• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Sanırm bu resım herseyı ozetlıyor.. azmın zaferı :KK53::KK53::KK53: hepınızı opuyorm cıkıcam ben sımdı. kendınıze ıyı bakın.. :KK15:

Eklentiler

• DSC_0394.JPG
    DSC_0394.JPG
    69,3 KB · Görüntüleme: 60
Sporun güzel cnm
Doyurucu şeyler yemezsen böyle acıkırsın .
açlık krizine girmemek için doğru zamanda doğru şeyleri yemek lazım

Doğru abla bakıyorum evde ne varsa yemeye çalışıyorum açıkcası artık şunu alın bunu alın demeye de utanıyorum yıllardır hep şu yiyeceği alın bunu alın zayıflıcam diye bir sürü masrafa soktum bizimkileri, şimdi evde bulunandan yiyorum. Gerçi bu defa da genelde karbonhidratlı oluyor ama bakalım bir şekilde dengelemeye çalışcam. :KK51:

Gunaydilar.anca yazabiliyorum arkadaslar baslangicta92.2 cuma 90.4 bugun de 90.2 ciltim. Cok komik sadece 200 gr gitmis. Ama haftaya bakarsam 2 kg bi haftada gitmis bakalim cumaya kadar napcaz.sevgilerle...

Günaydın şekerlerim :KK24: :KK24: :KK24:

Kilo bildirimi gelsin
Cuma 80.1
Bugün 78.8
Fark 1.3

Geçen pazartesi 80.9 olduğumu sayarsak hiç fena değil bana göre
Aslında başladığım noktaya geri döndüm
Bütün artılardan kurtulmuş oldum
Şimdi aşağılara doğru inme zamanı

Gunaydilar.anca yazabiliyorum arkadaslar baslangicta92.2 cuma 90.4 bugun de 90.2 ciltim. Cok komik sadece 200 gr gitmis. Ama haftaya bakarsam 2 kg bi haftada gitmis bakalim cumaya kadar napcaz.sevgilerle...
Başlarda su kaybıda olduğu için hızlı gitmesi normal cnm
En ideali haftada 1 Kilo
Bazen az olur bazen çok önemli olan vazgeçmeden devam edebilmek

Doğru abla bakıyorum evde ne varsa yemeye çalışıyorum açıkcası artık şunu alın bunu alın demeye de utanıyorum yıllardır hep şu yiyeceği alın bunu alın zayıflıcam diye bir sürü masrafa soktum bizimkileri, şimdi evde bulunandan yiyorum. Gerçi bu defa da genelde karbonhidratlı oluyor ama bakalım bir şekilde dengelemeye çalışcam. :KK51:
Tatlım ekstra bişey aldırmana gerek yokki
Sebze salata Yoğurt her zaman olan şeyler
Et olmazda tavuk olur
Hem Sende o evin bi breyisin

Günaydın lar:KK68:
nisanı atlattık sonunda.
Simdi bastan başlamak istiyorum

Dolabimdaki kıyafetleri m genis gelsin istiyorum:KK30:

aynaya baktigimda iyi hissetmek istiyorum:KK35:

Modelini begendiim kiyafeti giynek istiyorun:KK51:

oturup kalkarken kus gibi hissetmek istiyorum.:KK49:

O yuzdeeen vira bismillah diyorum. :KK8:
Ne güzel bi enerjiyle başlamışın
Hadi cananım bu kararlılığın devam etsin
Bütün dileklerine hepimiz için Aminnn diyorum

Sanırm bu resım herseyı ozetlıyor.. azmın zaferı :KK53::KK53::KK53: hepınızı opuyorm cıkıcam ben sımdı. kendınıze ıyı bakın.. :KK15:
O hhh maşallah sonunda gördün 76 ı
Bak dün götürseydin börekleri tatlıları Bugünkü mutluluğu yaşıyamıcaktın

Ben işlere başlıyom kızlar
Hepimize kolay gelsin
Siz de arkamdan beni çekiştirin biraz :KK53:

Gunaydin guzellikler:)
Bende tartildim 95.8 cikti beklediğim bir sonuçtu ama nedense 3-4 gundur felaket sis hissediyorum. Kahvaltiyi tartildiktqn sonra yaptim ki gozume biraz vermis gozukeyim :D kahvaltida bir kucuk salatalik, 1 dilim domates, 2 dilim krci peyniri, 1 siyah zeytin, 2 haslama yumurta uzerine de sade turk kahvesi kahvaltimi 10:30 gibi yaptim :)

Eklentiler

• Screenshot_2015-07-27-13-15-07.png
    Screenshot_2015-07-27-13-15-07.png
    109 KB · Görüntüleme: 56
Gunaydin guzellikler:)
Bende tartildim 95.8 cikti beklediğim bir sonuçtu ama nedense 3-4 gundur felaket sis hissediyorum. Kahvaltiyi tartildiktqn sonra yaptim ki gozume biraz vermis gozukeyim :KK70: kahvaltida bir kucuk salatalik, 1 dilim domates, 2 dilim krci peyniri, 1 siyah zeytin, 2 haslama yumurta uzerine de sade turk kahvesi kahvaltimi 10:30 gibi yaptim :)
Zaten aç karna senin doğru kilon tatlım

O hhh maşallah sonunda gördün 76 ı
Bak dün götürseydin börekleri tatlıları Bugünkü mutluluğu yaşıyamıcaktın
aynen oyle.. aslında 100 gram sadece ama bastakı rakamın degıstgını gormek 10 kılo vermıs gıbı hıssettırıyo :21: az cok derken saka maka zayıflamaya basladm bende hemde ekstra hıc bısey yapmadan.. :KK55: cok sevdım bu ısı.. :KK68:

Back