Sabahki kızartma olmasa menün çok güzel tatlım neyse oda azmış zatenHerkese iyi aksamlar.Emel hanim bakin neler yemis.
SABAH 2 dl tb ekmegi, 2kk b.peynir, domates,salatalik, cok az da patates ve biberle yapilmis karisik kizartma yemegi.cay (1 sekerli)
OGLE YEMEK YEMEYE YADA BİSEYLER ATİSTİRMAYA VAKİT BULAMADİM
AKSAM 2Adet izgarada pismis tavuk budu, salata, 2 dlm tb ekmegi, 2 sb ayran.
200 zipladim 35 er adet karin basen hareketi yaptim. 3 lt su
Taşınmanızda kolaylıklar tatlımherkese iyi akşamlar :)
bugünkü menüm : sabah 1 haslanmıs yumurta+ 1 salatalık+yarım domates+2 dal maydanoz
öğle: 1 tabak kabak çintme
aksam: yarım tabak taze fasulye + salata
2 bardak sade soda
1 büyük fincan sade türk kahvesi (hayko)
3 litreye yakın su
şimdilik bir kaçamak olmadı bu saatten sonrada olmaz sanırım, spor yapmadım hava inanılmaz nemli ve sıcak oturduğum yerde kan ter içinde kaldığımdan hiç sıcaklamak istemedim açıkçası
ayy birde bugün resmen karmaşa günü oldu..
Daha önce söylemiştim ayın 1i gibi taşınacağız, bizimkiler özellikle babam çok titiz olduğundan şimdiden eşyaların %85i toplanıp kolilendi.. günlerimiz onlarla geçiyor. Bugünde nakliye arabası geldi abi evi tasıyoruz dimi diye :O biz kaldık nee nasıl ne zaman diye adamlar günleri karıştırıp 1 hafta önce gelmişler :O tabi hemen hatalarını farkettiler ama annemle benim ömrümden ömür gitti
Sporun güzel cnmBen akşam da yemek yedim acıktım çünkü.
4-5 kaşık patates sulusu bir de bulgur pilavı azıcık.
Ice tea içtim bir de biraz.
SPOR: 1 saat yürüyüş, 100 ip atlama, 30 squat
* 1 Litreye yakın su içtim. Yatana kadar suya devam edicem.
Akşam mısır yemesen daha iyiymişIyi aksamlar hanimlar ilk menumu yazicam ama pek paelak degildi bu gunum.
Sabah: 1 krep + domates salatalik peynir zeytin. 1 tatli kasigi cilek receli 1 tatli kasigi tereyagi
aksam: piknige gittik ekmeksiz doyana kadar et yedim. 1 adette misir yedim. Suan asiri derecede sisim yarin tam anlamiyla baslayacagim ins
Küçücük şeyler ne kadar kalori yada kaç puanslm hanimlar
dün bildirim yapamadim
bugünde aksam yedigim cikolatalar haric iyiydim aslinda
puanlarimi biraz gectim, öyle acayip bir abarti yoktu ama ginede olmasa iyidi
kendimi kötü hissettim
yarin kesin arti cikarim, ben genelde bu saglikli beslenme de hep yedinci gün kilo kaybediyorum. yani benim icin asil önemli olan cuma günü eksi cikmam, bu hafta regl de olucam, galiba cikolataya ondan dayanamadim.
sabah:
1 dilim ekmek
1 yumurta
domates
marul
az bal
ara
yarim armut
öglen
makarna
yogrt
1 kasik ton baligi
2 kasik ketcap
aksam
haslanmis tavuk salatasi yagsiz
1 dilim ekmek
ve yedikten sonra pisman oldugum 5 puanlik cikolata
yani 2 bucuk yumurtaya yada 2 bucuk dilim ekmege esit geliyor
ve gün iserisinde 3 kahve
Çok sağol canım aynen valla hele kalabalık bir evse daha da zorlaşıyor
Çok teşekkürler, Amin inşallah , bi bitsin artık :)Allah kolaylik versin.bi cirpida tasinirsiniz insallah.
Canım akşam yemeği yemiyor musun? erken ye az ye ama gene de ye kendini aç bırakma çok zararlıBen akşam da yemek yedim acıktım çünkü.
4-5 kaşık patates sulusu bir de bulgur pilavı azıcık.
Ice tea içtim bir de biraz.
SPOR: 1 saat yürüyüş, 100 ip atlama, 30 squat
* 1 Litreye yakın su içtim. Yatana kadar suya devam edicem.
Şey ben pek sevmiyorum sade yeşillik yemeyiTaşınmanızda kolaylıklar tatlım
O telaşı düşünmek bile istemiyorum
Menün çok güzel cnm ama anlamadığım niye 2 dal maydonoz kız bol bol yesene ödem içinde çok iyi olur
Bide tüm gün hiç yoğurt ayran türü bişey yok
Biliyosun yoğurt özellikle göbek yağları için çok etkili
Tabi kendi vücudunu en iyi sen bilirsinÇok sağol canım aynen valla hele kalabalık bir evse daha da zorlaşıyor
Çok teşekkürler, Amin inşallah , bi bitsin artık :)
Canım akşam yemeği yemiyor musun? erken ye az ye ama gene de ye kendini aç bırakma çok zararlı
spor çok güzel olmuş :)
Şey ben pek sevmiyorum sade yeşillik yemeyiancak salatada bolca yerim o kadar. Simdi de yüklenmek istemiyorum sonra tiksinti oluşturur vücudum yenemem diye çünkü kendimi biliyorum sevdiğim şeyleri bile artık ağzıma sürmem mesela asla iskender, kurabiye, puding (özellikle kakaolu-çilekli gene yiyorum de kakaolu yok) vb. aklıma gelmeyen süper sevilen şeyleri yiyemem
Ayran ve yoğurdu 1 gün ya da 2 gün ara ile yiyorum kb sayıma göre. Çünkü süt ürünlerinde inanılmaz kb var :S ev yoğurdunun 100 gr.da 10 kb var ki küçük kaseler genellikle 150-200 alıyor o yüzden kb yüksek olunca yememeye çalışıyorum. Yarın yoğurt günüm o yüzden :)
Günaydın lar
nisanı atlattık sonunda.
Simdi bastan başlamak istiyorum
Dolabimdaki kıyafetleri m genis gelsin istiyorum
aynaya baktigimda iyi hissetmek istiyorum
Modelini begendiim kiyafeti giynek istiyorun
oturup kalkarken kus gibi hissetmek istiyorum.
O yuzdeeen vira bismillah diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?