- 22 Temmuz 2015
- 1.323
- 573
- 73
- 38
Yazisirız ozeldenSağolasın cnm
İstediğin zaman paylaşırsın
Buraya katılmak istemezmisin
Ok.Yazisirız ozelden
Günaydın cnmGunadin.iyi pazarlar herkese.
Selam neslicimBiz neden iki kere tartılıyoruz ben o kısmı kaçırmışım da bu durumda haftada 2 kere mi dereceye giriliyor ?
Gunaydin abla sabah evde kahvaltiyi yetistiremedim okula yururken bir meyvasuyu ve cikolatali mavi yesil form yedim.tuvalet gelmesin diye suda icemedimGünaydınnnnn güzellikler
Hadi kalkınnnnn sağlıklı, tuzaklarına düşmeden bi pazar kahvaltısıyla güne merhaba diyin metonuz çalışmaya başlasın
Aramiza hosgeldin cnmHayirli aksamlar hanimlar bende araniza katilabilrmiyim. Kisaca kendimdn bahsedeyim 26 yasindayim 2 cocuk annesiyim boyum 163 kilom 68( diyet yapmis biriyim bir yil once 80 kg dan 64.9 a dustum ama vbi anda butun azmim gitti nasil yaprim ne yaptim hepsini unuttum sanki. Bi yildir 67- 69 arasi geziniyorum.5 aydir bebek dusunuyiruz diye sporuxa biraktim ne olur ne olmaz diye ama bebisin gelecegi yok bari kaldigim yerden devam ediyim dedim. Yani hamile kalana kadar ne verirsem yanima kardir. 5 kilo versem yeter bana zaten.
Günaydın cnm
Nasılsın evdemisiniz bugün
Çok tesekkur ederim abla geldim artik aramizda engel kalmadidunyadamisafir
Özlemmm şu anda sınavdasın büyük ihtimalle
Allah yardımcın olsun, hep bildiklerin çıksın yada attıkların tutsun
Su gibi geçsin sınavın
Hadi güzel haberlerini bekliyoz
Cok tesekkur ederimdunyadamisafir
Canımm başarılar güzel haberlerle gel kuzucumm
Sizde öylesiniz tatlımmmmZuhal abla cok tatlisin.suana kadar evdeydim ama bi iki saat cikip gecez sikinti yok :)
Neyse bitti gitti güzelim inşallah hayırlı haberler alırsınÇok tesekkur ederim abla geldim artik aramizda engel kalmadi
Tabiki sure yetmedi kocaman paragraflar allaha emanet sozel mantik zor geliyo biraz bana hayirlisi olsun
Benim bilgim yok tatlımArkadaslar bu odul olayi nedir sitenin odul prensesi 1. Seviye yaziyo alatirmisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?