- Konu Sahibi seniseviyorum-
-
bir taneyi bölüyorum yarısını sabah yarısını akşam içiyordum.Yarım doz dediğin nasıl birtaneyı bölerek mi yoksa bir sabah bir akşam mı
Malesef canımSaygın çok kötü yaa bir geldimi gitmek bilmiyor da Allah korusun
Ala Allah onuda ilk defa duydum değişikbir taneyi bölüyorum yarısını sabah yarısını akşam içiyordum.
Ben femara kullandım hiçbir şey hissetmedim canımMerhaba kızlar bende bugün klomene başladım sabah 1 akşam 1 günde 2 tane içicem kasık agrısı yapıyormu
Geçen ay ağrımıştı bu ay ağrımadıMerhaba kızlar bende bugün klomene başladım sabah 1 akşam 1 günde 2 tane içicem kasık agrısı yapıyormu
Merhabalar doktor mu yazdı? Kendimiz alabiliyor muyuz? 1 yıldır uğraşıyoruz bebek için .Merhaba arkadaşlar, doktor bugün 5 günlük klomen verdi ilk defa kullanacağım. Reglin 5. Günü başlatıyor, reglin sonuncu günü çağırıyor. Yumurta oluşmuş mu diye bakacak değil mi?
Doktor takibinde kullanılması gereken bir ilaçMerhabalar doktor mu yazdı? Kendimiz alabiliyor muyuz? 1 yıldır uğraşıyoruz bebek için .
TeşekkürlerDoktor takibinde kullanılması gereken bir ilaç
Tek çizgi çıktıMalesef canım
Kendi kendine yumurta gelişimin iyi ama biraz destek lazım demiştiAla Allah onuda ilk defa duydum değişik
Üzülme canım bi sonraki aya inşallahTek çizgi çıktı
Nasıl yaaa nasılTek çizgi çıktı
İyi maşalllah ben ilaca rağmen cok iyi gelişen 2 yumurta zor elde ediyorumKendi kendine yumurta gelişimin iyi ama biraz destek lazım demişti
Ne kuruma çizgisi ne silik çizgi hiçbir şey yok tertemiz tek çizgiNasıl yaaa nasıl
Ben senden çok ümitliydim sen hamile değilsen ben hiç değilimNe kuruma çizgisi ne silik çizgi hiçbir şey yok tertemiz tek çizgi
Valla bu ay dört yumurtan catladi dedi ama yine olmadıİyi maşalllah ben ilaca rağmen cok iyi gelişen 2 yumurta zor elde ediyorum
Belli olmaz sen hamile kalmaya bakBen senden çok ümitliydim sen hamile değilsen ben hiç değilim
Ooooooo neler nelerrrr kız sizin yumurtaların maşallahı varValla bu ay dört yumurtan catladi dedi ama yine olmadı
Artık ben dinlenmeye geçtim canım bata 10 gün varBelli olmaz sen hamile kalmaya bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?