- 3 Kasım 2024
- 296
- 65
- 13
- 25
- Konu Sahibi seniseviyorum-
-
25 yaşındayım, 2 senedir evliyim ve 1 yıldır deniyoruzdur ballım olmazsa ikinci ayda olur tüpler de açılmış bence ümitsizliğe kapılma vardır hayırlı zamanı yaş kaç
Gençsin daha olur klomenin ilk ayı dimi25 yaşındayım, 2 senedir evliyim ve 1 yıldır deniyoruz
Evet doktor takibi gerekiyor, benim doktor takibiyle bile yumurtam fazla büyüdü. Kesinlikle bilinçsizce alıp kullanılmamalı, sonuçlar daha kötü olabilirMerhabalar doktor mu yazdı? Kendimiz alabiliyor muyuz? 1 yıldır uğraşıyoruz bebek için .
Merhabalar doktor mu yazdı? Kendimiz alabiliyor muyuz? 1 yıldır uğraşıyoruz bebek için .
Teşekkür ediyorum ,gebelik yaşandı mı peki?Evet doktor takibi gerekiyor, benim doktor takibiyle bile yumurtam fazla büyüdü. Kesinlikle bilinçsizce alıp kullanılmamalı, sonuçlar daha kötü olabilir
Hadi güzel haberlerle inşallahArtık ben dinlenmeye geçtim canım bata 10 gün varşimdi ben 3 gün kala test yaparım
N zmn çatlatma iğnesi oldunuzHadi güzel haberlerle inşallah
Gebelik testi de şuan sende pik olur canım hamilelık hormonlarını devreye spkuyor iğneEki Görüntüle 3548870
Kızlar ilk defa bu kadar koyu ovu testim var şuan Hdhhddhd heyecanlandım iğne olduğum için çatlamayı takip edebilir miyim yoksa hep böyle pik mi çıkar
İnşallah ya hayırlısı artık hayırlı zamanda ilk gebeliğim ramazana denk gelmişti belki Buda öyle olur diye ümit ediyorumHadi güzel haberlerle inşallah
Ben iğne olmadım canım kandi haline bırakmıştık en son gittiğimde 17 18 19 mm 3 tane yumurta vardı tekrar gitmedim kontroleN zmn çatlatma iğnesi oldunuz
İnşallah kuzum ramazan bereketiyle gelsin bizede bebiş getirsinİnşallah ya hayırlısı artık hayırlı zamanda ilk gebeliğim ramazana denk gelmişti belki Buda öyle olur diye ümit ediyorum
İnşalllah canım sen sabah hangi marka test yaptınİnşallah kuzum ramazan bereketiyle gelsin bizede bebiş getirsin
Sağlıcakla kucaklayın ilk haftalar böyle kaşık ağrıları çok normal ama genede bi doktorunuz ile görüşün adet olacak gibi ağrılar olurdu benimde ilk haftalarımda sonra geçiyor yormayın kendınızı ayakta çok durmayın doktorunuza da mutlaka söyleyın ilk klomende mı hamile kaldınız kaç yumurta olmuştuKizlar bende klomen kullandım adetliydim kullanırken dr kontrolünde şimdi çok yeni gebeyim 2 yada 3 haftalik dr bir sürü ilaç verdi özele gidiyorum zaten ve çalışan biriyim dr ayrıca 10 gün rapor verdi ama benim kasik sancim çok var dr hiç bur şeyle ilgilenme dinlen dedi iki dkk ayakta dursam sancı basliyo ne yapicam
Eşiniz de tekrar muane oldu mu okadar güzel yumurta gelişirken sizdeKızlar benim bir şeye aklım takıldı Dr sordum ama yarım yamalak cevapladı. Kan sonucun gelsin bakarız falan dedi. Şimdi ben 2 yıldır bebek için uğraşıyorum çok düzenli olmasada Dr gittim. Her seferinde klomenle denedik herhangi bir sıkıntımız yok infertilite dendi. Her klomen denediğimde en az 3 tane çatlama için uygun boyutta yumurtam oluyor. Hatta geçen ay 6 tane boyutu iyi bir tanede biraz daha ufak yumurtam oldu ama yine hamile kalamadım. Yaklaşık 6-7 aysır adetim inanılmaz azaldı. Birinci gün biraz ikinci gün lekelenme üçüncü gün yok gibi olmaya başladı. İlk farkettiğimde tekrar hormonlara baktırdım bir sıkıntı çıkmadı.ama amh bakılmamış bundan 1.5 yıl önce 1.38 çıkmıştı Dr muhtemelen amh çok düştü bu ay klomenle devam et kan sonucun gelsin Gonal f başlayacağım sonra aşılama dedi ama yumurtalarım oluşuyor dediğinde boyutu oluyor ama muhtemelen olgun değil gibi bir şey dedi. Aranızda gonal f benim gibi kullananız oldu mu ya da tam anlamıyla niçin kullandınız bilgisi olan varsa yardım ederse çok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?