- 22 Ekim 2014
- 1.659
- 4.446
- 63
- 29
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sporun güzel cnm
Doyurucu şeyler yemezsen böyle acıkırsın .
açlık krizine girmemek için doğru zamanda doğru şeyleri yemek lazım
Başlarda su kaybıda olduğu için hızlı gitmesi normal cnmGunaydilar.anca yazabiliyorum arkadaslar baslangicta92.2 cuma 90.4 bugun de 90.2 ciltim. Cok komik sadece 200 gr gitmis. Ama haftaya bakarsam 2 kg bi haftada gitmis bakalim cumaya kadar napcaz.sevgilerle...
Tatlım ekstra bişey aldırmana gerek yokkiDoğru abla bakıyorum evde ne varsa yemeye çalışıyorum açıkcası artık şunu alın bunu alın demeye de utanıyorum yıllardır hep şu yiyeceği alın bunu alın zayıflıcam diye bir sürü masrafa soktum bizimkileri, şimdi evde bulunandan yiyorum. Gerçi bu defa da genelde karbonhidratlı oluyor ama bakalım bir şekilde dengelemeye çalışcam.
Ne güzel bi enerjiyle başlamışınGünaydın lar
nisanı atlattık sonunda.
Simdi bastan başlamak istiyorum
Dolabimdaki kıyafetleri m genis gelsin istiyorum
aynaya baktigimda iyi hissetmek istiyorum
Modelini begendiim kiyafeti giynek istiyorun
oturup kalkarken kus gibi hissetmek istiyorum.
O yuzdeeen vira bismillah diyorum.
O hhh maşallah sonunda gördün 76 ıSanırm bu resım herseyı ozetlıyor.. azmın zaferı hepınızı opuyorm cıkıcam ben sımdı. kendınıze ıyı bakın..
Sen de daha tam düzenini oturtamadın heralde cnmbugun de 71.6 yım
Zaten aç karna senin doğru kilon tatlımGunaydin guzellikler:)
Bende tartildim 95.8 cikti beklediğim bir sonuçtu ama nedense 3-4 gundur felaket sis hissediyorum. Kahvaltiyi tartildiktqn sonra yaptim ki gozume biraz vermis gozukeyim kahvaltida bir kucuk salatalik, 1 dilim domates, 2 dilim krci peyniri, 1 siyah zeytin, 2 haslama yumurta uzerine de sade turk kahvesi kahvaltimi 10:30 gibi yaptim :)
aynen oyle.. aslında 100 gram sadece ama bastakı rakamın degıstgını gormek 10 kılo vermıs gıbı hıssettırıyo az cok derken saka maka zayıflamaya basladm bende hemde ekstra hıc bısey yapmadan.. cok sevdım bu ısı..O hhh maşallah sonunda gördün 76 ı
Bak dün götürseydin börekleri tatlıları Bugünkü mutluluğu yaşıyamıcaktın