herkese merhabalarrr.. oncelıkle hamama gıren terler dıyorum atalarımız haklıymıs.. bu sıcak gunde pıstımmoynadık gobekte kurtlarımı doktum geldımmm.. sonrasnda cam agaclarnın altında guzel bı pıknık.. guzel dıyorum cunku pek bısey yemedım.. masada pıde borek corek baklava kek sarma ne ararsan vardı.. gun boyu toplam kucuk boylarda 10 tane sarma yedım.. domates salatalık yedım..1 lt su ıctım.. 2 bardakta cekersız mısss gıbı semaver cayı tabıkı sarma da cok hafıf degıl ama yapabılcegm en ıyısını yaptım dıye dusunuyorm kendımce.. sabahta evden cok erken cıktık bı armut yedım mınık bısey.. eve yenı geldım sayılır.. bı bardak soguk ayran ıctım tuzsuz benım bugunluk menum de boyle dıyorum ve tebrıkelrınızı beklıyorum bıraz dınlenıp kendıme gelebılırsem leslıe-2 yapıcam 300de ıp atlarsam yeterlı bence.. ama soyle bı sorunum var kı tuvalete cıkamıyorm cok ayıptır soylemesı yarına + cıkmaktan cok korkuyorm.. napsamkı acep.?
Ya o wc sorunu beni de sinir eden bir durum.
O konuda genelde sıkıntı çeken biriyim.
Acılı bi çorba filan iç istersen
Acı iyi geliyor, çalıştırır bağırsaklarını..
Kocamaaaaan tebriklerrrrr tatlımherkese merhabalarrr.. oncelıkle hamama gıren terler dıyorum atalarımız haklıymıs.. bu sıcak gunde pıstımmoynadık gobekte kurtlarımı doktum geldımmm.. sonrasnda cam agaclarnın altında guzel bı pıknık.. guzel dıyorum cunku pek bısey yemedım.. masada pıde borek corek baklava kek sarma ne ararsan vardı.. gun boyu toplam kucuk boylarda 10 tane sarma yedım.. domates salatalık yedım..1 lt su ıctım.. 2 bardakta cekersız mısss gıbı semaver cayı tabıkı sarma da cok hafıf degıl ama yapabılcegm en ıyısını yaptım dıye dusunuyorm kendımce.. sabahta evden cok erken cıktık bı armut yedım mınık bısey.. eve yenı geldım sayılır.. bı bardak soguk ayran ıctım tuzsuz benım bugunluk menum de boyle dıyorum ve tebrıkelrınızı beklıyorum bıraz dınlenıp kendıme gelebılırsem leslıe-2 yapıcam 300de ıp atlarsam yeterlı bence.. ama soyle bı sorunum var kı tuvalete cıkamıyorm cok ayıptır soylemesı yarına + cıkmaktan cok korkuyorm.. napsamkı acep.?
Kocamaaaaan tebriklerrrrr tatlım
Sınavı başarıyla atlattın sınıfı geçtin
Wc sorunu için en başta bol su ve lifli beslenmek gerekiyor yani bol sebze
Bugün yediğin gibi sabahları aç karna armut kuru erik kaysı inciri dönüşümlü yersen faydası olur
Kuru meyveleri akşamdan 1 bar.sıcak suda ıslatıp suyunu iç meyvesinden ye
Aaaa niye oynamadınki güzelim siz gençsiniz kaşık şıkırtısına oynamanız lazımYok düğünde oynamadım ama yerimde bi oram bi buram kıpırdadı müzik duyunca duramıyorum
Bakalım bugün neler yemişim kendimle yüzleşeyim..
Sabah: Yumurta, peynir, poğaça
Ara: Minik bi parça acıbadem
Öğle: 1 kase bulgur pilavı 1 kase cacık ve 1 yeşil biber ( Kase diyorum ama sanırım kaşık olarak 4-5 kaşık filan oluyor)
Ara: Yarım bazlama. -> Aslında bunu ara saymıyorum akşam yemeği yerine kullancam.
Şu an bitki çayı içiyorum. Sonrasında yürüyüş yapmayı düşünüyorum.
Ve gün içinde iki kahve içtim sade Türk kahvesi.
Aman aman hadi iyi sevindimAzcık motivasyon alıp geliyorum !
Sizlere de göstercem.
Yavaştan topluyorum kendimi çok şükür.
Maşallah bana..
Hiç sanmıyorum tatlım öyle göründüğünü kendine haksızlık etmeTipi de bana benziyormuş ya..
Eki Görüntüle 1590818
Sabah kalkıncada ilk olarak sıcağa yakın Ilık 2 bardak su içtesekkur ederımmmm..sporumu aksattım bırazcık ama soz verıyorm yapıcam gec saatte de olsa
tamamm bugun 1.5 lt daha ıcersem 3u gecıyo zaten.. ıns yarın sabaha kadar cozerm bu sorunu.. + gormek hııcccc ıstemıyorm.. tamam ablacm oyle yapıym bıde aksam
Sabah kalkıncada ilk olarak sıcağa yakın Ilık 2 bardak su iç
Yoğurduna yulaf ezmesi keten tohumu koyarsan onlarda fayda eder
Bırak artık şu Stress laflarınıZaten ben baştan aşağı stres bir insanım gidicem alsınlar bütün streslerimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?