• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Herkese iyi aksamlar.Emel hanim bakin neler yemis.

SABAH 2 dl tb ekmegi, 2kk b.peynir, domates,salatalik, cok az da patates ve biberle yapilmis karisik kizartma yemegi.cay (1 sekerli)
OGLE YEMEK YEMEYE YADA BİSEYLER ATİSTİRMAYA VAKİT BULAMADİM
AKSAM 2Adet izgarada pismis tavuk budu, salata, 2 dlm tb ekmegi, 2 sb ayran.
200 zipladim 35 er adet karin basen hareketi yaptim. 3 lt su
Sabahki kızartma olmasa menün çok güzel tatlım neyse oda azmış zaten
Dışarı çıkarken tedbir olarak yanına bikaç kuruyemiş kuru meyve alabilirsin

Haklisin zuhal abla da benim bebis cok sinirli bu ara dis derdine.o uyanmadan gidip gelim diye mahvoldum.kizartmada oyle iki uc catallikti.bakimmmm sabahhh kac cikcammm

Iyi aksamlar hanimlar ilk menumu yazicam ama pek paelak degildi bu gunum.
Sabah: 1 krep + domates salatalik peynir zeytin. 1 tatli kasigi cilek receli 1 tatli kasigi tereyagi
aksam: piknige gittik ekmeksiz doyana kadar et yedim. 1 adette misir yedim. Suan asiri derecede sisim yarin tam anlamiyla baslayacagim ins

herkese iyi akşamlar :)
bugünkü menüm : sabah 1 haslanmıs yumurta+ 1 salatalık+yarım domates+2 dal maydanoz
öğle: 1 tabak kabak çintme
aksam: yarım tabak taze fasulye + salata
2 bardak sade soda
1 büyük fincan sade türk kahvesi (hayko)
3 litreye yakın su
şimdilik bir kaçamak olmadı bu saatten sonrada olmaz sanırım, spor yapmadım hava inanılmaz nemli ve sıcak oturduğum yerde kan ter içinde kaldığımdan hiç sıcaklamak istemedim açıkçası :(
ayy birde bugün resmen karmaşa günü oldu..
Daha önce söylemiştim ayın 1i gibi taşınacağız, bizimkiler özellikle babam çok titiz olduğundan şimdiden eşyaların %85i toplanıp kolilendi.. günlerimiz onlarla geçiyor. Bugünde nakliye arabası geldi abi evi tasıyoruz dimi diye :O biz kaldık nee nasıl ne zaman diye adamlar günleri karıştırıp 1 hafta önce gelmişler :O tabi hemen hatalarını farkettiler ama annemle benim ömrümden ömür gitti :D

herkese iyi akşamlar :)
bugünkü menüm : sabah 1 haslanmıs yumurta+ 1 salatalık+yarım domates+2 dal maydanoz
öğle: 1 tabak kabak çintme
aksam: yarım tabak taze fasulye + salata
2 bardak sade soda
1 büyük fincan sade türk kahvesi (hayko)
3 litreye yakın su
şimdilik bir kaçamak olmadı bu saatten sonrada olmaz sanırım, spor yapmadım hava inanılmaz nemli ve sıcak oturduğum yerde kan ter içinde kaldığımdan hiç sıcaklamak istemedim açıkçası :KK43:
ayy birde bugün resmen karmaşa günü oldu..
Daha önce söylemiştim ayın 1i gibi taşınacağız, bizimkiler özellikle babam çok titiz olduğundan şimdiden eşyaların %85i toplanıp kolilendi.. günlerimiz onlarla geçiyor. Bugünde nakliye arabası geldi abi evi tasıyoruz dimi diye :O biz kaldık nee nasıl ne zaman diye adamlar günleri karıştırıp 1 hafta önce gelmişler :O tabi hemen hatalarını farkettiler ama annemle benim ömrümden ömür gitti :KK70:
Taşınmanızda kolaylıklar tatlım
O telaşı düşünmek bile istemiyorum
Menün çok güzel cnm ama anlamadığım niye 2 dal maydonoz kız bol bol yesene ödem içinde çok iyi olur
Bide tüm gün hiç yoğurt ayran türü bişey yok
Biliyosun yoğurt özellikle göbek yağları için çok etkili

Ben akşam da yemek yedim acıktım çünkü. :63:
4-5 kaşık patates sulusu bir de bulgur pilavı azıcık.
Ice tea içtim bir de biraz.

SPOR: 1 saat yürüyüş, 100 ip atlama, 30 squat

* 1 Litreye yakın su içtim. Yatana kadar suya devam edicem.
Sporun güzel cnm
Doyurucu şeyler yemezsen böyle acıkırsın .
açlık krizine girmemek için doğru zamanda doğru şeyleri yemek lazım

Iyi aksamlar hanimlar ilk menumu yazicam ama pek paelak degildi bu gunum.
Sabah: 1 krep + domates salatalik peynir zeytin. 1 tatli kasigi cilek receli 1 tatli kasigi tereyagi
aksam: piknige gittik ekmeksiz doyana kadar et yedim. 1 adette misir yedim. Suan asiri derecede sisim yarin tam anlamiyla baslayacagim ins
Akşam mısır yemesen daha iyiymiş

O zaman bakalım yarın menün nasıl olacak

Kızlar yarın sabah tartılmayı unutmayalım
Bakalım haftasonu bizlerden ne götürdü yada getirdi
Ona göre cumaya kadar daha dikkatli oluruz

slm hanimlar
dün bildirim yapamadim
bugünde aksam yedigim cikolatalar haric iyiydim aslinda
puanlarimi biraz gectim, öyle acayip bir abarti yoktu ama ginede olmasa iyidi
kendimi kötü hissettim
yarin kesin arti cikarim, ben genelde bu saglikli beslenme de hep yedinci gün kilo kaybediyorum. yani benim icin asil önemli olan cuma günü eksi cikmam, bu hafta regl de olucam, galiba cikolataya ondan dayanamadim.
sabah:
1 dilim ekmek
1 yumurta
domates
marul
az bal

ara
yarim armut

öglen
makarna
yogrt
1 kasik ton baligi
2 kasik ketcap

aksam
haslanmis tavuk salatasi yagsiz
1 dilim ekmek

ve yedikten sonra pisman oldugum 5 puanlik cikolata
yani 2 bucuk yumurtaya yada 2 bucuk dilim ekmege esit geliyor

ve gün iserisinde 3 kahve

slm hanimlar
dün bildirim yapamadim
bugünde aksam yedigim cikolatalar haric iyiydim aslinda
puanlarimi biraz gectim, öyle acayip bir abarti yoktu ama ginede olmasa iyidi
kendimi kötü hissettim
yarin kesin arti cikarim, ben genelde bu saglikli beslenme de hep yedinci gün kilo kaybediyorum. yani benim icin asil önemli olan cuma günü eksi cikmam, bu hafta regl de olucam, galiba cikolataya ondan dayanamadim.
sabah:
1 dilim ekmek
1 yumurta
domates
marul
az bal

ara
yarim armut

öglen
makarna
yogrt
1 kasik ton baligi
2 kasik ketcap

aksam
haslanmis tavuk salatasi yagsiz
1 dilim ekmek

ve yedikten sonra pisman oldugum 5 puanlik cikolata
yani 2 bucuk yumurtaya yada 2 bucuk dilim ekmege esit geliyor

ve gün iserisinde 3 kahve
Küçücük şeyler ne kadar kalori yada kaç puan
Ben ocaktan ramazana kadar hiç tatlı yememiştim .Çok rahattım .Bayramda biraz yiyince tekrar canım ister oldu
En iyisi hiç bulaşmadan vücudun o tadı unutmasını sağlamak. Bunun içinde 21 gün sabretmek gerekiyor sonrasında zaten canın istemiyor

boomdada boomdada

Canım Allah kolaylık versin taşınma işleri zor. :KK51:
Çok sağol canım aynen valla hele kalabalık bir evse daha da zorlaşıyor :(

Allah kolaylik versin.bi cirpida tasinirsiniz insallah.
Çok teşekkürler, Amin inşallah , bi bitsin artık :)
Ben akşam da yemek yedim acıktım çünkü. :63:
4-5 kaşık patates sulusu bir de bulgur pilavı azıcık.
Ice tea içtim bir de biraz.

SPOR: 1 saat yürüyüş, 100 ip atlama, 30 squat

* 1 Litreye yakın su içtim. Yatana kadar suya devam edicem.
Canım akşam yemeği yemiyor musun? erken ye az ye ama gene de ye kendini aç bırakma çok zararlı :(
spor çok güzel olmuş :)
Taşınmanızda kolaylıklar tatlım
O telaşı düşünmek bile istemiyorum
Menün çok güzel cnm ama anlamadığım niye 2 dal maydonoz kız bol bol yesene ödem içinde çok iyi olur
Bide tüm gün hiç yoğurt ayran türü bişey yok
Biliyosun yoğurt özellikle göbek yağları için çok etkili
Şey ben pek sevmiyorum sade yeşillik yemeyi :( ancak salatada bolca yerim o kadar. Simdi de yüklenmek istemiyorum sonra tiksinti oluşturur vücudum yenemem diye :( çünkü kendimi biliyorum sevdiğim şeyleri bile artık ağzıma sürmem mesela asla iskender, kurabiye, puding (özellikle kakaolu-çilekli gene yiyorum de kakaolu yok) vb. aklıma gelmeyen süper sevilen şeyleri yiyemem :( :D
Ayran ve yoğurdu 1 gün ya da 2 gün ara ile yiyorum kb sayıma göre. Çünkü süt ürünlerinde inanılmaz kb var :S ev yoğurdunun 100 gr.da 10 kb var ki küçük kaseler genellikle 150-200 alıyor o yüzden kb yüksek olunca yememeye çalışıyorum. Yarın yoğurt günüm o yüzden :)

Çok sağol canım aynen valla hele kalabalık bir evse daha da zorlaşıyor :KK43:

Çok teşekkürler, Amin inşallah , bi bitsin artık :)

Canım akşam yemeği yemiyor musun? erken ye az ye ama gene de ye kendini aç bırakma çok zararlı :KK43:
spor çok güzel olmuş :)

Şey ben pek sevmiyorum sade yeşillik yemeyi :KK43: ancak salatada bolca yerim o kadar. Simdi de yüklenmek istemiyorum sonra tiksinti oluşturur vücudum yenemem diye :KK43: çünkü kendimi biliyorum sevdiğim şeyleri bile artık ağzıma sürmem mesela asla iskender, kurabiye, puding (özellikle kakaolu-çilekli gene yiyorum de kakaolu yok) vb. aklıma gelmeyen süper sevilen şeyleri yiyemem :KK43: :KK70:
Ayran ve yoğurdu 1 gün ya da 2 gün ara ile yiyorum kb sayıma göre. Çünkü süt ürünlerinde inanılmaz kb var :S ev yoğurdunun 100 gr.da 10 kb var ki küçük kaseler genellikle 150-200 alıyor o yüzden kb yüksek olunca yememeye çalışıyorum. Yarın yoğurt günüm o yüzden :)
Tabi kendi vücudunu en iyi sen bilirsin
Yöntemler farklı olunca yorumlarda farklılaşıyor
Mesela ben doğru şeyleri doyuncaya kadar yerim ki sonrasında acıkıp yanlış şeylere saldırmayım
Zaten onları yiyince hem daha çabuk doyuyorum hemde daha geç acıkıyorum

Kızlar saat itibariyle pazartesiye geçmiş bulunuyoruz, ayın 27 si
Kurban Bayramı 24 Eylül
Yani 2 aydan az vaktimiz kaldı
Hemen vakit kaybetmeden başlangıcımızı yapıp o zamana kadar hedefe ulaşmalıyız
Benim hedefim ucundanda olsa 6 ları görmek
Allahım nasıl bi mutluluktur o
Ahanda buraya şimdiden yazıyorum ben 69.9 kiloyum

Günaydın lar:KK68:
nisanı atlattık sonunda.
Simdi bastan başlamak istiyorum

Dolabimdaki kıyafetleri m genis gelsin istiyorum:KK30:

aynaya baktigimda iyi hissetmek istiyorum:KK35:

Modelini begendiim kiyafeti giynek istiyorun:KK51:

oturup kalkarken kus gibi hissetmek istiyorum.:KK49:

O yuzdeeen vira bismillah diyorum. :KK8:

Günaydın lar:KK68:
nisanı atlattık sonunda.
Simdi bastan başlamak istiyorum

Dolabimdaki kıyafetleri m genis gelsin istiyorum:KK30:

aynaya baktigimda iyi hissetmek istiyorum:KK35:

Modelini begendiim kiyafeti giynek istiyorun:KK51:

oturup kalkarken kus gibi hissetmek istiyorum.:KK49:

O yuzdeeen vira bismillah diyorum. :KK8:

ne guzel seylr ıstıyosun sennn :KK68: hepımızın amin dıyecegı turden canım.. :KK53:

kızlar gunaydın.. bırazdan cıkıcam staja gıdıcem.. tartıldm hemen yazıym dedım.. 77.0 cıktm yıne.. dun spor yapamadm o yorgunlukla.. sımdı lavabo ıhtıyacı duyuyorm hemen uzermdekılerı çıkarıp tartılıp gelıyorum bekleyn benı :KK70::KK70::KK70:

Back