• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Hayirli aksamlar hanimlar bende araniza katilabilrmiyim. Kisaca kendimdn bahsedeyim 26 yasindayim 2 cocuk annesiyim boyum 163 kilom 68:KK43:( diyet yapmis biriyim bir yil once 80 kg dan 64.9 a dustum ama vbi anda butun azmim gitti nasil yaprim ne yaptim hepsini unuttum sanki. Bi yildir 67- 69 arasi geziniyorum.5 aydir bebek dusunuyiruz diye sporuxa biraktim ne olur ne olmaz diye ama bebisin gelecegi yok bari kaldigim yerden devam ediyim dedim. Yani hamile kalana kadar ne verirsem yanima kardir. 5 kilo versem yeter bana zaten. :KK16:

Arkadaslar iyi aksamlar bugun yine carsi faslimiz vardi.6saate yakin carsida dolasmisiz canim cikti valla.
SABAH 1 h.yumurta 2 kk peynir domates salatalik 3dl tb ekmegi 3 zeytin.
İKİNDİ AKSAM carsida olunca yemek gecikti haliyle lokantada yedim.1porsiyon iskembe corbasi 3-4 dilim beyaz ekmek biraz tursu.3ltre su.100 ziplama.
Zuhal abla cok bozmamisim degilmi.zaten 5-6 gibi yedim yemegi dahada sabaha kadar su disinda bisey yemem icmem.
Kahvaltın iyi cnm ekmek 2 dil olabilirdi
Akşam madem dışarda yedin ızgara şiş türü bireylerde yiyebilirdin çorbanın yanında salata ayranla beraber
Neyse çok kötü sayılmaz inşallah akşam acıkmazsın

Hayirli aksamlar hanimlar bende araniza katilabilrmiyim. Kisaca kendimdn bahsedeyim 26 yasindayim 2 cocuk annesiyim boyum 163 kilom 68:KK43:( diyet yapmis biriyim bir yil once 80 kg dan 64.9 a dustum ama vbi anda butun azmim gitti nasil yaprim ne yaptim hepsini unuttum sanki. Bi yildir 67- 69 arasi geziniyorum.5 aydir bebek dusunuyiruz diye sporuxa biraktim ne olur ne olmaz diye ama bebisin gelecegi yok bari kaldigim yerden devam ediyim dedim. Yani hamile kalana kadar ne verirsem yanima kardir. 5 kilo versem yeter bana zaten. :KK16:
Hoşgeldin cnm
Zaten baya bi yol katetmişin biraz dişini sıkarsan kalanlarıda beraber veririz

Bende menümü yazayım

Sabah 2 Aktiva

Öğle 1 beyaz peynirli tost domates 2 biber maydonoz 4 zeytin

Akşam ciğer beyaz peynir 4 zeytin 1yum 1 dil Ekm

Biliyorum akşam fazla oldu 6 ya doğru yedim yine gece açlık krizi olmasın diye fazla yedim

Su çok içtim
Spor leslie 1 mil, jillian level 1

Ins en cok istedigim sey. Esimin dirdiri bezdirdi artik. yarindan itibaren menulerimi paylasicam. Bu arada sizide tebrik ederim cok iyi yol katetmissiniz
Teşekkür ederim tatlım
Bizde bi tabir vardır bulduda bunuyor derler
Senin eşin o hesap olmuş
Kilolu kadın görmemişte sana laf söylüyor
Demekki 69 Kilo çokmuymuş ona göre

Teşekkür ederim tatlım
Bizde bi tabir vardır bulduda bunuyor derler
Senin eşin o hesap olmuş

Valla ben 102 kiloydum esim bana zayiflama diyodu demek ki göz var göz var. Zuhal abla acikmazsin umarim demisin.ya biliyomusun tika basa doluyum sanirim bemim midem kuculmeye baslamis

Selam güzellerrrrr :KK25: :KK25: :KK25:
Pek çoğumuzun yaşadığı gibi benimde senelerce Kilo alıp vermelerim oldu. O konulara girmicem oldukça uzun.....
En son 3 sene öncesinde uzun süredir çıkmadığım tartıyla yüzleştim ve ilk defa 123 rakamını görüp şok oldum.
Bir azimle sağlıklı beslenmeye ve spora başladım süresini tam hatırlamıyorum bir müddet sonra 88 kiloya düştüm
Tabi çevremden olumlu tepkiler alıp şımardım
Yarın devam ederim diye diye 2 seneyi geçirdim. Aslında dar gelen kıyafetlerden tabiki Kilo aldığımın farkındaydım ama tartılmaya korkuyordum. Gerçekle yüzleştiğimdeyse 113.5 Kilo olmuştum. Bütün emeklerim çöpe gitmişti
Tekrar gücümü toparlamam çok zor oldu, yaşadığım bunalımları, psikolojik çöküntüleri ,kendimden nefret etmelerimi ve dahasını anlatmıyorum .Eminim kilolu herkes benzer duyguları yaşamıştır ve ancak yaşayan anlayabilir
Nihayetinde 1 Ocak 2015 te bantı tekrar başa sarıp bi hızla başladım. Burda okuduğum başarı Hikayeleri bana ışık oldu. Aynı zamanda diyetime başladıktan 1 hafta sonrasında cuma yarışmalarına katıldım. Yarışma ruhu benim dahada hırslanmama neden oldu. Burdan 9.takımdaki bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum

Evet kızlar çok şükürki şimdi 79 kiloyum.Bana 6 ay önce bu kiloya ineceksin deseler güler geçerdim.
Ama ben bile bu kadar sabırlı oluyor ve başarabiliyorsam
İnanın sizde yapabilirsiniz

Benim hikayem daha bitmedi. Allah izin verirse senelerdir görmediğim 65 rakamını tartıda görmek istiyorum.
Ne yazıkki son zamanlarda motivasyonum düştü gücümün tükendiğini hissediyorum. Tekrar kendime yeni bi başlangıç yapıp bu sayfayı açtımki heyecanım yenilensin
Aynı zamanda burda bana destek olacak arkadaşlarla eğlenerek zayıflayalım hedeflerimize ulaşalım

Bundan sonrası için neler yapabiliriz
Varmısınız benimle hedefe ulaşmaya ????? :KK71: :KK71:

BASLANGIC KILOLARI

mefkurem 78.8
Storperde 78.4
Srgn avc 82.2
Fikirdelisi 71.9
Braveness 85.3
Balikkiz 74.6
Muska77 88.7
boomdada 98.6
Lorinem 85.3
Canan456 - 71
Dunyadamisafir 75
Nasıl kilo verdin cnm

cok fazlan yok zaten hosgeldın aramıza.. bı ıkı ay ıcerısnde ıstedıgn kıloya ulasırsn umarım.. :KK68:

Teşekkür ederim tatlım
Bizde bi tabir vardır buluyor derler
Senin eşin o hesap olmuş
Ah ahh bir dokun bin ah isit ocak benimkisi ama inanin 7 yildir evliyim bir gunumuz kilo muhabbeti olmadan gecmedi. Evlendigimde 66 kiloydum ozamanda soz almisti benden evlenmeden once zayiflayacaksin diye. Sonra hamilelikler falan filan derken iki hamileligimdede 25 kilo aldim al ver al ver bu günlere geldik simdide ucuncuyu istiyoruz. Sart kostum 30umdan sonra dogurmayacagim diye al ver al ver omur boyu diyet yapamam.

Daha benimmm ooooooooooooo yolum cokkkkkkkkkkk uzun. Allah yardimcimiz olsun.
amin diyet yapmak gercekten zor ama zayifladikcada gurur ve mutluluk verici bisey.

Valla ben 102 kiloydum esim bana zayiflama diyodu demek ki göz var göz var. Zuhal abla acikmazsin umarim demisin.ya biliyomusun tika basa doluyum sanirim bemim midem kuculmeye baslamis
Aynen canim benimkinin gozu bayagi sinir bozucu. gicik sey yaa cok sinirliyim bu aksam ona. Bana diyoki ben gibi beslen zayiflarsin 3 gundur diyette kendisi bu aksam tatlicida aldi solugu tatli tatli diye kanim cekiliyo diyo.3 adet trileceyi gozumun önünde yedi. nerde senin diyet diyorum akşam yemek yemedim bisi olmaz diyo. Saka gibi yani.
cok fazlan yok zaten hosgeldın aramıza.. bı ıkı ay ıcerısnde ıstedıgn kıloya ulasırsn umarım.. :KK68:
hosbulduk ins yeni bir heyecan olursunuz bana

amin diyet yapmak gercekten zor ama zayifladikcada gurur ve mutluluk verici bisey.
İnadina zayifla dicem de ben olsam direk yumrugu cakardim.ilerde kilo alirda gorur nasil zor oldugunu.

Aynen canim benimkinin gozu bayagi sinir bozucu. gicik sey yaa cok sinirliyim bu aksam ona. Bana diyoki ben gibi beslen zayiflarsin 3 gundur diyette kendisi bu aksam tatlicida aldi solugu tatli tatli diye kanim cekiliyo diyo.3 adet trileceyi gozumun önünde yedi. nerde senin diyet diyorum akşam yemek yemedim bisi olmaz diyo. Saka gibi yani.

hosbulduk ins yeni bir heyecan olursunuz bana

Aslında bu süreçte deneme yanılma yöntemiyle kişi kendine neyin iyi geldiğini yada gelmediğini buluyor

Ben başlarda ara öğünler yapıyordum bana pek yaramadı o yüzden genellikle 3 ana öğün yaptım

Sabah 1-2 dil ekmek yumurta peynir zeytin bol yeşillik

Sabah -öğle
Et, salata, yoğurt yada
Sebze, salata, yoğurt

Su tabiki en az 2.5 lt

Ben spora çok yüklenmedim genelde en az 45 dak bazen daha fazla yürüyüş haftanın 3 -4 günü

Dediğim gibi deneme yanılma yöntemiyle kendime neyin yaramadığını buldum

İzinli yiyeceklerden bulgur ve bakliyat yediğim zamanda hep artı çıktım o yüzden uzun yemedim

Yemediğim diğer şeyler tatlı yağlı hamurişleri dışında pilav makarna patates pişmiş havuç

Kilolu herkesin denediği gibi lahana diyetide yaptım 4.günde artı 500 olarak bıraktım
Ondan sonra lahanada yemedim
Nasıl kilo verdin cnm

Şanslıymışın güzelim eşin tarafından problemin yok demekki

Acıkmadıysan çok güzel

Aslında bu süreçte deneme yanılma yöntemiyle kişi kendine neyin iyi geldiğini yada gelmediğini buluyor

Ben başlarda ara öğünler yapıyordum bana pek yaramadı o yüzden genellikle 3 ana öğün yaptım

Sabah 1-2 dil ekmek yumurta peynir zeytin bol yeşillik

Sabah -öğle
Et, salata, yoğurt yada
Sebze, salata, yoğurt

Su tabiki en az 2.5 lt

Ben spora çok yüklenmedim genelde en az 45 dak bazen daha fazla yürüyüş haftanın 3 -4 günü

Dediğim gibi deneme yanılma yöntemiyle kendime neyin yaramadığını buldum

İzinli yiyeceklerden bulgur ve bakliyat yediğim zamanda hep artı çıktım o yüzden uzun yemedim

Yemediğim diğer şeyler tatlı yağlı hamurişleri dışında pilav makarna patates pişmiş havuç

Kilolu herkesin denediği gibi lahana diyetide yaptım 4.günde artı 500 olarak bıraktım
Ondan sonra lahanada yemedim
Aaaa hadi ya Azmine helal olsun bnde 83 kiloyum.vermeyi istiyorum ama bazı engeller var sana anlatırım sonra

Ah ahh bir dokun bin ah isit ocak benimkisi ama inanin 7 yildir evliyim bir gunumuz kilo muhabbeti olmadan gecmedi. Evlendigimde 66 kiloydum ozamanda soz almisti benden evlenmeden once zayiflayacaksin diye. Sonra hamilelikler falan filan derken iki hamileligimdede 25 kilo aldim al ver al ver bu günlere geldik simdide ucuncuyu istiyoruz. Sart kostum 30umdan sonra dogurmayacagim diye al ver al ver omur boyu diyet yapamam.
Demekki kiloya takıntılı biriymiş
Aslında senin kilon fazla değil ama erkeklerin çoğu yanında incecik kadın istiyor
Vahh benim zavallı kocişim mutlaka oda istiyordur ama maalesef elindeki malzeme bu

Back