• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Günaydınnnnn güzellikler :KK24: :KK24: :KK24:

Hadi kalkınnnnn sağlıklı, tuzaklarına düşmeden bi pazar kahvaltısıyla güne merhaba diyin metonuz çalışmaya başlasın

mutlu-pazarlar-mesajlari-4.jpg

:cool:

Biz neden iki kere tartılıyoruz ben o kısmı kaçırmışım da bu durumda haftada 2 kere mi dereceye giriliyor ? :KK16:
Selam neslicim
Nasılsın bugün, düğün nasıldı

Haftasonları kaçamak yapmayalım diye önlem olarak pazarteside tartılıcaz
Liste yapmıcaz, hen ona göre durumumuz bakar tedbir alırız

Günaydınnnnn güzellikler :KK24: :KK24: :KK24:

Hadi kalkınnnnn sağlıklı, tuzaklarına düşmeden bi pazar kahvaltısıyla güne merhaba diyin metonuz çalışmaya başlasın
Gunaydin abla sabah evde kahvaltiyi yetistiremedim okula yururken bir meyvasuyu ve cikolatali mavi yesil form yedim.tuvalet gelmesin diye suda icemedim

Hayirli aksamlar hanimlar bende araniza katilabilrmiyim. Kisaca kendimdn bahsedeyim 26 yasindayim 2 cocuk annesiyim boyum 163 kilom 68:KK43:( diyet yapmis biriyim bir yil once 80 kg dan 64.9 a dustum ama vbi anda butun azmim gitti nasil yaprim ne yaptim hepsini unuttum sanki. Bi yildir 67- 69 arasi geziniyorum.5 aydir bebek dusunuyiruz diye sporuxa biraktim ne olur ne olmaz diye ama bebisin gelecegi yok bari kaldigim yerden devam ediyim dedim. Yani hamile kalana kadar ne verirsem yanima kardir. 5 kilo versem yeter bana zaten. :KK16:
Aramiza hosgeldin cnm

dunyadamisafir dunyadamisafir
Özlemmm şu anda sınavdasın büyük ihtimalle
Allah yardımcın olsun, hep bildiklerin çıksın yada attıkların tutsun
Su gibi geçsin sınavın
Hadi güzel haberlerini bekliyoz
Çok tesekkur ederim abla geldim artik aramizda engel kalmadi :-) :-) :-)
Tabiki sure yetmedi kocaman paragraflar allaha emanet sozel mantik zor geliyo biraz bana hayirlisi olsun

Zuhal abla cok tatlisin.suana kadar evdeydim ama bi iki saat cikip gecez sikinti yok :)
Sizde öylesiniz tatlımmmm
Bütün şekerler birarayamı toplandı ne
İyi gezmeler Size dışarda yicek olursanız kendine göre güzel alternatifler bulabilirsin

Çok tesekkur ederim abla geldim artik aramizda engel kalmadi :-) :-) :-)
Tabiki sure yetmedi kocaman paragraflar allaha emanet sozel mantik zor geliyo biraz bana hayirlisi olsun
Neyse bitti gitti güzelim inşallah hayırlı haberler alırsın
Sonuç ne zaman açıklanıyor

Back