüş dedi çatlatma iğnesi yazdı bir tane bugün Burdur’dum yarın ve ayın 13 ikilşki 14 ünde ise dupbaston ilaca başlayacağım adet olursan eğer 1. Gün gel dedi olmazsan teste gelirsin dedi bekleyip bakalım
Mm olarak söylemediAlla alla genelde alttan muane okunuyor yumurtaları daha iyi görebilmek ıcın kaç mm olmuş
Sizin bebeğiniz oldu mu sizde mı benim tedaviden oldunuzAlla alla genelde alttan muane okunuyor yumurtaları daha iyi görebilmek ıcın kaç mm olmuş
İlk gebeliğim evet Klomen+çatlatma iğnesiSizin bebeğiniz oldu mu sizde mı benim tedaviden oldunuz
İnşalllah bulursunuz evet çok zormuş iğneyi bulmak siz ilkinde çatlama iğnesi klomenle hemen hamile kalabildiniz mi prkiİlk gebeliğim evet Klomen+çatlatma iğnesi
İkinci içinde Klomene başladık ama o iğneyi bulamadım bi malesef yarın doktor kntolum var 3 günde başlardım adetimle ama bu sefer 5 günde başlıcaz iğneyi de bulmak istiyorum
İlkinde evet iki yumurtam vardıİnşalllah bulursunuz evet çok zormuş iğneyi bulmak siz ilkinde çatlama iğnesi klomenle hemen hamile kalabildiniz mi prki
Ben regl oldum doktora gitmedim bıraktım biraz bebek mevzusunuKızlar bugün doktora gittim bu ay dinlenmem gerektıgını söyledi 2 ay daha denıcez bakalımfreewoman1 sen naptın
Bende gittim dinlenmem gerektıgını söylediii doktor canımBen regl oldum doktora gitmedim bıraktım biraz bebek mevzusunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?